Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

ben 2015 Sedona 420 Aldım SRAM VIA Kullanılmış 410 gibi, gayet iyi bence, lastikleri SCHWALBE ROAD CRUISER ve ondanda oldukça memnunum, sizin paylaştıklarınız 2016 modellerin donanımları galiba, 2016 modeller bütçenizi aşabilir oyüzden 2015 model size daha uygun bence. ( tabi bu benim fikrim karar sizin :))

• Beğen
Tepkiler: poet
Scudo
Vay arkadaş iki teker bisiklet alacağım diye başladım nerelere geldim. Şimdi 2015 yılında yapılan 410lar ile 2016 da yapılanlar arasında donanım farkı mı var? Niye bu Sedona model ismini değiştirip satmıyor bu bisikletleri acaba? Neyse beni çok ilgilendirmez. 2015 model SEDONA 410 yada 2015 model SEDONA 420 arasında seçim yapacağım. @shielD siz neden 420 olanını seçtiniz?

@Eebalkan
ben 410 alma niyetiyle bayii ye gittim ellerinde kalmamıştı. 420 vardı onu inceledim, 410 dan tek farkı; 410 V fren, 420 Hidrolik disk fren ve tabi renkleri farklı. bende 420 yi aldım ve çok memnunum.

@Eebalkan 2. el kadrosu kaliteli olan başka bir şeyde alabilirsiniz. Sonuçta üstündeki ekipman zamanla aşınıyor.

• Beğen
Tepkiler: spe07
@FatihC.
Bende ilk önce 2.el almayı düşünmüştüm ama kadrosu kaliteli olan markaların 2. elleride pahalı gelmişti ve bazı insanlarda ( Benim gibi :) ) sıfır alma isteği daha başka oluyor :)
ama tabiki önerinizi çok mantıklı buluyorum yanlış anlamayın.

@shielD boyunuz nedir bende yeni aldım bisikletimi 2 bisiklet arasında kalmıştım, birini ben aldım diğerini de kadro boyu uyarsa sana öneririm.

@FatihC.
benim boyum 173 cm, ama bisiklet arayan ben değilim :) konuyu açan kardeşimiz arıyor ben yardımcı olmaya çalışıyorum sizin gibi.

@FatihC.
Önereceğiniz bisiklet neydi merak ettim :)

Dostlar her şey için sağolun, sizin yardımlarınız sayesinde sedona 410' a karar verdim. Anladığım kadarıyla herkes bu bisikletten memnun ve tavsiye ediyor. Kaldı geriye ekipman seçimi. Dikkat etmem gereken noktalar var mı bilmiyorum ama sadece kask ve eldiven alacağım. Kask ve eldiven yetmez bunu da alman gerek desiğiniz bir ekipman varmıdır?

@Eebalkan sedona 410 bisiklet fiyat performans bisikleti fakat emin olun bir kaç zaman sonra kadro vs. size yetmeyecek, aynı fiyatlara daha kaliteli temiz 2. el bakın derim.

http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1wam4JpXXXXXKXVXXq6xXFXXXW/Professional-Men-font-b-Jockstrap-b-font-Cups-For-MMA-Shorts-Boxing-Muay-Thai-Kick-Taekwondo.jpg

@FatihC. İkinci el bisiklet olayı pek aklıma yatmıyor; sonuçta adam satıyor ki bir problem var diye düşünüyorum. Çoğu zaman bu durumun aksi oluyor maddi imkanlardan yada özel koşullardan dolayı satılıyor ama benim asla içim rahat etmiyor. Yine de kadrosu ömürlük dediğiniz bir bisiklet var mı ikinci eli 1000 liraya satılabilecek?

@Eebalkan ben daha 2 hafta önce aldım, satan arkadaş neredeyse hiç binmemiş, biraz araştırırsanız sizde bulabilirsiniz. Boyunuz nedir ona göre size bilgi vereyim.

Boyum 178 sanırım 52 kadro boyu kullanmam gerekiyor. Merida t2 ye bakıyorum gerçekten hoş bir bisikletmiş.

@Eebalkan ben lapierre urban 600 ve merida t2 arasında kalmıştım. Lapierre daha donanımlı olmasından dolayı onu aldım. Sahibindende biri 1250 tl ye satıyor ama 47 cm kadro boyu

@Eebalkan şu bisiklete yakından baktım bana çok yakın, hatta kadro boyu bana olsaydı alacaktım, düşünürseniz sizin için bir daha konuşurum.
(link)

Tam konunun üstüne gelmişim valla. Aklımda Carraro sportive 224 vardı. Sedona410 eklendi bir de. Kaldım arada :D

@honeybadger
dostum hoşgeldin :) sanada 410 tavsiye ediyorum ben, tabi başka tavsiyelerde olabilir ama carraro ve 410 arasında kaldıysan kesinlikle 410 derim :)

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
Geri