Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

(link)

şu bisikleti tavsiye eder mısınız 400 e bırakacak. Donanımı hakkında bilgi verebilecek olan var mıdır?

Scudo
Merhaba arkadaslar.
Ben KTM Avento plus sehir bisikleti aldim. onu uzun yol icin tur bisikleti gibi kullanabilirmiyim? ve ya kullanirsam ne kadar dogru olur? ne gibi sorunlarim olabilir?

bisikletin ozellikleri

arka aktarici - Deore 9 speed - (34 - 11 diş)
ön aktarıcı - alivio
frenler - magura hs11 - hidrolik V fren
vites değiştiriciler - alivio
açılı gidon boğazı.
arka göbek - FH RM70
ön göbek - dinamolu - DH 3N30 6V 3W

Dipnot: mesajlarin hepsini okuyamadim. belki de boyle bi soru ve cevabi da vardir. eger varsa kimdiden olusturdugum kirlilik icin özür dilerimş

jQnX2D.jpg
AyJn5z.jpg
kXvGEr.jpg

Merhaba arkadaslar.
Ben KTM Avento plus sehir bisikleti aldim. onu uzun yol icin tur bisikleti gibi kullanabilirmiyim? ve ya kullanirsam ne kadar dogru olur? ne gibi sorunlarim olabilir?

bisikletin ozellikleri

arka aktarici - Deore 9 speed - (34 - 11 diş)
ön aktarıcı - alivio
frenler - magura hs11 - hidrolik V fren
vites değiştiriciler - alivio
açılı gidon boğazı.
arka göbek - FH RM70
ön göbek - dinamolu - DH 3N30 6V 3W

Dipnot: mesajlarin hepsini okuyamadim. belki de boyle bi soru ve cevabi da vardir. eger varsa kimdiden olusturdugum kirlilik icin özür dilerimş

jQnX2D.jpg
AyJn5z.jpg
kXvGEr.jpg

@Yusuf_AZE
Merhaba Yusufcum. Makinanin kralini almisin . inan diyecek bir sey bulamadim 4 4 lük alet .kazasiz belasiz kullanmani dilerim Yüce Allah Teala dan. Agirligi nedir bunun acaba ? Uzun tur , sehir ici her yola gelir bu makina

@mariokaldato

agirligi bir az fazla. 16.5 şu anki hali. ama bi kaç şeyi çıkaracağım için herhalde 16-15.5 civarına çekebilirim.

teşekkür ederim abi :)

@Yusuf_AZE
Hmm biraz takil sen alete yeri gelirse bi düz maşa yapalim buna iyi gider. Ha bu arada 28" mi bu yoksa 26 " jant mi?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf_AZE
@mariokaldato

aynen abi. ben de hiç sevmedim maşasını. düz maşa bakıyorum. kışın bi el atacagım işler azalırsa. ama zaten uzun yol - kamplı tur bisikletine çevireceğim için ağırlığı fazla sorun etmiyorum şimdilik. :)

@Yusuf_AZE

28 jant abi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
lütfen yardımcı olur musunuz?

(link) Bu bisikleti 650 TL ye buldum.

(link) Bir de bu var. 750 tl.

Hangisini tavsiye edersiniz. Bilhassa donanım olarak bilgili abilerimden kardeşlerimden yardım talep ediyorum. öğrenciyim okula gidip gelmek için alacağım. yardımcı olursanız çok sevinirim

@pressesc

Hâlâ cevaplarinizi bekliyorum...

@pressesc .Bu bisikletlerin ikisini de almayın.Alacağınız bisiklet 3x8=24 vites olursa ilerde donanım yükseltmek için daha uygun olur.Bisikletin kadrosu aluminyum ,maşası da aluminyum ve düz(rigid)maşa olursa daha az yorulursunuz.Bütçe durumu nedir?Ona göre tavsiye edeyim.

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
@SRT hocam ben de düz maşa bir şey bakıyorum. Fakat pek bilgim yok. bütçem 700 tl civarı. ama 800 900 a kadar zorlayabilirim. 700 lira civarı bunlar mantıklı geldi. ben hafif yormayacak akıcı bir şey bakıyordum. cevap verdiğiniz için teşekkürler

ben elimde boşa çıkan 27 vites (acera) salcano'yu 700'e satabilir miyim derken ümit'in bile 650'ye bisiklet sattığını gördüm:)

@pressesc yok henüz düşünüyorum, salcano city sport 27 vs

Sedona 420 kullanıcısıyım ve çok memnunum. tavsiye ederim.

@pressesc
(link)
İkinci elde daha uygunu bulunabilir belki ama sıfır bisiklet istiyorsan bütçene uygun mossoyu tavsiye ederim. 1521 legarde amortüsörlü kullanıyorum. Şimdiiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Heraklia ne kadara almıştın hocam? ben daha çok düz maşa bişey bakıyorum hafif olsun diye ama. Aklımda city fun 70 var zira 700 civarı ancak verebilirim. ya da seneye kadar para biriktirip 1000 tl civarı bişeyler bakabilirim.

Bi arkadasim dort ay once 1500 liraya aldigi ghost panoroma x3 u 1100 TL ye satiyo.bisiklete 20 kere ancak binmistir.Tavsiye ederimScreenshot_2017-10-14-14-20-15.png

Resimdekinin aynisi.Neden sattigina gelince bisikleti ne icin aldigini bilememek ve hakkini vererek surememek diyebiliriz.Yani bir anlik istaha ve gaza gelip sonrasinda vazgecmek

Dusunen arkadas olursa benimle iletisime gecebilir ben yardimci olurum

Hatta ben de sekiz yasindaki ogluma almayi dusunuyorum fakat biraz erken diye vazgectim

• Beğen
Tepkiler: mertznc
@pressesc Önerdiğim bisiklet düz maşa. Liste fiyatı 930 tl ama pzarlıkla 750-800 civarına alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
@pressesc
Salcanodan daha iyi Mosso, Kadro olarakta Meridayı andırıyor.

Geri