Scudo Sports

Şehir - Tur - Yol bisikleti önerisi

Scudo
iyi günler aranıza yeni katılmış biri olarak,bundan 2 hafta önce erdoganlar bisikletten giant cypress modelini aldım. linkte görebilirsin.tavsiye ederim,herşeyden önce rahat dik bir oturuş saglıyor,selesi amortisörlü rahat,v fren oluşu benim açımdan bakım yönüyle kolay oluşu,sabit maşa ve fiyat olarak 840 tl eft ile ücretsiz kargo aldım çok menmunum,şehir içi ve hobi kullanım için ideal.

Sen kafanda 2/3 model belirlemediysen sana herkes yardım etmek için o kadar çok çeşit marka model söyler ki daha kararsız kalırsın onun acerası bunun diski onun maşası şunun ağırlığı öbürünün tipi ötekinin lastiği gidonu selesi falanı filanı hep çelişki yaratacak bence gönlünden geçenleri aktarırsan sana daha faydalı olur zor süreçtesin Allah kolaylık versin hayırlısı olsun

806 ELITE MAN HD
  • KadroALÜMİNYUM 1.1/8" YARI ENTEGRE
  • Maşa28" ZOOM SWIFT-140 AMS
  • Gidon BoğazıAÇI AYARLI GİDON BOĞAZI
  • SeleSELLE ROYAL RIO
  • Krank TakımıALÜMİNYUM 48X38X28
  • Arka DeğiştiriciSHIMANO ALTUS
  • Ön DeğiştiriciSHIMANO TOURNEY TX51
  • Ön GöbekSHIMANO GÖBEKTEN DİNAMOLU
  • Vites KoluSHIMANO ALTUS SL-M310 3X8
  • FrenSHIMANO BRM355 HİDROLİK DİSK
  • LastikCARRARO 700X38C 40-622 SİYAH/ REFLEKTÖRLÜ
  • Jant28'' CARRARO ÇİFTKAT ALÜMİNYUM 32H DİSK
  • AksesuarÖN-ARKA AYDINLATMA
1314 TL KDV Dahil Fiyatlardır.

Gerçekten şahane bisiklet eğer daha konforlu agresif süriş istemiyorsanız tavsiye ederim kron tx serisini tavsiye edebilirim bende tx kullanıyorum

Fakat arkada altus shimano ödede turney vardı pek kaliteli değil ama göbekten dinamo işi beni benden alıyor

• Beğen
Tepkiler: olguakbayrak
Geri