Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@denizt kayseri dümdüz diyebilirim. Fiyatı çok iyi 2. Bisikletin. Alüminyum kadro sturmey archer 3 göbekten vites. Bende biraz Avrupa bisiklet hayranlığı var sanırım. Bisiklete markete çarşıya rahatça arabasız gitmek için bakıyorum. Kron ve mosso bisikletler vites falan değiştirirken tikirtili mi? Takılıyor mu viteslerde? Profesyonel değilim ama o sesler falan soğutuyor bisikletten. Göbekten kolay geçiyor sessizce. Ne dersiniz?

Sametmrt o ayrı konu da zaten garanti belgesi falan var bisikletin. Bisikleti kullanmiyorsa kullanan biri için iyi olur sanki. Beni de ilgilendirmez yani.
O bisikletler zimmetli beyefendi. Mülkiyeti devletin diyorum, kamu malı diyorum, yetim hakkı diyorum.

Scudo
Göbekten vites kullanmadığım için net yorum yapamıyorum. Kadrosu biraz küçük geldi gözüme.
26 jant. Çok küçük değil sanki. 28 jantlar hafif büyük geliyor sanki bana. Teşekkür ederim cevapların için.
O bisikletler zimmetli beyefendi. Mülkiyeti devletin diyorum, kamu malı diyorum, yetim hakkı diyorum.
Samet bey bu başka bir konu. Siz almayıp aldirmayip tavrınızı koyabilirsiniz. Ama bu konuda katılmıyorum size. Başarılı öğrenci ve memurlara askerlere hediye edilmiş eşyalar. Suç olsa idi satamazlardi zaten. Paraya ihtiyacı olabilir satan kişinin ya da başka bir sebepten olabilir. Kamu malı falan dikkat ederiz biz yeri geldiğinde. Konuyu uzatmayacağım size son cevabım olacak.

@denizt kayseri dümdüz diyebilirim. Fiyatı çok iyi 2. Bisikletin. Alüminyum kadro sturmey archer 3 göbekten vites. Bende biraz Avrupa bisiklet hayranlığı var sanırım. Bisiklete markete çarşıya rahatça arabasız gitmek için bakıyorum. Kron ve mosso bisikletler vites falan değiştirirken tikirtili mi? Takılıyor mu viteslerde? Profesyonel değilim ama o sesler falan soğutuyor bisikletten. Göbekten kolay geçiyor sessizce. Ne dersiniz?

Sametmrt o ayrı konu da zaten garanti belgesi falan var bisikletin. Bisikleti kullanmiyorsa kullanan biri için iyi olur sanki. Beni de ilgilendirmez yani.

Son düzenleme:
@denizt bisan trx 8100 de kadro boyu fiyatı ve ozellıklerı acısından ilgimi cekti ve bir bisikletciyle konustum 20 ınch trivor 6.0 oldugunu 51 cm ölçüsü ve indirimli alabileceğimi söyledi

@denizt teşekkür ederim. Aslında ben sağlık bakanlığının dagittigi salcano markalı bisikleti anlaştım biriyle ama bir türlü getiremedi. Bisiklet sıfır. Göbekten 3 vites. 400 tl ye. Bu nasıl?
Bu bisiklet bilmeyenlerin atip tutmasina ragmen harika bir bisiklet. Arkadaki bagaj demiri dandik onu soksun adam .kaliteli bir aluminyum bagaj alirsiniz. 7005 aluminyum ne demek acaba bu bisikleti kotuleyen arkadaşlar biliyor mu ? Ve neye dayanarak kötu diyorlar? Bu bisikleti kotuleyen arkadaslar acaba neye dayanarak Lx donanimli bi makinayi kotuluyorlar? Al kardesim bunu fiyatida cok iyi , makinada omurluk

Lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapip sacma durumlara düşürmeyin kendinizi yorum yaparken iskembeden sallayan arkadaslarim

Bu bisiklet bilmeyenlerin atip tutmasina ragmen harika bir bisiklet. Arkadaki bagaj demiri dandik onu soksun adam .kaliteli bir aluminyum bagaj alirsiniz. 7005 aluminyum ne demek acaba bu bisikleti kotuleyen arkadaşlar neye dayanarak kötu diyorlar. Bu bisikleti kotuleyen arkadaslar acaba neye dayanarak Lx donanimli bi makinayi kotuluyorlar? Al kardesim bunu fiyatida cok iyi , makinada omurluk

Dostum merhaba kusura bakma rahatsız ettim.Giant Revel 3 Aldım sizce başlangıç için yeterli mi.Giant Bayisinden aldım deneme sürüşü yapıldığı için indirim yaptılar 1100 tl.

Dostum merhaba kusura bakma rahatsız ettim.Giant Revel 3 Aldım sizce başlangıç için yeterli mi.Giant Bayisinden aldım deneme sürüşü yapıldığı için indirim yaptılar 1100 tl.
Gayet iyi baslangic icin

1100 tl bu bisiklet için fazla @İsmail Cenan kadrosu çelik gibi görünüyor. Maşadan da pek bi beklentiniz olmasın. LX Vites sitemi hakkında bi bilgim yok. Sonuç olarak tavsiye etmem. Başka bisikletlere bakın derim. O fiyat bandında pek çok güzel bisiklet var. Boyunuzu yazarsanız kadro boyu için de yardımcı oluruz.
Bence senin bu konularda bilgi seviyen asiri baslangic seviyesi Deniz kardesim. Geçenlerde de buna benzer bilgin olmayan konularda yorumlar yazmistin. Hatırlıyorum

Bu bisiklet bilmeyenlerin atip tutmasina ragmen harika bir bisiklet. Arkadaki bagaj demiri dandik onu soksun adam .kaliteli bir aluminyum bagaj alirsiniz. 7005 aluminyum ne demek acaba bu bisikleti kotuleyen arkadaşlar biliyor mu ? Ve neye dayanarak kötu diyorlar? Bu bisikleti kotuleyen arkadaslar acaba neye dayanarak Lx donanimli bi makinayi kotuluyorlar? Al kardesim bunu fiyatida cok iyi , makinada omurluk

Lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapip sacma durumlara düşürmeyin kendinizi yorum yaparken iskembeden sallayan arkadaslarim
Yanlış anlamadıysam ikiside çok iyi diyorsunuz değil mi? Ikisinede bayıldım ben. 1100 tl iyi fiyat öyle mi?

Yanlış anlamadıysam ikiside çok iyi diyorsunuz değil mi? Ikisinede bayıldım ben. 1100 tl iyi fiyat öyle mi?
Hayir ben alman mali olan yesil lx setli bisiklete diyorum. O alet o fiyata bedava sayilir 7005 aluminyum bisiklet kadrolarinda , alu gövdelerde kullanilan en kaliteli materyallerden biridir.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Hayir ben alman mali olan yesil lx setli bisiklete diyorum. O alet o fiyata bedava sayilir 7005 aluminyum bisiklet kadrolarinda , alu gövdelerde kullanilan en kaliteli materyallerden biridir.
Üzerindeki her parçaya baktım fiyatları 150 - 250 tl arasinda. Sıfır alsan toplamı 3000 tl yi geçebilir. Ama başka şehirde olduğundan deneyemedigimden kararsız kaldım. Satıcı kargolarim diyor ama bu kezde beğenmeme ( vites geçişi vs ) durumunda ne yapabilirim diye kararsızım. Bir de çok illede o fiyata vereyim derdi yok gibi geldi bana. Siz ne önerirsiniz?

Üzerindeki her parçaya baktım fiyatları 150 - 250 tl arasinda. Sıfır alsan toplamı 3000 tl yi geçebilir. Ama başka şehirde olduğundan deneyemedigimden kararsız kaldım. Satıcı kargolarim diyor ama bu kezde beğenmeme ( vites geçişi vs ) durumunda ne yapabilirim diye kararsızım. Bir de çok illede o fiyata vereyim derdi yok gibi geldi bana. Siz ne önerirsiniz?
Hocam kararsizlik varsa sizin bisiklet bulmaniz mümkün degil. Bsey diyemem . Bisikleti sormussunuz, bazilari iskembeden sallamislar. Ben de o bisiklet o fiyata gore cok guzel dedim. Baska bir konuda yardimci olamam. Nasilsa burasi popodan sallama uzmanlariyla dolu

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Hocam kararsizlik varsa sizin bisiklet bulmaniz mümkün degil. Bsey diyemem . Bisikleti sormussunuz, bazilari iskembeden sallamislar. Ben de o bisiklet o fiyata gore cok guzel dedim. Baska bir konuda yardimci olamam. Nasilsa burasi popodan sallama uzmanlariyla dolu
Tamamdır teşekkür ederim. İlk bisikletim ( olursa tabii ) ve ilk forumum. Bu yüzden uzatıyorum heralde. İnşallah yarın da bir kaç destek alırsam alırım bu bisikleti heralde. İyi geceler.

Tamamdır teşekkür ederim. İlk bisikletim ( olursa tabii ) ve ilk forumum. Bu yüzden uzatıyorum heralde. İnşallah yarın da bir kaç destek alırsam alırım bu bisikleti heralde. İyi geceler.
Bin liraya 7005 aluminyum kadrolu, lx setli bir bisiklet ve bu temizlikte bulamazssiniz. Konya'dan kayseriye cok tutar kargosu ama bu konuda size yardımcı olurum . Ozelden yazin bana

Kimse sedona 410 bisikleti önermemiş.kötü mü bu bisklet?
Mosso 2024 veya 2027 ile kıyaslanırsa hangisine karşılık gelir .

teşekkür ederim

Kimse sedona 410 bisikleti önermemiş.kötü mü bu bisklet?
Mosso 2024 veya 2027 ile kıyaslanırsa hangisine karşılık gelir .

teşekkür ederim
Hocam bu sayfada 1537733 adet sedona 410 onerisi mevcud. Alabilirsin

merhaba 1000-1500 arası şehir bisikleti bakıyorum...Siz değerli üyelerin tavsiyelerine ihtiyacım var... Kullanılan vites aktarma organları kalitesi olarak tecrübeleriniz ve kadro olarak 1.78 boy ile neyi tercih etmeliyim.. Bianchi touring 411 hoşuma gitti lakin düz maşa değil... değerli yorumlarınızı bekliyorum... çok uzun olmasada 20-30 km yaparım diye düşünüyorum...teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba bana da bir fikir verir misiniz tur/trekking bisikleti ideal kilo aralığı nedir ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Geri