Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@hamlet2006
Ben bir genelleme yaparak açmıştım konuyu. Adam türünün tek örneği ne kategorisi :ssrtcbya:

Scudo
@Mustafa Zeybek
Kötü ve keko tarzi saldirilarda bulunarak satıcıyı bezdirdim bi süre . Hayattan beklentisi kalmayinca iyi polis devreye girdi keh keh
aviary-image-1517162028229.jpeg

@ones teşekkürler:))

@mariokaldato abim sağolsun benimle geldi. Gece işe gidecek olmasına rağmen geldi. Güllerin içinden koşarak geldi. Geldi ulan geldi. Vıcık vıcık samiyetsiz dostluklarınıza bir tokat vurup, lost çantasıyla geldi.

Ben mal senin kardeş istediğin fiyatı çekersin derken. O satamazsın kardeş, öyle bir dünya yok dedi. Tekerleri avucunun içinde döndürdü. Ölçtü biçti kararını verdi. Ona burdan sizin nezdinizde çok teşekkür ederim.

Son olarak kahrolsun katlanır bisiklet,
Yaşasın katlamayan bisiklet:)))

@mariokaldato

Öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.ben şu manyetik aydınlatmaya takıldım ve merak ettim.bu aydınlatma için bir LİNK verebilirmisiniz inceleyebileceğim veya marka model.şimdiden tşkler

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@danceros
Eyvallah dostum . Bisiklet @Bisikletreis de oldugundan markasini hatirlamiyorum . Kendisi marka bilgini versin. Ama harika bisey. Gobege dinamo takma derdi yok, yaninda powerbank taşima derdi yok, pilleri sarz etme derdi yok mis gibi kisaca. Hatta ben aleti gorunce dedim "_ La buna bi usb baglanti takalim telefonumuzuda sarz etsin mis gibi" dedim haha :D

@Bisikletreis
"Haberim yokmuş gibi çek kanka" pozlarimizi cekmek icin geldim,bisikletine "Güle bir gün, sana hergün binecegim bebegim" demesini duymak icin geldim, "Gardaş bi tur verde caynta da binmiş olak " demek icin geldim, "bisiklet anlaşmak degildir , nedensizde binilir" türkusunu söyleye söyleye gezeriz diye geldim :D

Tekrar guzel gunlerde, kazasiz belasiz binmeni guzel Yaradandan dilerim inşallah kardesm güle güle pedalla...:)2018-01-28_13-33-48_HDR.jpg

@Bisikletreis
125 dolarmiş 89 dolara indirmisler kanka :D

• Beğen
Tepkiler: Mura7Mac1t
@Bisikletreis

@mariokaldato
tekrar teşekkür ederim biraz inceledm çok güzel bir sistem. daha öncedende farklı tarzda olanlarını incelemiştim ama bu gerçekten çok iyiymiş. herkes benim gibimi bilmiyorum ama
şu bisiklet aydınlatmasına verdiğim parayı biriktirsem son model bir bisiklet alırdım herhalde. gerçek 600-700 lm lamba takıyorum 4-5 saatte pil bitiyor, harici pilli olanların yanında kocaman batarya paketi taşıma derdi var, dinamolu göbek desen hantal kalıyor diye söktüm ve ön lambayı doğrudan pile bağladım fakat bu defada pil derdi çıktı ortaya kısaca manyetic sistem 5v üretebiliyorsa tam bana göre geriye kalan 90dolar verilirmi sorusu kalıyor :) bununda muhasebesini cüzdanımla istişare ederek sonuca bağlayacağım :)

Bütçem 600-900 TL, şehir bisikleti alıcağım önerileriniz neler ? Boy 164 - kilo 50

merhaba
24 yıl ara verdikten sonra tekrar bisiklet almaya karar verdim.aslında yaşta oldukça geçti :)
yürüyüş yapmayı seven birisi olarak
bisiklete binip gezmek benim için çok güzel bir zevk olacak..tabi sadece bu değil.bisiklet sürüp zinde kalmakta en büyük amacım.
şehir tur bisikleti olarak kafamda merida ve sedona markaları var.
merida fiyat olarak sedona ya göre pahalı.tabiki her modelde değil. aynı ekipman muadillerine göre kıyaslama yapıldığında bu geçerli.
kafamda merida crosway 300 ile sedona 340 modeli var iki model fiyat olarak birbirine yakın.yanlış bilmiyorsam crosway 300 30 vites sedona ise 27.
diğer bazı ekipmanlarda da sedonanınkiler daha iyi.ama bir türlü karar veremedim alırsam sizce hangisini almalıyım.
tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

@Hakan Ergül Merida Crossway 300 2017 modelini kullanıyorum.Gerçekten memnunum; hiç bir sorun yaşamadım zinciri dahi atmadı.Deore var üzerinde bakımını yap arkana bakma.Hidrolik fren olması güven verici,kilolu olarak başladım jant akordu dahi bozulmadı.Merida; dünyada kabul gören fiyatına göre iyi bir markadır.

IMG_20170525_103002.jpg

@hamlet2006
Merida'na ayrı, sana ayri hastayiz reiZZz :D qalp <3

• Beğen
Tepkiler: ones ve hamlet2006
@mariokaldato
Ağabey seni takip etmek için Merida'ya roket takmak lazım:D

• Beğen
Tepkiler: ones
merida 61 kadro üretiyomuş :D benim boy 1.95 civarı bişey sonunda buldum büyük kadro üreten firma ya şubatta getireceklermiş ama bisikletleri

@hamlet2006

eyvallah hocam çok sağol.
sitesinde kaç vites olduğu yazmıyor.bir de süspansiyon kilidi maşa üzerinden mi yoksa gidondan mı yapılıyor.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Hakan Ergül bey tür olarak katlanır bisiklet düşündünüz mü hiç? Düşünürseniz üzerinde konuşabiliriz.

@Hakan Ergül
Maşa üzerinden yapılıyor.Yalnız ben kilitledim kullanmıyorum bile.Nacizane tavsiyem satın almadaki en son kriterlerden birisi olsun maşa ya da gidondan kilitleme.
Bir de deore var 3x10 30 vites

@hamlet2006
gerçi onda da biraz tereddütlüyüm.süspansiyonsuz bir model mi düşünsem diyorum bazen.çünkü bir çok kullanıcı şehir içinde süspansiyonu kapalı olarak kullanıyor.istanbul yollarını düşündüğümüzde tabiki çoğu zaman süspansiyonlu modellerede ihtiyaç oluyor.ama bu da ekstradan ağırlık demek.yani hem dezavantajlı hemde avantajlı açıkçası arada kaldım hangi tür alsam diye.

@Yusuf'san
yok hocam o modelleri biliyorum.hiç düşünmüyorum.ama yinede sağol.

Geri