Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@furkantk60 size 10 km yolda ince teker ve amortisörsüz bisikletle çileye dönüşebilir. Yinede siz bilirsiniz forumda daha deneyimli arkadaşlar görürlerse yardımcı olacaklardır. Ben her zaman ince teker taraftarıyım.

Scudo
@mehmetgacar hocam anlayamadım ne demek istediğinizi ben zaten ince teker amartisırlu dusunuyorum cileye donusur yazmıssınız altada herzaman ince teker taraftarıyım yazmıssınız :) yada ben anlayamadım :D

Yani size diyorum ki ben ince tekerciyim herzaman ama sizin kullanacağınız yolda sizi rahatsız edebilir hocam onu demek istedim tekrar okuduğumda banada saçma geldi kusuruma bakmayın :D

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
estafurullah :D banada herkes ince teker onerdi aslında sehirde surecegımden büyük ihtimal kron tx 500 alıcam sizde ne var

Bende Btwinin 500ü var ufak tefek vites masrafı harici sorun çıkarmadı çok şükür öneririm bütcenize uygunsa

yol bisikleti olan triban mı çok ince teker suremeyebilirim die korkuyorum

Düz gidonlusunu aldım diğer ergonomik gidon modelini sevemiyorum nedense. daha çok tur bisikleti olarakta kullandığım için bunu tercih ettim lastikler dediğiniz gibi çok ince orjinal kendi lastiklerini ben beğenmediğim için değiştirdim. bisikletin ağırlığı 11 kg civarı olması lazım yolda akıyor yani acıkcası. bisiklet arayıp bulmak beğenmek satın almak işin en zor kısmı bence iyice araştırın siz acele etmeden hocam

sende sağol umarım bulursun istediğin bisikleti kazasız belasız iyi akşamlar hocam

Arkadaşlar merhaba,
Kısa bir süre sonra tur bisikletine başlangıcı umarım ben de yapacağım. Çok yüksek bütçeler ayıramadığım için başlangıç olarak 2015 Sedona 325 i düşünüyorum. Konya Bölgesindeki bayilerde yaklaşık fiyat etiketi 1400 civarı. Fiyatına göre ürün kalitesi uygun mudur acaba?
Teşekkürler.

Arkadaşlar sizce Merida Crossway 40 d mi yoksa carraro sportive 225 mi?
Merida 2016 model, Carraro 2017. Bugün yarın almayı düşünüyorum son bir defa daha sorayım dedim :)

(link)
(link)

@msandikci
Donanım olarak o fiyata iyi gibi duruyor:harika::harika:
Ona yakın fiyatta bir de şunu buldum;
(link)

@1dost
ben bu arkadaşa 2017 carraro yerine 2016 model meridalara bakın diye tavsiyede bulundum, arkadaş da 2017 carraro sportive 225 ile 2016 merida crossway 40d'yi karşılaştırsanız hangisi daha iyi demiş, benim cevabım belli derken bu diyalog akışı içinde cevabımın belli olduğunu vurguladım, evet speeder 200ler artık disk frenli olarak üretilyor.

merhabalar,kron tx150 başlangıç için uygun mudur? sahilde ve kısa mesafelerde kullanacağım.760 türk lirasına buldum

Arkadaslar resimdeki bisikler sehir ici uygunmudur ilk bisikletim olacak saygilarimlaIMG_0140.PNG

@ismeyu Bu dağ bisikleti. Şehir içi kullanıma uygun olduğu pek söylenemez. Bu konuyu yukarı doğru okumaya devam ederseniz gerekli bilgilere ulaşırsınız.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri