Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

MErhaba Arkadaşlar, linkteki bisikleti nasıl bilirsiniz (whistle guipago 1730? Bu fiyat aralığında kesinlikle şunu al diyebileceğiniz bir model var mı acaba?
(link)

Scudo
@elestirmen Merhaba dostum. 700Euro gibi bir fiyata sahip.Madem bu rakamlara çıkıyorsunuz size 2017 model 6 aylık Scott Sub 20 bisikletimi öneririm.Karbon yol bisikleti almak için satıyorum.Sıfırdan hiçbir farkı yok. Ön - arka vites aktarıcı ve vites kolları Deore.Hidrolık diskli, kilitli ön amortisör.Mükemmel akıcılığa sahip bir bisiklettir.Üzerinde 700x42 dişli Schwalbe Smart Sram lastiklerle geldi ve ben Rubena 700x35 zırhlı yol lastiği taktım.ikisini de hediye edicem.çakar lambaları, barendli elcikleri, suluk pompa, sele çantası ne var ne yok vericem.Benim almayı planladığım bisiklet 6500 ₺ civarı ama 2.el olarak almayı düşünüyorum.Size de tavsiyem sıfır bisiklete boşuna fazladan 1500-2000 vermemeniz.Zira sıfırdan farksız bir bisiklet öneriyorum size. Değerlendirin bence.Detaylı fotoğraflar da gönderebilirim.Ne alırsanız alın içinize sineni alın fakat Scott kalitesiyle Whistle bisikleti aynı kefeye koymayın.
Kolay gelsin. :)

Merhaba arkadaşlar
Bende bisiklet sevdasına tekrar kapılık başlangıç aşamasındayım.forumdada yeniyim.
Bende herkes gibi uzun araştırmalar ve kendi ihtiyacıma yakın bulduğum tarz olarak yeni tabirle hibrit melez bir bisiklet almak istiyorum.çogunlukla suadiye sahil ve arada daha topraklı ve arazı tarzı kullanmayı duaunuyorum.Giant Roam serisini beğendim.özellikle roam 1. Fiyat olarak 3000 tl zorlayabilirim.sizden ricam tecrübeli arkaşların bir kaç tavsiyede bulunması.şimdiden teşekkürler.iyi forumlar

Bende yeni tabirle hibrit bir bisiklet almayı düşünüyorum şehir içinde karışık olarak kullanacağım 1500tl ye kadar ne önerirsiniz fazla bir bilgim yok daha önce dağ bisikleti araştırdım btwin rockrider 520 ve 540 arasında kalmıştım ancak benim için hibrit in daha iyi olacağını düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum

Selam arkadaşlar. Merida CROSSWAY URBAN 40D bisikleti 2.000 tl ye almayı düşünüyorum. Özellikleri fotoğrafta var. Siz tecrübeli arkadaşların yorumunu almaktan zevk duyarım. Fiyat performans ürünü diyebilirmiyiz. Sizin Önerebileceğiniz bu fiyatlarda başka bir model var mı

Fotoğrafı es geçmişim burada mevcut

Dosyalar

• D3A67751-0747-435F-AD32-C55975E98A22.png
    D3A67751-0747-435F-AD32-C55975E98A22.png
    19,3 KB · Okunma: 26
@mizagom o para sanırım sadece bisiklet biraz stil sahibi yani urban diye veriliyor aynı markanın yaklaşık fiyata donanım olarak daha iyi bir modeli mevcut düşünün derim merida crosway 100
@Wizard aynı bisikleti sanada öneririm fakat bütçen aşağılarda kaldığı için temiz bir ikinci el bulabilirsin.
Ben şuanda kullandığım lapierre cross 400 ü (2.el kargo dahil 1400tl) bulmasaydım bu tavsiye ettiğim bisikleti alacaktım. (küçükyalı tandem bisiklette 2000 tl var)

lapierre urban shaper 400 kullanan var mi? 1500 2000 civarı düz maşa v fren hafif ne önerirsiniz?

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
arkadaşlar meraba
her ay kamp yapan biriyim. daha önce arabam ile gidiyordum fakat şimdi bisiklet ile gitmeye karar verdim.
1000 tl lik bir bütçem var. bu paraya önerebileceğiniz şehir bisikleti varmı.
boyum 180. kilom 74
genelde yüklü olacağımdan dolayı arka seleye uygun bir bisiklet gerekli.
ve bisiklet alırken dikkat etmem gereken hususlar nelerdir.
tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba.

Şehir içinde sürmek için bisiklet alacağım. Carraro Flexi 103, 106 ve 107 arasındayım. 107'nin göbekten vitesli olduğunu ve diğerlerine göre daha iyi olduğunu duydum. Bir bisikletçiye sorduğumda ise 103'ün 3 vitesli olduğu ve daha iyi olduğunu söyledi ancak güvenemedim. Bu bisikletleri kullananlar ve bilenlerden yorum almak istiyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Merhabalar,

İzmir'de (ama yokuşu eğimi olan yerlerinde, Tınaztepe'de) sürmek için bisiklet alacağım. Zamanla kondüsyonumu artırıp daha uzun yolda da sürmek istiyorum. Bütçeme göre corelli pierre 1-2 veya 3 alabilirim. Teknik özellikleri yükleyeceğim. Sizce hangisi daha iyidir ve uzun götürür?

Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

mode 711g maşası olan pierre 3
mode 711b maşası olan pierre 2
çelik olan da pierre 1

Dosyalar

• IMG_3661.PNG
    IMG_3661.PNG
    26,8 KB · Okunma: 16
  • IMG_3662.PNG
    IMG_3662.PNG
    38,5 KB · Okunma: 13
  • IMG_3663.PNG
    IMG_3663.PNG
    36,6 KB · Okunma: 15
Cube 2017 Curve Pro (
cube-2017-curve-pro-bisiklet-siyah-turuncu.html
)
CARRARO SPORTIVE 225 ERKEK ŞEHİR 24-V HD 28″ 2017(
index.php
)
Gün içerisinde almayı planlamaktayım.
Aradaki fark verilecek paraya değer mi? Tecrübeli ve bilgili arkadaşlar acil görüşlerinizi bekliyorum.

@Kaan90 Bisiklet işi biraz da bütçe işi.Bütçe de sıkıntın yoksa Cube al keyfine bak.Hiç pişman olan duymadım.
Şöyle bir durum da var:Biraz bisiklet olayına alışayım bir müddet sonra yola geçerim dersen Carraro al fazla para kaçırma.Yoksa Carraro da rahat rahat işini görür.
Hayırlısı olsun içine sineni al.

Yorumların için tşk ederim @hamlet2006 Şüphem carraro kullandığım süreçte bana sıkıntı yaşatır mı yani bakım vs uğraştırırsa pişman olur muyum?

Carraro Sportive kullananlar genelde memnunlar.Sadece biraz ağırlıktan şikayet ediyorlar.Bakımını yapmazsan en iyi bisiklet bile sorun çıkarır.Yoksa pek pişman olacağını sanmam.F/P ürünü diyebiliriz.
Yine söylüyorum bütçe sıkıntın yoksa Cube al derim.
Ben de Sportive 225 ile Merida Crossway 300 arasında kaldım 2650 tl ye Merida aldım memnunum.Sizin fiyat skalanıza benzer bir durum.

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Yorumlarınız için tekrar tşk ederim.Aksi bir yorumda bulunan olmazsa Cube tercih edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Kaan90 Kadro ve donanım olarak Cube daha üstün.Tekrar hayırlı olsun hem de baya güzelmiş:Alman panzeri gibi

• Beğen
Tepkiler: Kaan90
750 1000 tl arasinda sehir bisikleti ariyorm kadro olcusu 53 olucak yardimci olabilirmisiniz

Geri