Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@MalatyalıND Anladım.Aklıma takılan bir soru var sadece. Meridayı aldım diyelim bir baktım aldığım fiyatın aynısına daha iyi bir bisiklet gördüm. Yani şunu demek istiyorum Merida speeder 2017 bana uygun en iyi bir bisikletmi olacak yoksa daha iyiside varmıdır. Biraz dahamı araştırma yapayım mı yoksa bu bisiklet iyidir al mı dersin

Scudo
Bence daha iyisi aynı fiyata olabilir iyice araştırmak lazım. Yüksek donanımlı bisikletleri pek bilmiyorum. Yorumunuzu görünce bir bakıyım dedim bulduğum modelleri size sundum. Kullanan kişilere sormanız daha iyi olur. Onlar daha iyi bilgi verebilir. Başka tavsiye konularına sorarsanız, daha fazla yardım edebilirler.

• Beğen
Tepkiler: NEGAN
Herkese tekrardan merhaba. Bisikleti aldim ise gayet keyifli gidip gelmekteyim. Bu arada bisiklet bianchi touring 413. Ama sunu farkettim bisikletin arka tekeri bana inik gibi gelmekte. Bi petrole gittim tekerin ustunde max. 73 psi yazdigi icin 65 psi bastim. Ama bindigim zaman bana yine inik gibi gelmekte. Sunu farkettim tekerin ustunde max. 80 kg yazmakta. Ben 105 kiloyum bundan mi kaynakli acaba ? Bu durum sürüsumu ne kadar etkiler ? Yeni bir teker mi almam gerekir ? On tekerde bir skinti yok o normal duruyo

Merhaba,

Mosso 771 DMD Acera ile Giant escape 1/2 arasından hangisini önerirsiniz?

Teşekkürler.

Mosso 771 DMD: (link)
Giant Escape 1:(link)
Giant Escape 2: (link)

@klaket carraro sportive 224 alın nakit ödemede 1160 tl ye denk geliyor fiyatı çok iyi bi bisiklet

uzun zamandır bisiklet kullanmıyordum. biraz araştırmayla yakın zamanda 1299 tl (maksi puanları düşünce) bianchi touring m727 aldım. tavsiye ederim. kilitlenebilir maşa, hidrolik disk fren, 27 vites. piyasaya göre iyi gözüküyor

arkadaşlar bende şimdiye kadar mtb kullanıyordum. yeni bisiklet alacağım. şehir/fitness bisikleti düşünüyorum
merida speeder 200 ile lapierre urban shaper 400 arasında kaldım. hangisini tavsiye edersiniz?
Merida speeder 200-->2200TL
VİTES SAYISI27
KADROSpeeder Lite
MAŞASpeeder BC Straight V
ARKA VİTESShimano Tiagra GS
ÖN VİTESShimano M371 48
VİTES KOLU Shimano Altus Rapidfire
FREN KOLUDahili
FRENV-FREN Linear
AYNAKOLSR Suntour NCX 48A-38-28 CG
ORTA YATAKShimano Cartridge
ZİNCİRKMC M99 9s
HAZNE ÖNOV Alloy
JANTMerida Comp 20 Pair
KASETSunRace CS-9S 11-28
LASTİKLERMaxxis Detonator 32 60
BOĞAZMerida Comp OS 6°
FURŞ TAKIMIBig Conoid Semi
SELE BORUSUMerida Road Comp 31.6 mm
SELEMerida Sport 5
PEDALXC Pro Alloy
AĞIRLIK10.65 kg

lapierre urban shaper 400-->2200TL
Kadro :
Urban Shaper V-Fren Alüminyum 7005
Maşa / Amortisör :
Urban Shaper V-Fren Alüminyum 7005
Arka Vites :
Shimano Deore 591
Ön Vites :
Shimano Alivio 4000
Krank Takımı :
Shimano Deore 4010 48x36x26 Muhafazalı
Orta Yatak :
Shimano BB-30
Arka Dişli :
Shimano 3009 11-32
Fren :
Tektro V-Fren 837AL
Vites kolları :
Shimano Altus M370 3×9 Vites
Çatal Yatağı :
Ch- 9283 1″1/8″ Yarı Entegre
Gidon :
Lapierre Mtb-Al 320BT G: 660mm Ø: 31.8mm
Gidon Boğazı :
Lapierre Ayarlı TDS-C268 31.8 U:105mm
Sele Borusu :
Lapierre SP-C212 Ø: 31.6 B: 350mm
Sele :
Selle Royal Shadow Jelli
Jant :
Lapierre Çift Katlı 700C
Ön Göbek :
Shimano Claris 2400
Arka Göbek :
Shimano Claris 2400
Lastikler :
Schwalbe Spicer 700×30
Pedal :
VP-856 Siyah

11,6 Kg

Genellikle kartal kadıköy arası düz yolda 35 45km kadar sürüyorum şu an sahip olduğun whistle miwok 1164d hem kullanım amacı olarak bana ters geliyor hem de artık yetersiz geliyor
ince tekerli 28" bir tur bisikleti arayışındayım
bütçem 1200-1400 tl kadar
sedona 410un övüldüğünü gördüm ve fiyatı da ayırdığım paraya yakın
ayrıca ne kadar yol bisikletinden uzak durmak istesem de btwin triban 500 indirimde 1000 tlye satılıyor o da aklımı çelmiyor değil
bu bisikletler hakkında görüşlerinizi ve başka tur bisikleti önerilerinizi bekliyorum hepinize teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba,

Kendime arkadaş grubumla gezmek üzere bir şehir bisikleti almak istiyorum,

30-40 km civarı geziler için kullanacağım (haftada 1), ama oldu da çok keyif almam diye fiyatı abartmakta istemiyorum,

600-700 TL civarlarında bir bisiklet düşünüyorum, yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..

Carraro Cr-t world tour bisikletini kullanan var mı?
Alacağımdan değil :D
Ama gayet kaliteli bir donanımacsahipken gölgede kalan bir bisiklet.
Hidrolik v fren
Diskli göbeklere v fren çember ve disk yerleri var kadroda
Yolda kalmamak için çok güzel düşünülmüş.
Kullananlar deneyimlerini paylaşıp bisikleti gün yüzüne çıkartabilir mi? :D

Arkadaşlar ben hafta sonları 70-80 km civarı günlük tur yapan, işe bisikletle gidip gelen ve yılda da 1 kere 4-5 günlük kamnplı tur yapan biriyim. bütçem de en fazla 1500 lira. Sabit maşalı bir model istiyorum. Önerebileceğiniz bir model var mı?

yakın zamanda sedona 41 aldım memnunum senin bütcende. 11kg v fren sram set beklentini karşılar.

• Beğen
Tepkiler: Cheetin
Geri