Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

Arkadaşlar selamlar okula gidip gelmelik. Yolda kullanmalık ufak tefek bozuk yollardan geçmelik bisiklet arıyorum bütçem 900. Arkadaşlarım Salcano Astro ve Salcano NG 650 önerdi bunlar iyi mi? Başka öneriniz var mı?

• Beğen
Tepkiler: emsuda1453
Scudo
merhabalar herkese. Şehir içi kullanım amaçlı 1000 tl bütçem ile bisiklet arıyorum. Önerilerinizi engin tecrübelerinizden faydalanmak isterim... biraz araştırdım disk fren ve amortiser önermeyenler de var. (ağırlık fazlalığından dolayı) Sizlerin önerileri nedir ?? Gidon boyu ne olmalı ? Boy:1,78 ;)

@emsuda1453 carraro sportive 321 ve 324 önerebilirim üretimden kalktı ancak internet sitelerinde ve bayilerde hala varlar 1000 tl ye veriyorlar üretimden kalktıgı için elindekileri satmakisteyecekler biraz daha düşeceklerdir.1000 tl seviyesinde amörtisörler zoom marka oluyor bu marka alacağına sabit maşa olsun dua edersin.disk fren konusuna gelirsek o bir seçim v fren ile farklarını araştırıp tercih yapılabilir

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Desert Fox bu arada bende burdur çavdırlıyım :) bisiklet konusuna dönecek olursak :) sabit maşa öneriyorsan ona döneyim... fren konusunda da disk fren olunca biraz daha ağır olduğundan bahsetmişler sadece... sabit maşa olarak önerebileceğin ne var hemşerim ;)

@emsuda1453 Antalya lıyım hocam burdur da nereden baksan 7-8 senedir yaşıyorum bir bakıma bir burdurlu oldum artık :)

carraro sportive 323 önerebilirim. eğer ısparta ya gidip alıp gelebilirim dersen carraro ısparta bayisinde vardı onu alabilirsin.bayinin adresini telefonunu bulurum niyetlenirsen

• Beğen
Tepkiler: emsuda1453
@Desert Fox fethiyede ikamet ediyorum o yüzden ya internetten ya da fethiyeden almam daha cazip benim için... önerilerin için teşekkür ederim...

Merhaba şehir-köy-hafif zıplatan yollarda kullanacağım bir bisiklet arıyorum.Standart yol bisikleti uygun deniyor bazı arkadaşlar tarafından çok ekstrem durum olmadığı sürece.Bisikletin ağırlığı önemli değil. 900 civarında bir tavsiye verebilirseniz çok sevinirim. Boyum 1.83 kilo 85

bianchi 28"strada 21v ve Carraro 702 grande (28") hoşuma gitti ancak bisikletten henüz anlamıyorum.Bu yakışıklıları tavsiye eder misiniz ederseniz hangisi.

sürüş yapacağım yollar hibrit pek bir standardı yok.bisikletin uzun yıllar boyunca dayanması benim için çok önemli. teşekkürler:harika:

@parmakarasivelespit
Eğer ikisi arasında kaldıysan Carraro yu tercih etmelisin.Carraronun kadrosu aluminyum.Bianchi çelik kadrolu olduğu için Bianchi den uzak dur

Hafif Uzun yol ve şehir içinde gezinti için 4.000 liraya kadar hibrit bisiklet arıyorum. Sizce hangisi? Kadro, maşa ve jant kalitesini önemsiyorum.

(link)
(link)
(link) Sedona 350
(link)
İkinci el ya da sıfır Trek FX

@Fireblade
Bu bisikletlerin kilitli maşaları Suntourun giriş seviyesi maşaları.Fazla ağırlıktan başka hiçbir işe yaramıyor,bozulma ihtimalleri de cabası.Sedonanın maşası ve donanımı diğerlerinden üstün ama kadrosu onlar kadar iyi değil.
Benim tavsiyem Merida Speeder,Specialized Sirruz Elit Ddisc gibi sabit maşalı fitness bike bisikletler.
Ben kendim deoreli Merida Crossway 300 kullanıyorum kilitli maşasının şehirde gereksiz olduğunu gördüm.Şimdiki aklım olsam Merida Speeder 300 alırdım.

• Beğen
Tepkiler: omer07tr
Forumun yenisi olarak öncelikle merhabalar..:)
Şehir içinde gündelik ve bazen de şehirler arası turlar için şehir/tur bisikleti için önerilerinize ihtiyacım var.:) bütçem tam olarak maksimum 2000 civarında ve boyum 170 kilom 55, bu boy kiloyla bisikletçiliğe adım atmak istiyorum, yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Mosso elektirikli bisiklet almayı düşünüyorum. Uzun turlara katılacağım. Bu bisiklet hakkında bilgisi olan varsa çok iyi olur benimle paylaşırsa ... Tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar. Bisikletler hakkında pek bilgi sahibi değilim. Youtube'dan videolar izleyerek bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. İş ve ev arası kullanmak için bir bisiklet almak istiyorum. Çok fazla bir bütçe ayırmak istemiyorum ilk etapta. Hatta 2.el temiz kullanılmış bir ürün de düşünebilirim. Eğer 2.el alırsam nelere dikkat etmeliyim ? Aşağıdaki 2 model nasıldır ? Hangisini tercih etmeliyim ? Alacağım ürünün servis ağı geniş yedek parçaları falan kolay bulunabilir olması önemlidir. Ya da sizin önereceğiniz başka marka ve model varsa önerilerinize açığım. Teşekkür ederim.

Salcano City Sport 10 HD
Salcano City Sport 20 HD

Carraro sportive 224-227 bu iki seriden birini al tavsiyemdir bende 227 var, çok rahat, hafif ve hızlı gider tekerleri incedir 700x35c

• Beğen
Tepkiler: emrhyldrm
Carraro Big 927'm var ama ş.dışı turlar için bugün araştırırken Carraro Sportive 225 HD 24V denkgeldi kampanya var nasıl sizce alayım mı?

@historiyst ben olsam sportive 3 serisine bakarim.sabit masa ile daha hafif ve daha akici oluyor.bende 321 var

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Bu 2 modelden hangisini tercih edersiniz? Tercih sebepleriniz ile belirtirseniz sevinirim.

Salcano City Sport 20 HD
Mosso Legarda 1721

Salcano ng lere baktınızmı acaba dediğiniz kriterlere az çok uymakta.

Geri