Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

Scudo
Tilmen bisiklet 1350 tl

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@aykutn benzer durumda carraro sportive aldim gayet memnunum

@ruhi13 2. El bakabilirsiniz bence. 30'40 km diyorsunuz, en az 1000 -1200 tl yi bulmasi lazim butcenizin

• Beğen
Tepkiler: Cheetin
@ruhi13 Bende sizin gibi kullanmak için düşünüyordum, haftada 10-15km ve şehir içi ağırlıklı ( Sahillerde, oğlumla falan)
Sıfırlara hiç bakmıyorum çoğu şey 2.el tercih eden biri olarak. Bütçem 400-800 arasıydı. Corratec, Carraro, Sedona ve Mosso alabildiklerim arasındaydı.
Corretec bile çok uyguna bulmuşken ( 650 TL ) gittim Mosso 1621 aldım dün ( 500 TL)

• Beğen
Tepkiler: Cihangir.
@aykutn
@cyurdasiper
Bence Salcano Cİty Wind 40, Bianchi Touring 827 ve Carraro Sportive 327'e bakın.

Herkese iyi aksamlar. Ben dağ bisikletinden tur bisikletine geçmek istiyorum. İki dükkana girerek fiyat sordum. Aklımda mosso 1621 mdm V vardı. Düz maşa ve arka aktarıcının altus olması nedeniyle aklımın bir köşesinde duruyor. Fiyatı 800 TL. Satıcı salacano lifecity 20 v önerdi. Süspansiyonlu kilitlenebilir maşa var. Arka aktarıcı turney. Fiyatı 900 TL. Sizce hangisi? Satıcılarsan biri salcano al doya doya bin derken diğeri mosso dan şaşma dedi ama ben şaştım bilemedim. Değerlendirme yaparak fikrini söylemek isteyen bir arkadaş varmı acaba?

@Seko88
İyi akşamlar. Ben mosso 1621 msm v kullanıyorum. arka aktarıcının altus olması sizi bosuna cezbetmesin. Altus ve tourney arasında fark yok diyebilirim. Zaten altus ve tourney arasında fiyat farkı yok denecek kadar az. Size tavsiyem ya mossoyu alın ya da baska markaların düz maşalı olan alternatiflerini arastırın. O fiyat segmentinde zoom maşalar pek bir işe yaramıyor gereksiz ağırlık. Ve kilit sistemleri de cok kolay bozuluyor. Benimki de bozuldu ilk aylarda.

• Beğen
Tepkiler: Seko88
@Seko88
Hayırlı akşamlar. Mosso daha hafiftir. Arka aktarıcısı da daha üst ama 21 vites. Salcano ise 24 vites. Hafiflik mi vites sayısı mı cevaplandırmanız gereken soru bu.

@MalatyalıND mossa daha hafiftir kesinlikle 12-13 kg arasında olması lazım. Bence düz maşa tercih edilmeli başkangıc bisikletlerinde amortisörler epey kötü oluyor.

@Seko88 mosso 1621 800 tl fiyatı cok geldi bana. yibaya gidin orda 1721 yanı 2017 modelini alırsınız 800 tl ye. Acayıp fiyat yarıstırıyorlar.

Benim şu an bir market bisikletim var. İnşallah yakında değiştireceğim. Geçen dedim amortisörleri ne kadar çalışıyor (dikkat etmiyordum rahatsızlık hissetmiyordum çünkü). Arkadaki azcık oynuyordu ama öndeki hiç oynamıyordu. Tek parça gibi, düz maşa gibi. Sakin kullanan biri olarak çok adranalin yapmıyorsanız şehir bisikletinde düz maşayı şiddetle tavsiye ederim. (Bunları aklında şehir bisikletinde düz maşa mı amortisörlü maşa mı sorusu olanalar için yazdım.)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@eodr hocam ben de yiba dan bakmıştım bisikletlere üzerine bastınız :)mosso 1621 için biri 821 biri 800 tl dedi. 1721 maalesef yok ikisinde de. Belki fiyatlar kurdan dolayı artmış olabilir. Daha ucuzunu bulamam gibi geliyor. Düz masa mosso yu önerirmisiniz hocam salcano ya göre. Mossonun hafifligi 12.5 falan. İyi bence ama biraz daha araştırmakta fayda var.

@Carcass06 hocam kendi bisikletim carraro 225 öneririm sorunuz varsa bilgim dahilinde cevaplarım

@Seko88 Çok şaşırdım ben 2016 agustosta 1621 i 700 tl ye aldım yibadan. Yeni model değil sonucta 800 cok geldi. alabiliyorsanız 1721 alın derim. Ve sağlam pazarlık yapın orda en az 20-30 bisikletci var hepsinde de mosso var. Ben aldığımda liste fiyatı 880 di 700 e aldım.

• Beğen
Tepkiler: Seko88
Merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak 1800 tl civarı bir bütcem var ve şehir/tur bisikleti almayı düşünüyorum şuan carraro sportive 227 en mantıklı gelen sizlerinde bir önerisi olursa memnuniyetle incelerim?

@cyurdasiper

Giant escape 3 ile Sedona 410 arasında kararsız kaldım. Hangisini önerirsiniz?

carraro cr-tour world. . Bu bisikleti kullanan turcu arkadaş yok mu ? Donanımsal olarak çok güzel ancak kullanıcı yorumu az bir bisiklet . Bu yüzden emin olamıyorum .Fuji tuaring (2. El ) ve bu bisiklet (sıfır ) arasında kaldım. Bilgiye ihtiyacım var .

@ismail_32
Bisiklet daha yeni çıktı yorumun az olması çok normal. Fuji Touring çelik kadro fakat carraro'daki aksesuarlar için fazladan masraf yapmanız gerekecek, Carraro'da aksesuar masrafınız olmayacak. Bir de ölçülerinize uygun kadro hangisiyse onu alın.

Geri