Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@vanhelcing

liste fiyatı 1470 peşin alırsan bayiler %5 iskontoyu kafadan yapıyor bu şekilde 1400 liraya gelir.birazda pazarlık yaparsan belki 1300 liraya alabilirsin diye tahmin ediyorum.

Scudo
@wotgate
Eyvallah, baslangic degil sana uzun yillar yarenlik edecek bir dost olacak 410 . Dogru secim

@vanhelcing

Birkaç gün önce Nihat Bisiklet ile konuştum Sedona 410'nun fiyatına 1470 TL dediler. Peşin alımda %10 indirim uyguluyorlar böylece fiyat 1320 TL'ye geliyor. Eğer toplu alım olursa biraz daha indirim yapabileceklerini söylediler.

Başlıktada belirttiğim gibi 800-1000tl arası bir şehir bisikleti alıcam model önerebilirmisiniz?

@Swordness sağolun hocam bilgi için teşekkürler

@vanhelcing sağolun hocam keyifli sürüşler mosso legarde serisi F/P imkan olsa deore sistem alsak daha iyi olur ama başlangıç olarak bence uygun 1821 düz masa rahat bir koltuk kılıfı da işinizi görür bence

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba herkese. Bu sedona 410 kadro boyu bilgilerini göremedim . Boy 190 cm iç bacak 88 cm hangi kadrosu uygundur . Benim ölçülerde bu bisikleti kullanan arkadaş var mıdır ?

@uslsy hocam kadro boyu seçmede sıkıntı yok. ben bu bisikletin geometri ölçülerini bulamadım . sorun orada.

@ismail_32

Aşağıdaki video 1. dakikadan itibaren izleyebilirsin.
Anlatıyor orada.

• Beğen
@uslsy Ya hocam bu videoların hepsini izledim hali hazırda bisiklet de kullanıyorum zaten . Beni anlamıyorsunuz . Sedona ve diğer Türk üreticiler kadro ölçülerini yayınlamıyor ve sorunum bu .Kullanıcı arkadaş var ise en azından fikir sahibi olurum diye yazdım . Neyse yine de teşekkür ederim. Varsa benim ölçülerimde kullanan arkadaş deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum.

• Beğen
Kadro boyu bisiklet türlerine göre değişen bir şey bu nedenle her marka farklı gruptaki bisikletleri için beden tablosunu sitesinde yayınlamalı. Devir online satış devri. Kimse gidip bisikletçi aramak zorunda değil. Bu konuda bu kadar grift bir konu olmamalı yok iç bacak boyu, testisler dahil mi hariç mi, yok ayakkabılı mı çıplak ayak mı, yok benim alt vücut üst vücuta göre kısa-uzun napıcam bla bla bla Bu kadar video çekicek bir durumda yok ortada. Eşek yüküyle para istediği bir ürünü dünyaya satan ama beden tablosu yayınlamaktan aciz firmalarda hata!

@ismail_32 Hahha.. Şimdi anladım olayı.. Ben de fotoyu gördüm Diyorum niye ısrarla bunu soruyor. Foto başkasının heralde. :D Valla çok haklısın. Lakin benzeri yabancı markalarda da var. Bende bi Sirrus var M, ölçüleri nedir bir türlü bulmadım kendi sitesinde. Saçma hakkaten. Haklısın.

selamlar şu iki bisiklet arasında kaldım sizce hangisi ?

(link)

(link)

@k1mbuu bunlar dağ bisikleti...Yanlış başlıkta soruyorsunuz

• Beğen
Merhabalar, uzun süredir Sedona 320 bisikletimin yerine biraz daha hafif ve iyi komponent olan bisiklet arıyorum. Bütçe 2500-2700 arasında. Belirleyebildiğim bir kaç model var ama ağırlık kesinlikle max 11-12 olsun istediğimde bir türlü karar veremedim. Yardımcı olabilecek tavsiyelere ihtiyacım var teşekkürler...

@xeqepex Yarı yarış,yarı şehir sayılabilecek bu model 10 kg ağırlığıyla sizi mutluluktan uçurabilir. Şahsen benim olsa ben uçardım :D.

modeli paylaşmamışım :koptum: (link)

merhaba foruma yeni üyeyim bisikletler hakkında yok denecek kadar az bilgi sahibiyim.Mosso Legarda 1821 MDM V 21 Vites 28 Jant Bisiklet fiyat/performansı (1050 ₺)nasıldır tavsiye eder misiniz alınır mı? teşekkürler.

Geri