mavi182002
Üye
- Tepki
- 31
- İsim
- Fidan
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@serhatb Carraro 701 force 27,5 jant bayan bisikleti aldım iki gün önce, bisiklet alüminyum tasarımı güzel renk geçişleri hoş gri siyah beyaz tekerlerde lila ve mürdüm rengine yakın yazılar ortada tasarım imzası var üst boru silindir değil kavisli yanlara verev Shimanolar giriş seviyesi 21 vites önde bir amortisör masası var (ankabike den sipariş le şehirler arası iki adet bisiklet aldım iki gün once. Kargo ücreti ödemedim firma ücretsiz gönderdi. 9 saatlik yolda kargo aktarmaya rağmen birbucuk günde geldi firmayı daha önce tanımıyordum Ankara ya çok gittiğim icin Ankara firması olsun istedim paket özenli geldi kendileriyle bir ticari bağım yok)
Ayrıca Letgo da beyaz renk bir SCOTT az kullanılmış bayan bisiklet var . Eşi hamile olduğu için satıyorlar. İl uygun olsaydı farklı sehirdeyim kargo parasi durumu covid nedeniyle sokağa çıkma durumu nedeniyle alamadım yoksa ben alacaktım ona da bakın derim. Fiyatı 1600 yazmışlar.
Ayrıca Letgo da beyaz renk bir SCOTT az kullanılmış bayan bisiklet var . Eşi hamile olduğu için satıyorlar. İl uygun olsaydı farklı sehirdeyim kargo parasi durumu covid nedeniyle sokağa çıkma durumu nedeniyle alamadım yoksa ben alacaktım ona da bakın derim. Fiyatı 1600 yazmışlar.