Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@cbkarabulut Cemil bey 2 3 sayfa öncesine bakarsanız sizinle birebir aynı durumdayım yalnız Peugeotun ağırlığı 11.8 Kg aralarında en hafif olanı onu da göz önüne alın Bisan için değil diğer modeller ile kıyaslarken söylüyorum. Ben şuan peugeotta bulamıyorum bulsam alırım açıkcası Bisanı beklemek biraz can sıkıyor ve tarih vermiyorlar bayiiden aldığınız bilgide bir aksilik olmaz ise temmuz yönündedir bence :) Bu arada tablo için teşekkürler gayet güzelmiş

Scudo
Merhaba foruma yeni üye oldum. Bilenlere bir şey danışmak istiyorum. Kadın şehir/tur bisikleti almak istiyorum. Aklımdaki ilk model Kron Aria 4.0'dı ama üretimi yokmuş. 2.bir seçenek olarak Corelli Sandy 5.0'ı bulabildim. Model olarak biraz daha bana hitap ettiği için bunu seçtim. Ama bu modelin 4.0 ve 3.0 ı falan da var. Sormak istediğim sizce Corelli Sandy 5.0'ı almalı mıyım? Özelliklerini nasıl buluyorsunuz? Ya da 3.0 olanını alsam çok fark eder mi?(bütçe olarak 3.0 daha uygun bana) (sorduğum modelin fotoğraflarını ve özelliklerini yükleyemedim). Bu konudaki cahilliğimi mazur görerek bana yardımcı olursanız çok mutlu olacağım. 🤗 Sizin de yardımlarınızla kısa bir süre içerisinde alacağım...
Ek bilgiler:
Sepetli hanım kız bisikletlerinden istemiyorum 🤣
Bütçem en fazla 1200 tl

Hep erkek bisikletlerinden konuşuluyorr başka beni gören, bütçeme göre bisiklet tavsiye edecek olan yok muuu?🤦‍♀️

Hep erkek bisikletlerinden konuşuluyorr başka beni gören, bütçeme göre bisiklet tavsiye edecek olan yok muuu?🤦‍♀️
Corelli Sandy 5.0 bence fiyat/performans olarak guzel gozukuyor. Zamanla isterseniz bisikletin ustundeki parcalari yukseltebilirsiniz de.(Biraz baktim ama cok secenek bulamadim :( )
Carraro Sportive ve Giant Liv serisinde guzel bisikletler var, onlarin ikinci ellerine de bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletcigil
Corelli Sandy 5.0 bence fiyat/performans olarak guzel gozukuyor. Zamanla isterseniz bisikletin ustundeki parcalari yukseltebilirsiniz de.(Biraz baktim ama cok secenek bulamadim :( )
Carraro Sportive ve Giant Liv serisinde guzel bisikletler var, onlarin ikinci ellerine de bakabilirsiniz.

Sandy 5.0 değil de yeni keşfedebildiğim Carraro Active 282 modelini alacağım büyük ihtimal. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?Screenshot_20200604-134220_Chrome.jpg

@Bisikletcigil bırak ablacım çelik işini. Kışın bir kenara bırakacaksın sonra bir bakacaksın sağı solu paslanmış.
Donanım dediğin çoğunluğunda aynı zaten, tourney set var.

Magnetic bak, aynı özellikler, paran da cebinde kalsın. Sonra baktın kanına girdi bisiklet sürmek, değiştirirsin.

Sandy 5.0 değil de yeni keşfedebildiğim Carraro Active 282 modelini alacağım büyük ihtimal. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Carraro daha guzel ama Carraro da amortisor yok ve birde orta kadro baglantisi sizi rahatsiz eder mi onu dusunun. Ayni zamanda yukarda bir arkadas Mosso nun da modelini tavsiye etmis onuda goz onunde bulundurun bence.

Benim esimin boyu 160larda biz ona en kucuk beden Giant Escape R3 aldik, yinede orta kadro demiri onu rahatsiz ediyordu. Ne oldu, esim bisikleti kullanmiyor. o bisiklet simdi kenarda yatmasin diye upgrade edip ben kullaniyorum o bisikleti :))

• Beğen
Carraro daha guzel ama Carraro da amortisor yok ve birde orta kadro baglantisi sizi rahatsiz eder mi onu dusunun. Ayni zamanda yukarda bir arkadas Mosso nun da modelini tavsiye etmis onuda goz onunde bulundurun bence.

Benim esimin boyu 160larda biz ona en kucuk beden Giant Escape R3 aldik, yinede orta kadro demiri onu rahatsiz ediyordu. Ne oldu, esim bisikleti kullanmiyor. o bisiklet simdi kenarda yatmasin diye upgrade edip ben kullaniyorum o bisikleti :))
Amortisör çok fazla gerekmediğini düşündüğüm için bu modele bakıyorum🤔. Bir de orta kadro bağlantısı konusunda sorun yok çünkü kadın bisikleti. Fotoğraf da ekliyorum .carraro-active-282-bayan-2020-model-hediyeli__1431545726117104.jpg😊

Amortisör çok fazla gerekmediğini düşündüğüm için bu modele bakıyorum🤔. Bir de orta kadro bağlantısı konusunda sorun yok çünkü kadın bisikleti. Fotoğraf da ekliyorum .228956 dosyayı görüntüle😊
Pardon benim hatam, Active 280 ile karistirmisim.
O zaman bulundugunuz bolgedeki bu bisikletleri satan yetkili saticilara gidin, bisikletleri test edin, en cok hosunuza gideni alin bence.

• Beğen
Selam
Ülkemizde oldukca cicili bicili bayan modelleri mevcud. Sedona 410 lady en cok tavsiye edebilecegim model olabilir

Herkese merhabalar.
İşe gitmek için kullanacağım bir bisiklet almak istiyorum.Bütçem max 5-6 bin civarı.Niyetlendiğim model scott subcross 30 modeli.Bunu al geç mi dersiniz yoksa başka bir modeli mi tavsiye edersiniz.Açıkçası bisiklet işinin bu kadar detaylı,dallı budaklı olduğunu bilmiyordum.En son gençlikte bir bianchi alıp sürmüştüm ne güzel araştırdıkça kafam karışıyor. :)

Herkese merhabalar.
İşe gitmek için kullanacağım bir bisiklet almak istiyorum.Bütçem max 5-6 bin civarı.Niyetlendiğim model scott subcross 30 modeli.Bunu al geç mi dersiniz yoksa başka bir modeli mi tavsiye edersiniz.Açıkçası bisiklet işinin bu kadar detaylı,dallı budaklı olduğunu bilmiyordum.En son gençlikte bir bianchi alıp sürmüştüm ne güzel araştırdıkça kafam karışıyor. :)
Al geç hocam aman kafani daha da karistirma hehe

Arkadaşlar ikinci el Giant Seek 3 alma durumundayım. Orjinali mekanik disk bu hidrolik, ekstra arka sepet ve çamurluklar var 1600 1700 tl gibi bir fiyata sizce nasıl?

• Beğen
Tepkiler: elric1982
Arkadaşlar şehir/tur bisikleti için hangi sistem daha avantajlı sizce? Yol serisi vitesler,aktarıcılar ve ikili aynakol mu(sora,tiagra vs.) yoksa mtb serisi vitesler,aktarıcılar ve üçlü ayna kol mu (alivio,deore vs.) Şehir kullanımında ne gibi avantaj ve dezavantajları var? Üçlü aynakolla rampa vs tırmanmak daha kolay değil mi ? Buna rağmen neden yol serileri tercih ediliyor şehir içinde? Beni aydınlatacak ulu bir bilge arıyorum.

7000TL bütçeye şehir-tur bisikleti bakıyorum.

Giant fastroad sl2 2019 model nasıl tercih olur? 10.5 kg

@Guanzo45 şehir bisikleti olarak belki derim, tur bisikleti olarak hayır.

• Beğen
Tepkiler: Guanzo45
Arkadaşlar merhaba kendime işe gidip gelirken binebileceğim nadiren de şehirin 20 25 km uzağında ki köylere gidip gelebileceğim bir bisiklet arayışı içerisindeyim. Basit araştırmalar sonucunda şu iki modeli gözüme kestirdim. Keyif amaçlı ve şu günlerde belediye otobüslerinden uzak durmak esas amacım bütcem ise max 1500 tl. Eğer ki 2000 tl altında aşağıda eklediğim modellerden kesinlikle daha iyi diyebileceğiniz modeller varsa onlar için de tavsiyelere açığım. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

• Salcano City Explorer 30 V
  • 2020 KRON TX 100 28 JANT

Geri