@observer Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Peki sizce biri 2090, biri 2150 tl olan bisikletleri pazarlıkla 1900 tl ye indirmem ne kadar mümkün? Çünkü planım işlemezse Carraro Sportive 227 almak zorunda kalacağım sanırım.
@ÇAĞ hayırlı olsun güle güle kullan,Allah kaza bela vermesin antalyada kırda bayırda kullanacaksan dağ bisikleti olabilirdi ama fat bike da fena bir seçim değil.Neye niyet neye kısmet hayırlı pedallamalar
Genellikle Karşıyaka - Bostanlı sahil yolunda sürmek için bir bisiklet almak istiyorum.
Kilitlenebilir maşaya sahip bir model düşünüyorum (belki arada lazım olur diye).
(link)
(link)
(link)
Sizce bu modellerden hangisini tercih etmeliyim, fiyat/performans olarak? Sizce birbilerine göre artıları eksileri nelerdir?
1600 TL'ye kadar sizin önerebileceğiniz başka model var mı?
Teşekkürler
@appendix
teşekkürler, selamlar : )
@trabzonlu ozan
arada engebeli yerlere girersem diye o tarz maşa düşünmüştüm.
Bu arada şu 2016 model meridayı buldum, bununla carraro 225i karşılaştırırsak eğer sizce hangisi daha iyi?
(link)
Arkadaşlar merhaba 1500-2000 civarı ekipmanlar ve aksesuarlarla birlikte bir bütçem var.
Corelli markası hakkında bir fikri olan var mıdır acaba aradığım tur bisikleti. Şu bisikletler hakkında yorum yapabilecek arkadaşların her türlü fikir ve önerilerine açığım
@mehmetgacar
1500 liraya bisikleti alsanız 500 ekipmanlara ayırsanız bence yeterli olur.
1500 liraya corelli alabilirsiniz kendini geliştiren bir firma sonuçta ve güzel argesi var.
Ama kendini kanıtlamış marka derseniz giant escape serisi meridanın uygun modelli bisikletleri varsa alınabilir
@Adem Gül
Trek alu kadrolarında silver ve gold serisi olarak 2 farklı şekilde kadro üretiyor. Silver kadroyu ben kullanıyorum. Gold kadrolar ile aynı fakat kaynak noktası ile dipçiklenme sayısı farklı.
Büyük kaliteli markalardan hemen hemen hiç biri f/p ürünü değildir.
Kadrosu çok kaliteli evet. Ancak iyi donanım+iyi kadro için iyi bir bütçeye sahip olmalısınız. F/p değildir malesef.
Btwin hem arge çalışması yapılmış kaliteli kaynaklanmış kadro hem de güzel donanım sunuyor.
Bence btwin f/p ürünlerine sahip
Rockrider 900 de
Magura maşa avid frenler 1×11 sram set ile 3299
3500 tl lik trekte acera...
merhabalar foruma yeni katıldım bir bisiklet almak isitiyorum araba yerine 2 3 km gibi mesafeler için kullanacagım yardımcı olursanız cok sevinirim aklımda kron tx 500 var ama tam bilmiyorum tabi tavsiyelerinizi bekliyorum iyti forumlar
@furkantk60 Tam olarak nerede kullanacaksınız. Eğer 2-3 km mesafe asfaltsa hiç dağ bisikleti alıp kendinizi yormaya değmez bence. Ama eğer yol düzgün değilse Kron Tx uygun olabilir
@mehmetgacar hocam oranlarsak 90 km asfaltta surceksem 10 km kotu yolda surerim en fazla o yuzden bunu tercih ettim ama bi abi btwin rockrider de tavsiye etti yormaz seni dedi kafam karisti biraz