Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@MrSalih Merida modeli cidden hoşmuş ama 2018 olarak sitesinde yok, 2017 model mi? Burada ki yetkili servisini aradım, satış yapmıyormuş sadece tamir ve montaj yapıyormuş. dedim ki Peki Merida satan bir yer biliyor musun, daha cümlem bitmeden niye Merida alıyorsun dedi, anlık Şok Oldum. Bunu yetkili servis söyledi. onun yerine başka marka al dedi Neden carraro salcano falan almıyorsun dedi. Telefon görüşmesinden sonra bunu foruma bunu paylaşmak için girdim
Malının arkasında durmuyor ondan alma dedi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Volume1 (link) sitesinde var tr de

@MrSalihNakitte %10 indirimle 2450 fiyat veriyordu bayiiler banada, demekki o fiyata taksitte yaptırmak mümkünmus :)

Bu arada duz masa olarak sedona 410 a baktiniz mi hic? Listesi 1470 lira, donanimda baya meridaya benzer.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@uussff Sedona nın ağırlıkları yazmıyor.. Merida ağırlık olarak ta çok iyi 11kg. Ben mosso 1824 bakıyordum ama Merida daha iyi duruyor..

2018 Sedona 340 modelini almaya karar verdim bilgiler için teşekkür ederim herkese bugün ve ya yarın alacağım

@Volume1
Mosso 1624 var bende ve gerçekten ağır 14.50 demişler ama taşırken 20 geliyor bana 12 kilo varsa marka bakmaksızın alınabilir. Ağırlığın bu kadar önemli olcağını düşünmemiştim hiç.

@Volume1 2015 modeli 11kg olan bisiklet 2018 modelde 13kg olmamistir diye dusunuyorum :)
agirlik olarak meridayla ya kafa kafaya yada daha hafif ama görüntü olarak bencede merida daha hos.
Tek problem merida cebinizi epey hafifletiyor :))

Sedona 410 mosso 1824 ve Merida speeder 20v

Hangisi kadar veremedim..

@Volume1 Sedona 340 alacağım ben baktın mı bu modele ?

@Volume1Merhaba. Sedona 410 modeli 12,5 kg'dır.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: uussff
arkadaşlar corelli trivor 5.0 kargo dahil 900 e buldum bir satıcıda bisiklet nasıldır tavsiye edermisiniz birde 46 cm varmış sadece kadrosu boyu uyarmı acaba corelli kullanan arkadaşlar varmı boyum 175

@sylmz
Büyük ihtimalle uyar benim boyum da aynı ama 41 cm kadro kullanıyorum 46 bana büyük gibi geldi denediğimde.

@Volume1Okudugum kadari ile, legarda serisindeki masalar ekstra 2kg tasimaya deger masalar degil. Bence mosso 1821 mdm yada sedona 410 den birini alin. Merida ya ekstra 400tl verene kadar ekipman alirsiniz. Kask, alt ust giyim, on arka aydinlatma, kilit, suluk, canta..

@korayg
yok hocam baştan bisikleti almadan önce konuştum zaten yoksa katlanır alacaktım

@sylmz

Corelli daha yeni piyasaya giren bir marka. Yerli bir marka. Bende bisiklet alırken karşıma çıktı 1-2 yerde. Fena durmuyordu. Ama 1200-1300 bandında mosso tercih etseniz şuan için daha iyi olur bence.

@MossoM
Teşekkür ederim cevabınız için

@Devilsbutcher
Aralarında 400 tl lik bir fark var buda corelli yi tercih etmeme sebeb olabilir teşekkür ederim cevabınız için

merhaba arkadaşlar
aşağıdaki iki modelden hangisi daha iyi sizce
salcano city wings 10 hd mi yoksa mosso 770tb3 mü

mosso.png salcano.png

Geri