@ÇAĞ Eğer site içersinde arama bölumüne bu marka modelleri yazarsaniz yüzlerce yorumve karşılaştırma ile karşılaşacaksınız. Hatta bir önceki sayfada bile ufak tefek öneriler yapıldı
@ÇAĞ öncelikle kullanım alanı,fren sistemi ve bütçeni belirlemen lazım,arkasından model marka ve renk seçimini yap derim.Tabi aksamlarını da yazarsan daha net karşılaştırma fırsatımız olur,ondan sonra daha iyi yardımcı olunur.Listendeki bisikletlere baktım şehir bisikleti alman daha uygun olur.Ben bu liste içinden istanbulda yaşayan biri olarak;eğer disk fren alacaksan carraro sportive 225,v fren alacaksan giant roam 3 derdim.
@ÇAĞ , carraro sportive 220 kullanıyorum ve memnunum.benim kullanım alışkanlıklarıma göre engel olduğu bir durum olmadı(sadece seleyi değiştirdim-benim ölçülerime göre çok rahatsızdı)
Trek bana da mantıklı geldi ama bisikleti acil almam lazım butcem 500 lira civarı. Buyukcekmece de bir bisikletçi var izinli günümde oraya gideceğim 500 e bir fıxıe var. 600 e biraz da iyi olanı va dedi bırd 700 e 7 vıteslı bir bisikletten bahsetti gidip bakacağım.
aksam ayrıntısından kastım vites sistemi fren sistemi modeli vs kabataslak tahmin yerine eğer fırsatın varsa bisiklete bin kendin dene boyuna uygun olup olmadığını bilmen için
Kimisi bir parmak kimisi dört parmak boşluk kalsın yeter diyor, dogrus uzun vadede benim için doğru olacak ve daha iyisini alana kadar beni yolda bırakmayacak birşey olsun ıstıyorum.
Ozaman kardeşim bütçeni olup olabildiği kadar zorlayacaksın çok iyi bir bisiklet almak istiyorsan ayrıca her yıl yeni teknoloji çıkıyor kalite ve fiyatta sonu yok telefon piyasası gibi.Buradaki hocalar ve üyeler bi yere kadar sana bilgi verebilir ve yardımcı olabilir nihai kararı sen vereceksin ve en önemlisi seçtiğin bisikletin içine sinmesi ve keyifle sürmen ondan sonra o bisiklet senin için dünyanın en iyi bisikletidir
Aslında benim bisiklet hikayem şöyle ; 2 otobüs bazen 3 otobüs ev ile iş arası mınubuscu den iett den sıkıldım artık 2 3 aylık yol paramı bir bısıklete yatırayım hem spor yapmış olurum hem de zamand tasarruf etmiş olurum diye düşündüm. Bir girdim marka model tür hybrıd fıxıe derken yolu lkaybettım ilk mesajıma bakarsanız anlarsınız evlendirme programına gelmiş gibi yazmışım.
@Adem Gül
Hocam fazla kesin konuşmuşsunuz.
Gidon kişinin rahat edeceği halde olmalıdır. Surly long houl trucker disc trucker Trek 520,720,920 Spec Awol modelleri heo dropbarlı tur bisikletleridir.
Ayrica bir trek kullanıcı olarak Trekin f/p ürunu olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.
2 bin tl lik bisikletinde vidali 7li sistemle tourney döşeli. Ya da 3500 lük bisiklette claris set
Kadrosu harika ama gerisi paraya bakıyor.
Fuji ilk 8 de yer alan bir bisiklet. Boş yere ilk sekize girmemiştir
@ÇAĞ f/p olarak iyi duruyor shimano vites ve fren sistemi kullanılmış daha iyi bir seri kullanılabilirdi ama bu fiyata normal gibi duruyor.Renk işi zevk ve tercih meselesi,uzun turlara çıkmayacaksan disk fren olabilir fakat 14.7 kg ağırlık yazıyor biraz fazla sanki
@musto rica ederim...bende baya araştırmıştım alırken,yeni fren ve vites sistemleri,karbon kadrolar vs...bisiklet teknolojisi ve argesi baya gelişti ve gelişmeye devam ediyor.Benimde öyle aman aman çok bilgim yok,daha bilgili hocalarımız ve işin kompedanı arkadaşlarımız var.Elimizden geldiği,dilimizin döndüğü kadar yardımcı olmaya çalıştık faydalı olabildiysek ne mutlu