Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@honeybadger ben de dün aynı şeyleri düşünüyordum konuyu açtıktan sonra arkadaşlar çok yararlı bilgiler verdiler ve 420 de karar kıldım sanırım yakın zamanda aynı bisikleti alacağız:)

• Beğen
Tepkiler: shielD
Scudo
merhaba arkadaslar. bisiklet konularinda yeniyimdir. bisiklet surmeye baslayali daha 4 ay falan oldu. Markalar hakkinda fazla bilgim yok. Suan Almanyanin Mannheim sehrindeyim. Ogrencilerde filan Pegasus, Hercules, Passat, Kettler, Lakes, Leaderfox, Winora, Kalkhoff ve s. isimli bisikletler goruyorum. Bu markalar hakkinda bir gorusleriniz var mi? Gorusten kastim kullanip memnun kalaniniz var mi? Varsa beni biraz aydinlatirsaniz sevinirim.

İsterseniz ktm life track var v frenli modeli satabilirim

Nasıl uygun görürseniz

@honeybadger

Selamlar, Carraro 224'ümü sattım Sedona 410 alabilmek için. Gerçi Giant aldım gibi bir şey sonunda :) Carraro 224'ün maşasını bir kez Belgrad Ormanı'na, 2-3 kez de adalarda taşlık bozuk yollardan çıkarken gördüm. O kadar kullanmamda toplam 4 kere. Onun dışında hep boşuna ağırlık ve performans kaybı yaşadım.

Hiç gerek yok gerçekten amortisöre.

@Eebalkan Sedona 410'u alabilirsin gönül rahatlığıyla. Boyun kaç, duruma göre biraz daha ucuz iyi bir bisiklet de önerebilirim.

@Eebalkan

Aydınlatma kesinlikle gerekiyor. Hem ön hem arka aydınlatmayı Aliexpress'ten toplamda 6-7 dolara hallettim.

aydınlatma donanımı uyguladığınız fotoğraflarınızı görmek isteriz

Dostlar alacağımdam değilde göstermek istedim. Dağ bisikleti falan ama çok cool bi bisiklet yapmış adamlar.

(link)

arkadaşlar 172 boy 80 cm iç bacak boyuna 52 kadro büyük mü gelir yoksa 48 iyi midir?

@ecsahan 48 daha iyi, 52'de topukların yere değer ama kadro ile aranda boşluk kalmaz, dizlerini çok hafif kırdığında demire oturabilirsin acı bir şekilde.

peki fiyat performans olarak satılan ürünleri bulabileceğimiz site öneriniz var mı ? 1 aydır incelemediğim site kalmadı kafam karışık

• Beğen
Tepkiler: ecsahan
@MBB @MBB
Biraz carraro ya gömmüşsün sanki ama ?
Valla carraro sportive 225 kullanıyorum dağımıda çıkıyorum,asfaltada çıkıyorum memnunum satmıyorum :)
Üzerindeki michelin protek zırhlı lastikler sayesinde pıtıraklara karşı sağlam bir lastikdir.Asfalta çıktığım andada yol adeta bir yarış bisikleti gibi yolda yağ gibi gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: sivribey
@Baturay T.

Kötü bir bisiklet değil, ama düz maşa ve v fren olan bir bisiklet kullanın, akıcılığı o zaman daha iyi analarsınız :)

• Beğen
Tepkiler: poet
@Zfr teşekkürler en iyisi 48 kadro o zaman.bir de benim gibi olduğu ilde mağazada bulamayıp internette forum da gezinen çok fazla.carraro 224 istiyordum aslında ama sedona 410 alıcam gibi.güvenilir site tavsiyesi olan varsa benim gibilere yardımcı olur.

Herkese merhaba bende uzun süredir bisiklet almak için fikir sahibi olmaya çalışıyorum. Salcano city sport 40 dan amortisörün gereksiz ağırlık olduğunu düşünüp vazgeçtim.

Sonra 2016 model sedona 410 un sarı renk kadrosunu görünce aşık oldum diyebilirim. Ama maalesef Sivas da yaşıyorum ve burada sedonanın ne bayisi ne yetkili servisi var bu durum beni ürküttü ve salcanonun bu sene ki yeni serisi wind 40 ta şu an karar kıldım gibi duruyor.

Tecrübeli büyüklerimizden bu bisiklet için yorum yapmaların rica edicektim. Çok uzattım heyecanıma verin özür dilerim

(link)

Geri