Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@Darrow-21** 1840 TL Meridanın gösterdiğim şehir bisikleti neden bilmiyorum ama çok hoşuma gitti ama onun yerine başka bi tavsiyeniz var mı bu fiyatlarda ? Birde dükkanda gördüğüm 2500 TLlik mtb üzerinde ki set çok hoşuma gitti o yüzden fikrim değişir gibi oldu dün

Scudo
@mariokaldato

olur demiyorum abi, oldurmuşsan yapacak birşey yok diyorum :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merida Speeder 20-V : 1840 TL
SEDONA 320: 1970 TL
SEDONA 330: 2325 TL
KRON TX 450:1935 TL

Bu modellere baktım bunlar hoşuma gitti sizce ÖZELLİK açısından hangisi daha iyi hangisi alınabilir bugün karar verip akşam üstü gidip alacağım bisikleti..

• Beğen
Tepkiler: slckats
@MrSalih merida ağırlık ve sabit maşa olmasıyla bana daha cazip geldi.eğer ben kendime alacak olsam kesinlikle Merida alırdım.

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
@MrSalih
Hocam city alacaksanız mtb yi sallayın
@MrSalih
Hocam merida kullandigım marka dunya genelinde de kendini kanitlamis sorunsuz bi marka sedona da gayet güzeldir hem yerli marka kron da yerli bi marka ama kadro konusunda şikayetler gördüm baya hangisi içinize siniyorsa onu alın benim tavsiyem merida olur

@MrSalihForumda fatihkprt isimli uye sedona 340 i 2400 9 taksit aldi 1 hafta once bilginiz olsun.
Bence once amortisormu duz masami ona karar vermekte fayda var

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@uussff 2727 TL fiyatı var ama nasıl o fiyata almış ki ?

• Beğen
@MrSalih pazarlık yaparsan alırsın o fiyatlara.sadece iyi pazarlık yapmayı bileceksin.mesela ben 1340 TL olan bisikletimi 1200 TL ye hem de 12 taksit olarak aldım.(gerçi banka yapı kredi word olmadığı için 10+2 taksidin 2 sini yapmadı :) )

@slckats pazarlık konusunda pek iyi değilim abi ya :D Ama Sedona 340 ı almayıda çok isterim o fiyata verseler valla

• Beğen
@MrSalih
Pazarlık yapmanız gerekiyor
@uussff
Bu fiyat bandında kullanılan amortisörler pek de verimli değil boşuna ağırlık yapıyorlar düz maşa almak daha mantıklı

Merida modellerinde takıldım kaldım

@MrSalih

1750 ye bıraksınlar meridayı alıp geçin. biraz pazarlık yapın. hayırlı olsun.

@MrSalih

arka attırıcı sh-acera x ön arttırıcı ise sh-tourney bence başlangıç için gayet yeterli. full carbon sabit maşa ve v fren ile hafif bir bisiklet. tercih edilebilir.

@MrSalih
Nette baktığım yerde öyle yazıyor. Ayrıca havale ile yani nakitte 1.692 tl yazıyor. Fiyat olarak aklında olsun. Nakit alacaksan 1750 den fazla verme bence.

@Devilsbutcher taksitli alacağım abide burdan bakabilirsin (link) burdaki bilgiler doğruları

@MrSalih

ön attrıcıya altus demiş burda benim baktığım yer tourney diyordu. benim bisiklet ile aynı vites sistemi. benim bisiklet 12.95 kg bu bisiklet ise 1.3 kg daha hafif.

@Devilsbutcher alınası bi bisikletmi abi peki bu özelliklere ?

@MrSalih

hocam merida kalitesi yani senin bileceğin iş. ben 1300 e benzer özelliklerdeki carraro 327 aldım. bu 1850. arada 550 tl var. ben vermem. onun yerine ekipman alırım. ama başkası 1.3 kg hafif olduğu için ve marka olduğu için verilir diye düşünebilir. önemli olan senin kararın.

Geri