Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar İstanbulda oturuyorum bütçem max 1000 tl sizce bunlardan hangisini almalıyım daha iyi bir öneriniz var mı?
Ben şuan
Salcano City life 20
Mosso legarda 1721 Lsm V
Kron TX 150
Arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Ön süspansiyon gerekli değil bence şehir içinde ve turlarda gereksiz ağırlık

@Semih34 Kadro kalitesine daha fazla önem verdiğim için kesinlikle giant derdim ama ghost ise 7005 aliminyum kullanmış. Sanırım yinede bisikletlerinin arkaında daha çok durduklarını düşündüğüm için giant

• Beğen
Tepkiler: Semih34
@Genç89
Bilgilendirme için teşekkür ederim kardeşim.Bisikletçi bir tanıdıkla yaptığım istişare sonucu bisikleti genellikle istanbul içinde kullanacağım için disk fren önerdi ve nihayetinde scott da karar kıldım ve aldım.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

@MrFrodo008

mosso 1621 mdm V modelini gecen sene aldim. eger sadece sehir icinde ve cok nadir stabilize yolda surecekseniz sabit maşali olan modelini alin. MSM amortisorlu maşa MDM sabit maşa. ben bisikletimden cok memnunum. henuz 200 km dir kullaniyorum ama bisikletimi cok sevdim. aslinda onemli olanda o. sizin sevmeniz :)

1.jpg

@MrFrodo008
Bu üçü arasında tabikide Mosso

@MrFrodo008 hangi özelliklerine bakıyorsunuz bilmiyorum ama mosso aynı zamanda düz maşalı, salcano ve kron modelleri ise amortisörlü, bu bisikletleri neye göre kıyaslamak istiyorsunuz?

@trabzonlu ozan Şehirde kullanacağım için pek takmadim maşa olayını ben genel olarak bir değerlendirme bekliyorum siz olsanız hangisini alırdiniz neden gibi

abi yol bisikleti için ne dersiniz 1.500 tl civarında yolbisikleti olsa güzel olur vites

YOL/ Fitness 2000Tl max bütçe
Şuan tiagra setli yol bisikleti kullanıyorum kadro büyük geldiğinden değiştireceğim busefer amacım doğru kadroyu bulmak komponent değişimi yavaştan yapabilirim diye düşünüyorum almışken kadroda portbagaj delikli model almak istiyorum uzun yolculuklar için.

Benim bulabildiğim kaliteli kadrolu modeller :
MERIDA SPEEDER 200 ve SCOTT SUB SPEED 40

Bunlarla beraber kadro geometrisi vs herşeyiyle hoşuma giden fakat bütçemi aşan : Cube 2016 SL Road var

Son olarak tanınmış olmasada tura uygun dropbarlı kadrosu ömürboyu garantili BTW Triban 520 var.

Tavsiyeniz ne olur, artı ve eksikleri ile yazabilirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Genç89 Çok teşekkürler...

@clk bende mosso derdim kalite ve renk itibarı ile.Aldığım bisikletin renk ve dizaynına benziyor,hayırlı pedallamalar...

• Beğen
Tepkiler: clk
Arkadaşlar merhaba ben mustafa 21 yaşındayım ıstanbul'da yaşıyorum. İş ile ev arası 12 km civarı. Bu yolu bisikletle gidip gelmek ıstıyorum. Bunun için 400 600 lira arası bir bütçe ayırdım. Sizce yeterli mi? (2.el orta seviyede birşey dusunuyorum)
İki ay boyunca buradan ve diğer kaynaklardan okudum birkaç bisiklete baktım. Decathlon, unkapanı bısıkletcıler carsısı, sirkeci buradaki bısıkletcıler baktım sıfır olarak 650 tl den 1800 e kadar bisiklet seçeneği mevcut.
2. El orta seviyede bir tür bısıkletı almakta karar kıldım.
Sizce tecrubemın pek olmadığı bu konu hakkında düşüncelerim mantıklı mı?
Bana ne tavsiye edersınız?
Buradan satan varsa eğer haber ederse memnun olurum.
Boy:1.85
Kılo:75

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış acemi biri olarak tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Yaklaşık 10-15 sene sonra kendime bisiklet alacağım. Yalnız bu konuda pek fazla bilgi sahibi olduğum söylenemez ne tür alacağıma daha doğrusu almam gerektiğine bile karar verebilmiş değilim, MTB mi şehir mi yol mu vs. Şehir içi ağırlıklı arada şehir dışındaki ören yerlerine kahvaltı yerlerine vs. giderim diye düşünüyorum. Aşağıda belirttiğim modeller için ne söyleyebilirsiniz ya da bunlara ilaveten önerebileceğiniz 1000-1500 tl bandında başka modeller var mıdır?

Mosso Legarda 1624
Carraro 224
Carraro Sportive 225
Carraro Sportive 220
Mosso Cavalier 700 Claris 2016
Mosso Cavalier 700 Tourney 2016
Salcano XRS040 SORA
Kron RC 1000
Kron TX 250
Giant ROAM 3
Mosso Wildfire V 29 2017
Whistle Patwin 1483D