Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

yaklaşık iki aylık bir bisiklet kullanıcısı olarak yol bisikleti almaya cesaret edemiyorum. Bu sebeple şehir/tur bisikleti almaya karar verdim. 8600 piyasada zor bulunuyor. yakın özelliklerde alternatifi sabit maşalı öneriniz ne olur?

• Beğen
Tepkiler: furkan1zek
Scudo
@Heraklia Bu önerdikleriniz bilezor bulunuyor piyasada ya gerçekten bisiklet yok yada olanları saklayıp sonra mi çıkaracaklar anlamadım.. tourney vites sistemi hariç başka ne var diye sorar oldum mağazalara. Ikinci el fiyatlarda mağazalarla yarışır olmuş zaten. Hayirlisi bakalim

• Beğen
Tepkiler: Barisc61
@ufuq81
Malesef dediğiniz gibi bu zamanda bisiklet bulmak biraz zor. Ben nasıl olsa hiçbiri bulunmuyor diye beklemeyi göze alarak 8600 siparişi verdim. Temmuz sonu gelir demişti bayi. Bayramdan önce bayram sonrası dedi. Bugün yazdım. daha cevap gelmedi. Biraz daha bekleyeceğim sanırım.

@ufuq81
Malesef dediğiniz gibi bu zamanda bisiklet bulmak biraz zor. Ben nasıl olsa hiçbiri bulunmuyor diye beklemeyi göze alarak 8600 siparişi verdim. Temmuz sonu gelir demişti bayi. Bayramdan önce bayram sonrası dedi. Bugün yazdım. daha cevap gelmedi. Biraz daha bekleyeceğim sanırım.
internet satışta stoktan teslimat yapanlar var ama hiç görmeden de almak istemiyorum açıkçası

@efecyclist
52-54 Kadro internette ve bazı bayilerde bulunuyor. Boyunuza uygunsa 8600 alabilirsiniz.

Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
Hocam butce genisse Giant escape air, merida speeder , specialazed sirrius modellerini tavsiye ederim. Butce ufaksa ikinci el Sedona 410 ( sifiri zor bulunuyor ) Salcano city vins yada mosso legarda 2020 mdm v modelleride guzeldir

ciddi alıcı varsa yardımcı olurumbis 1.jpegbis 1.jpegbis 2.jpegbis 3.jpegbis 4.jpegbis 1.jpegbis 2.jpegbis 3.jpegbis 4.jpeg
trek fx yada muadilleri ile takas ta olur

• Beğen
Tepkiler: Ömer Faruk24
Selam arkadaşlar... Şehir bisikletleri de kendi içlerinde ayrılmakta ve benim kafam bu işlere yeni başlamayı düşünen biri olarak epey karışmış durumda. Aslında yol bisikleti almak istiyorum ancak yol bisikletlerinin şehir içinde kullanımı, bozuk yollardan ötürü pek elverişli değil anladığım kadarıyla; tabii daha önce hiç yol bisikleti kullanmadığım için de zor olacağını düşünüyorum. O yüzden yol bisikletine en yakın olduğunu düşündüğüm; şehir bisikleti kategorisindeki fitness bisiklet almaya karar verdim. Öncelikle sizlere sorum şu; fitness bisikletler, şehir bisikletleri arasında yol bisikletine en yakın tür müdür? Ve yol bisikletine en yakın türse eğer, bulduğum markalardan, aşağıda linklerini vereceklerimden hangisini tercih etmem doğru olur? Bu arada boyum 1,76; kilom 68; ne ilgisi varsa ama bulunsun :) Şimdiden teşekkür ederim.

Almayı düşündüğüm ancak f/p açısından kararsız kaldığım marka ve modeller (yeni üye olduğum için link veremiyormuşum, üzgünüm):

Specialized Sirrus 1.0

Sirrus Men V Int

Trek FX 2 Disc 2020 Dnister Black

Trek FX3 Disc Rage Red

Selam arkadaşlar... Şehir bisikletleri de kendi içlerinde ayrılmakta ve benim kafam bu işlere yeni başlamayı düşünen biri olarak epey karışmış durumda. Aslında yol bisikleti almak istiyorum ancak yol bisikletlerinin şehir içinde kullanımı, bozuk yollardan ötürü pek elverişli değil anladığım kadarıyla; tabii daha önce hiç yol bisikleti kullanmadığım için de zor olacağını düşünüyorum. O yüzden yol bisikletine en yakın olduğunu düşündüğüm; şehir bisikleti kategorisindeki fitness bisiklet almaya karar verdim. Öncelikle sizlere sorum şu; fitness bisikletler, şehir bisikletleri arasında yol bisikletine en yakın tür müdür? Ve yol bisikletine en yakın türse eğer, bulduğum markalardan, aşağıda linklerini vereceklerimden hangisini tercih etmem doğru olur? Bu arada boyum 1,76; kilom 68; ne ilgisi varsa ama bulunsun :) Şimdiden teşekkür ederim.

Almayı düşündüğüm ancak f/p açısından kararsız kaldığım marka ve modeller (yeni üye olduğum için link veremiyormuşum, üzgünüm):

Specialized Sirrus 1.0

Sirrus Men V Int

Trek FX 2 Disc 2020 Dnister Black

Trek FX3 Disc Rage Red

Merhaba,

Eğer ki bozuk yollarda kullanacağım diyorsanız size cyclocross bisikleti öneririm. Görünüş, şürüş pozisyonu, perfornans açısından yol bisikletiyle aynıdır. Kullanılan grup setlerde aynıdır. Tek farkı daha kalın ve dişli tekere sahiptir. Tabii bunla beraber hem iyi bir v firen ve hemde disk firen sistemli olanları mevcut. Yol bisikletine en yakın tür budur :D Şaka bir yana bu türede bir göz gezdir bence.

Vermiş olduğun modellerde ise benim seçeceğim model sirrus 1.0 olacaktır. 3 tane daha model önereceğim sana şehir bisitleri bandında;

1. Merida speeder 40D
2. Merida speeder 100
3. Cube SL Road (Şehir fitness bisiktleri içerisinde yola en yakın model bana göre.Sebebi yol bisikletiyle aynı lastikleri kullanması ve kadro açıları.)

• Beğen
Tepkiler: SRDROGZ
@xRd verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Merida 100 aslında benim de aklımda vardı; fitness bike olarak. Sevgiler..

Merhaba, foruma biraz önce kayıt oldum. Pandeminin de etkisiyle yıllardır kullanmadığım bisiklete bu süreçte yeniden merak sardım. Kullandığım bisiklet, vakti zamanında Carrefour'da satılan eski model bir dağ bisikleti... 3 bin TL ile 4 bin TL arasında şehir bisikleti almak istiyorum. Yolculuğun %75'ini bisiklet yolunda, geri kalan %25'ini ise toprak ve asfalt yolda kat edeceğim. Boyum 1,87. Bana çok fazla bakım gerektirmeyen ve uzun yıllar kullanabileceğim bir bisiklet önerebilir misiniz?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: AyPars2626
Arkadaşlar selamlar, ben de Whistle Guipago 1724 hidrolik diskli bisikletimi gravel'a geçmek için satıyorum. İlginizi çekerse sahibinden'den 848448388 numarası ile aratabilirsiniz.

• Beğen
Arkadaslar sehirde dag bisikletine ne gerek var demeyin dag bisikleti alin yollar bozuk trafikten oturu kaldirima cikmak zorunda kaliyorsonuz o yuzden amortisorlu orta genislikte tekerli bir dag bisikleti alin eger sehirde surecekseniz , ben sehirde sehir bisikleti alinir amartisore gerek yoktur desim su anda pismanim , imkaniniz varsa bisiklet kiralayin bisiklet turlerini deneyin oyle satin almaya kara verin

• Beğen
Merhabalar,

Boy: 1,83 Kilo: 69
Yaş 25. Daha önce bisiklet kullanamadım. Şartlar vs. engel oldu diyelim. Bütçem 1000-1500 arası bir tık daha artabilir. Kur malum bu aralar tutabilene aşk olsun. Kaliteli ürünün yüksek tutarlarda olduğununda bilincindeyim.
Çok yoğun bir kullanımım olmayacak, sadece nokta atışı yapmak istiyorum. Bu fiyat aralığında bunun çok mümkün olmadığının da farkındayım. Giriş seviyesi için ve kullanırken bana en az sorun çıkartacak bisiklet tavsiyelerinizi bekliyorum. Şehir bisikleti tercihimi dikkate alarak yardımcı olursanız sevinirim.

Sevgilerimle,

@Heraklia

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Listeye dahil ediyorum.

hangisi mantıklı fiyat performans olarak

Dosyalar

• Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    24,7 KB · Okunma: 60
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Listeye dahil ediyorum.

Listeye dahil etmeyin. Mümkünse liste bile yapmayın. Bu hataya bende düştüm yok yere marka modellerle uğraşarak 4 ayım boşa geçti bisiklet seçimi yapacağım diye. Belli bir fiyata kadar bisikletler arasında aman aman bir fark yok. Gözünüze iyi geleni alın ve sürmeye başlayın.

Geri