İki yil şehir bisikleti kullanmış biri olarak önce kadro boyu olayı, sonrada iki bisikletim Mosso 1724 V(Çalındı) ve Kron TX500 V(Satışta) yaşadıklarım hakkında birşeyler yazayım.
İlk bisikletimde çok acemiydim. Öyle sele mele ayarı çok uğraşmadan bindim, sanırım 48cmdi. İkinci bisikletimi aldıktan 8 ay kadar sonra kadar bir yol bisikleti denemem sonucu, 6 ay sonta yol bisikletine geçtim. Bu evrede bisiklet fit ayarlarını araştırmaya başladım. Kronu alırken tanıdığım bir bisikletçiye sordum M bedendi sana olur dedi elinde yoktu, farklı bir yerden almıştım, ona güvendim aldım.
Aldık elimize su terasizi ve metre ile ölçülerimizi çıkardık. (link) sitesinden hesaplattık. Bisikletin sele borusu uzunluğu 48cm idi(bisikletçilerin kadro boyu olarak belirledikleri ölçü), Sele borusunu 76cm olarka ayarladım. Sele yaklaşık 78cm kadar uzatılabiliyor. Sele-Gidon arasını 58Cm olarak verdi site(yol bisikleti için) benim bisiklette 57cm (benim için yeterli bir değer) idi. Bu arada boyum 1,85cm bacak 87cm. Seleyi yatayda ayarlarken sonuna kadar geri almam gerekti. Aynakol 90 derecede iken, diz kapağınızın altı pedal milinin hizasında olması gerekir kabaca. Velhasıl bu ayarda tuttu. Gidon boynu ayarlanabilir olduğundan en uzağa ve aşağıya aldım, yatabilmek adına. Yol bisikleti kadar olmasa da biraz yaklaştık. Sonuç olarak M Kadro Kron TX500V (Seat tube48cm+57 top tube)yi sınırında kullandım rahatça. Daha sonra bu konuda kendimce uzmanlaştıktan sonra 58 Kadro yol bisikleti aldım. Sizde almadan önce ölçün, hesaplatın. Alırken de kendinize göre ayarlayın deneyin(yatak dikey sele ayarı özellikle), Kafanızda soru işareti kalmasın. Özellikle bisikletçilerin bu kadro sana olur molur, pek güvenmeyin. Ben farklı bisikletçiye güvendim oda ucu ucuna dek geldi.
Gelelim Mosso 1724V ve Kron TX500V deneyimlerime. İkisininde kadro, sele, gidon falan yakın kalitede. Donanım olarak Kron daha üst tabi, 150 tl fark verdim ve fazlası ile değdi. Acera aktarıcı Altustan daha hızlı ve yumuşak bir geçiş sağlıyor. Kollar gene kronda Stef65, 55 ten daha keyifli. Mossoda frenler berbat, tutuşu idare eder, ayarı kaçardı devamlı bu denge ayarı, pabuçların yakınlığını ayarladığınız, sürüşte sürterdi janta sinir olurdum, Alyanları yalama falan olmuştu, çalınmasaydı değişecektim. Kronda ise Shimano frenler tutuşu baya iyi, bi kere ayar yaptın daha 1 sene dokunma ve kolay ayarlanıyor, Güvenlik önemli. Maşada yine Kron üstün, Mossoda mekanik bir maşa vardı, hareket halinde kitlemek sıkıntı, ve kitleyince boşluk oluyo, sanırım tüm mekanikler böyle. Krondaki suntour hidrolik maşa daha iyi sönümleme, hareket halinde kitleme, kitlenince boşluk olmuyor.Furç takımını mossonun bilmiyorum ama Kronda rulmanlı idi ve en çok pislik girecek yerlerden birisi açık bilya kullanılmaması çok iyi pislik almaması açısından. Yine Kronun göbekleri acera idi, mossoda da Shimano idi ama Made in China. Yalnız ben Kronu alırken 3 adet vardı, bi tanesi Acera göbekli idi ven onu aldım. Göbekler lastık tozluklu falan(pislik girmemesi açısından FH-RM70), akıcığıda daha iyiydi.
Mossonun sevdiğim yanı lastikleri idi. Kronda ise lastikler pek iyi değil vede işçilik. Benim aynakol milidi ters takılmıştı. Kadroya sürtmeyi farkedince düzeltmiştim. Birde göbekleri açınca lastik tozlukların içinede gres sürmüşler. Buda toz toplayabileceği için yalnış bir uygulama. Kron ağırlık merkezi daha aşağıda, her koşulda daha iyidi, arazide çok fena yerlerden inmek zorunda kaldım yolda bırakmadı.
Özellkle çakıllı asfaltlı yollarda kullanacaksanız, Maşalı bisiklet almanız sizin için daha iyi olacaktır. Kaldırımda konforda cabası.