Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Konu açamadım inşallah doğru yere yaziyorumdur.Sorum şu. 2. El garantisi devam eden tertemiz ve az kullanılmış 2 bisiklet var arkadaşlarımın.
Biri corelli trivor 6.0 1200 lira istiyor. Diğeri salcano City fun s 60, 900 lira. Ne dersiniz bu fiyatlara olur mu yoksa 0 onerebileceginiz bir bisiklet var mi? Biliyorsunuz fiyatlar çok arttı zaten arkadaşlar bu istedikleri fiyatların 400-500 lira fazlasıyla almışlar geçen sene 0ini.
Yardımcı olabilecek biri var mı ?

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
@mariokaldato ben yapabilirmiyim yoksa bisikletçiyemi götüreyim? Adam baktı aslında sorun yoktu.

@mariokaldato ben yapabilirmiyim yoksa bisikletçiyemi götüreyim? Adam baktı aslında sorun yoktu.
Aktaricinin dibinde bir vida var onu iki yonde de deneyerek az cevir kontrol et uygun olunca ses kesilir.
Bence Youtube'den araştırabilirsiniz bu konulari. En basit seylerin bile detayli tarifleri var. Burdan yazmayla olacak iş degil.

Ikiside cok iyi makinalar dostum. Ama Trek fx serisi dunyada kalitesini ispatlamis bir kadrodur. Kadroya yatirim yapmani oneririm :)

Yanıt için teşekkürler. Specialized ve Scott gibi markalara da bakıyorum. Onları da tercih edebilirim. Bu söylediğim markaların hepsi çok kaliteli biliyorum. Belirgin bir şey var mıdır birini yada ikisini ayıran? Yoksa dış görünüşe ve zevke göre seçip devam mı ediyoruz? :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@suyunsesi teşekkür ederim hocam. Size de bir arkadaş yönlendirdim ama Çanakkale de oturuyormuş. ☺
@CIPTIS teşekkür ederim hocam. Aynen kadro hep küçük bu aldığım 51 kadro. Gördüm bindim aldım oldu benimki.😃
@ikemath teşekkür ederim hocam amin. Arkaya bagaj düşünüyorum 60 kilo taşıyabilecek kadar da bulamadım.
Teşekkür ediyorum. Ancak önceki gün istemeye geldiler benim kızı (bisikletimi).
Dün itibariylede ben de yeni ve ilk yol bisikletime kavuştum. Kavuştum ama nasıl? :)
Bisan Grand Tour Satın Aldım

Teşekkür ediyorum. Ancak önceki gün istemeye geldiler benim kızı (bisikletimi).
Dün itibariylede ben de yeni ve ilk yol bisikletime kavuştum. Kavuştum ama nasıl? :)
Hayırlı olsun hocam
52 cm kadro büyük mü gelir diyordum
benim de boy 1.73 bacak 77-78 teşekkürler bu bilgi için

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Herkese selamlar. Uzun yillardir bisiklete binmiyorum ve bisiklet almak istiyorum. Bisikletten beklentim spor olsun, stret atayim, uzun yol gideyim, mutlu olayim. Cok bir bilgim yok acikcasi ama begendigim bisiklet Carraro CRT World. Ama fiyati yuksek, 7300 tl diyorlar. Bu konuda cehalet sahibiyim. Bana bir yol gosterir misiniz, tavsiye de bulunur musunuz rica etsem?

@suyunsesi hayırlı olsun hocam sevindim.
@ikemath merhaba hocam bulabildinizmi 60kg kadar arka bagaj? Bende bakıyorum hep 25-30 arası.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
@suyunsesi hayırlı olsun hocam sevindim.
@ikemath merhaba hocam bulabildinizmi 60kg kadar arka bagaj? Bende bakıyorum hep 25-30 arası.
Ben ön maşada delik olması nedeni ile soru sormuştum, yoksa bagaj bakmıyorum. Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş ama aklımda bulunsun, bulursam buraya eklerim ;)

@ikemath bende arkada birini gezdirmek için istiyorum. Bir model buldum da yerli üretim çelik diyor 80kg taşıyormuş 400 lira istedi.

• Beğen
Tepkiler: ikemath
Değerli forum üyeleri şehir/tur bisikletleri kategorisinde en iyi fiyat performans kadrolarını hangi markalar üretiyor bilginiz var mı ?

@Yldrm07 Carrora 225 ile Salcano City Wind arasında kaldım Salcanoyu tercih ettim.

Herkese selamlar. Uzun yillardir bisiklete binmiyorum ve bisiklet almak istiyorum. Bisikletten beklentim spor olsun, stret atayim, uzun yol gideyim, mutlu olayim. Cok bir bilgim yok acikcasi ama begendigim bisiklet Carraro CRT World. Ama fiyati yuksek, 7300 tl diyorlar. Bu konuda cehalet sahibiyim. Bana bir yol gosterir misiniz, tavsiye de bulunur musunuz rica etsem?
Hocam, CRT World kadar üst düzey bir donanım sunmamakla birlikte şu bisikleti de değerlendirin derim :
(link)
Mağazada evire çevire inceledim gayet hoş bir makina.
Hele bir de bunun Hoprider 900 modeli var ki nefis ama Türkiye satışı yok.

• Beğen
Tepkiler: By osman
@Yldrm07 Peki mosso nasıldır ?

mosso legarda da güzel. Bütçenize uygun ve beğendiğiniz bir modeli seçin derim. Maşalı olmasa da olur. Bence çok takılmayın. Hangisi hoşunuza giderse. Donanımlar çok yakın zaten. Hatta çoğu aynı.

Merhaba arkadaşlar,
Bu forumda yazılanları inceleyerek bisikletler konusunda bilmediğim bir çok şeyi öğrendim.Bu nedenle bildiklerim sınırlı da olsa en azından yaşadıklarımı paylaşır belki birilerine faydalı olurum dedim. Bir acemi olarak seçim yaparken çok zorlandım diyebilirim.Daha sonra ayrıntılarıyla paylaşacağım.
Geçen hafta sipariş verdiğim Nisan trx 8500 ü 2700tl (9 taksit) ödeyerek dün teslim aldım. Bisiklet 54 kadro, boyum 1.83 bu kadro boyu tam geldi. Bence 1.80 altındaki arkadaşlar 54 kadro almasın çok büyük gelecektir. En iyisi deneyerek almak fakat bisikletlere olan aşırı talep nedeniyle her çeşit ve boy kolaylıkla bulunamıyor.

Geri