Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

Ben merida speeder 200v düz maşa kullanıyorum ve çok memnunum. Amörtüsör çok gereksiz. Dağlık arazide bisiklet kullanmıyorum çünkü. Disk frende tercih etmem çünkü işini iyi yapan v frenler şehir içinde ve uzun turlarda daha avantaj ve kolaylık sağlar. 1200 lira bütçelerde sedona 410 iyi bir seçim olur. Bende bu bisikleti almadan önce sedona 410 almaya gitmiştim. Sultangazi atak bisiklette 410 kalmadığı için paraya kıyıp merida speeder 200v aldim ve gayet memnunum. Ama 410 fiyat olarak daha cazip tabi

Scudo
Ben geçen sene salcano insomnia dağ bisikleti kullandım ve bir daha salcano almaya tövbe ettim

• Beğen
Tepkiler: ecsahan
@ecsahan Carraro sportive serisinde 48 kadro var mı bilmiyorum, ben de 227 veya 230 almayı düşünüyorum onlarda yok, 46 var, yani 2cm daha aşağıda olacak ama önemli değil 52 alıp kontrolü zorlaştırmaktansa ufak bir farkla kontrollü kullanmayı tercih ederim. Carraroyu denediğim için söylüyorum rahatça yoksa kendisinin denemesi daha iyi insanın, birisinde 48 cuk oturur başka markada çok ufak gelir, ya da yüksek de gelebilir, kadro yapıları çok farklılık gösterebiliyor markadan markaya göre. Bu arada şu hemşehrini de takip etmeyi unutma (link)

• Beğen
Tepkiler: ecsahan
Boy 1.75 m ve 80 cm üstü bacak boyum var kadro boyu 52 ideal midir?

@honeybadger ideal, ama kadro tasarımlarına göre farklılık gösterebilir, mutlaka dene önce, her yerde bir bisikletçi oluyor, güvenilir olup olmadığına bakmadan dene derim.

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
@Zfr cevabın için tesekkur ederşm yarın bi aksilik olmazsa triban 500 galiba adı onu denemeye gideceğim. Bir de 410 u göreyim hangisine vurulursam alacağim

@honeybadger sizce pahalı değil mi ? ortalama bu paralara scott cube gibi markalarda var çünkü (sıfır)

arkadaşlar tur bisikleti almayı düşünüyorum max.bütçem 1000 tl,uzun yollar için mosso legarde 1621 i tavsiye edermisiniz,veya başka önerisi olan varmı?

Boyum 1.70 80 cm bacak boyum var. Bisikleti 2-3 yıl daha kullanmak istediğim için hangi kadro boyunu alacağıma karar veremedim . 16 yaşındayım ve uzayacagimi dusunuyorum :) 48 mi almalıyım 52 mi ? Aklındaki bisiklet sedona 410. Bisikletlerden hiç anlamadığım için bir soru daha sormak istiyorum. Bindiğim zaman bana uyup uymadığını nerden anlayabilirim ? Teşekkürler

@mhd
Hocam bisiklet hakkında ne dusunuyorsunuz. Kullanalı 5-6 ay olmuştur herhalde

@yb672501

Memnunum. Tavsiye ederim. Yalnız sele biraz sıkıntılı. Jel kılıf ile çok rahat kullanıyorum.

Bende 2016 sini almak istiyorum. İnşallah alacağım :) Servis sıkıntısi yaşamam değil mi ? Ya da siz yaşadınız mi ?

Ben servis aldığım yerden çok memnunum. Servis çok önemli. Satıcının düzgün ve güvenilir bir servisi yoksa hiç almayın. Yalnızca Sedona için geçerli değil. Bu durum tüm yerli ve yabancı markalar için de geçerli.

• Beğen
Tepkiler: alpagu6
Şehir içi kullanımı için Sedona 300 almayı düşünüyorum (sport modeli değil).
Şehir içinde eğlence amaçlı dolaşmak ve bazen işe gitmek için (3 km'lik yol) kullanmayı düşünüyorum.
Tavsiye eder misiniz?

Bir de bahsettiğim bisiklet Sedona'nın internet sitesinde Şehir Bisikletleri kategorisinde yer alırken şimdi kaldırılmış, sebebi ne ola ki?
Ancak bisikletin linki aktif:
(link)

(link)
uzun turlarim icin bu bisikleti secmeyi dusunuyorum sizce nasil dogru bi tercih mi bide boyun 1.70 52 cm bana olur mu internetten alicam ayrica aydinda alabilecegim yer varsa soylerseniz cok mutlu olurum simdiden cok tesekkurler

Yardim edecek kimse yok mu:(

Herkese merhabalar.. Sinop içinde genellikle asfalt yolda kullanılmak üzere şehir bisikleti almayı düşünen bir kız arkadaşım için tavsiyelerinize ihtiyacım var.. Bütçe 2000-2500 civarı.. bugün yarın internet üzerinden alınacak..

Merida crossway 300 lady
Scott sub Cross 50
Terk neko kadın şehir bisikleti
Giant liv alight 1-2 dd bayan

Aralarından birini veya sizin farklı önerilerinizi bekliyorum.. İlgilenen herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

@curly89 benim tavsiyem whistle olur çünkü benim arkadaşımda var ve kullandım gayet rahat ve kullanışlı bir bisiklet. Kaldı ki Whistle kötü bir marka da değil sağlam bisikletler üretir.

• Beğen
Tepkiler: ahlaksahibi
Arkadaşlar herkese merhaba aranıza yeni katıldım istanbulda oturuyorum ve genelde asfaltta kullanmak üzere bisiklet almayı düşünüyorum bütçem 2000 tl yi aşmayacak şekilde.Uzun araştırmalarım sonunda iki bisiklet arasında kaldım yardımcı olursanız çok memnun olurum...
Biri giant roam 3 2015 model diğeri Ghost cross 1300 2013 model

Ghost Cros 1300 Ayrıntılar

Specs

Sizes 45/49/53/57/61cm ((link))
(link)
Frame type Hardtail
Frame material Aluminium Alloy
((link))
Gears 24 speed
Chainset type 48-38-28
Fork travel 60 mm
Wheel size 700C