Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@ahmet64 hocam 2. El 224 buldum 2017 model 950 lira fp mi sizce

@kulebey hocam çok pahalı fiyat veriyorlar salcano city wind 30 a 2000 TL fiyat biçti

• Beğen
Tepkiler: kulebey
Scudo
@oktay3833Kardeşim 1250ye sıfırı satılıyor. Bana yüksek geldi fiyat. Ayrıca o modellerin üstünde en düşük kalite vites sistemi takılı. Ona göre düşün

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: kulebey
@oktay38331250 max çıkabildiğin noktaysa tabiki 0 olarak şuan 1724ün hd frenli kampanyalı fiyatı çok iyi. Ama sen yine de 2.el bak derim, 1250ye çok canavar bisikletler bulabilirsin 2.el fiyatında

• Beğen
Tepkiler: -velespitçi-
Yorumlari okudukca bunaldim yeminle :D of al iste bi tane bin be kardes bizimde isimiz gucumuz var

Bu sehir bisikletlerinde genelde 4 model var.
Mosso legarda,
Carraro sport serisi,
Giant air,
Salkano city.
Bunlardan birini alicaksiniz iste cokda seyetmeyin

@mariokaldato üstüme gelmeyin zaten bende çok darlandım :koptum:
@oktay3833 karsta yaşıyorum ankaraya kısa bi geçici görev için gelicektim o zman bakayım dedim gerek yok ozman

Carraro sportive için çok iyi fiyat veren bi bisikletçi buldum karsta sportive 227 modeline peşin 1850 diyor bir anda bütün düşünceleri değiştirdi :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@hamlet2006
Ahahahaha :D iyimis

Sehir tur bisikletim satiliktir . Bin ustune dunyayi gez . Tiko para 6500 e birakirim.
2018-03-14_21-56-34_HDR.jpg

@hamlet2006 video iyimiş :)

ancak ağırlığı biraz fazla geldi bana bu dezavantajmıdır onu da bilmiyrm açıkcası çünkü daha önce hibrid bi bisiklet kullanmadım mtb vardı

227 kullanan varsa yorumlarsa sevinirim :)

@kulebey Bisiklet ağırlığı önemlidir.Ama bu ağırlık etkisi; şehir bisikletlerinde yol bisikletlerinde olduğu kadar can alıcı değildir.
Carraronun kadrosundan ,geometrisinden, boyasından,donanımından şikayetçi olan pek duymadım.
Ağırlık ile ilgili Bisiklet filozofu sayın @mariokaldato nun baş ucu eserini kola cips eşliğinde okumanı tavsiye ederim.
Bisikletinizi hafifletmenin kolay ve pratik yöntemleri

@kulebey
Mosso legarda al . Hafif onlar

• Beğen
Tepkiler: slckats
@kulebeySportive 227 gereksiz pahalı. @mariokataldo haklı bence de. Legarda 1727 msm incele anlarsın demek istediğimi :) ki şuan internette 1500 tl 1727 msm.

@ahmet64
Evet aralarnda ucurum kadar agirlik farki var. Duz maşali modeli kast ettim

• Beğen
Tepkiler: ahmet64
@mariokaldatoAynen ben de onu diyordum ekledim şimdi msm kodunu gönderiye [emoji106]

Tur bisikleti alcaksan düz maşa 10 numara yada yok yok vazgeçtim amortisörlü al carraro 227 iyi ama mosso daha hafif carraronun kadrosu güzel ama mossonunda göbekleri iyi :islik::suspus:

@danceros
404 not found :D
yok yok büyük ölçüde karar verdim gibi 227 istediğim rengi getirebilirse satıcı alıcam :) getiremezse 225 e yönelebilirim :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
carraro sportive 330 diye bir bisiklet yapmışlar o nedir öyle, nasıl bir makinadır bu. hem 30vites, hem hidrolik fren, hem içten kaynaklı rigid maşa, geometrisi desen o biçim insan binmeye kıyamaz of of of. Ama hocam siz sportive 227 alın çok güzel bisiklet :okyrm: evet evet 227 iyi

Geri