Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@Çaydanlık
Hayirli olsun dostum

@Gökay Akçay kanka bak bi tane daha willier cikti :D

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Scudo
Bunların arasında en iyisi Marostica'ydı. Sanırım @ordic nickli arkadaş almıştı. Ona para verilir. Diğerleri, çok ucuza alınmadıysa sırf willier diye tercih edilmez bence. Bir ara Cittedalla'yı alayım dedim ama vazgeçtim.

@drolki
cittedalla. Ben başlangıç olarak iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum.

@Çaydanlık
hocam güzel makıne ... safkan italyan makıne.güzel seçim olmuş bence kazasız belasız binin. tek konforsuz yanı selesi o kadar bence.milletin dediğine de bakmayın keyfınıze bakın......kadrosu yeter....

@drolki
Teşekkür ederim. Aynen kısa zamanda bir sele alacağım.

@mariokaldato
Maşallah ?

@mariokaldato
Epey garibanmış mazallah dikkat edin boynu bükük gezmesin:D

Merhabalar 2000 2500 lira bandinda onerebileceginiz sehir tur bisikleti varmi

@HaLiLÖz
PEUGEOT T11
alınabilir eğer sıfır düşünüyorsanız ama ikinci ellere bakmak daha mantıklı

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Çaydanlık
Hayırlı olsun çok güzel bisiklet önemli olan kadrosu willier kadrosu sahibi olmak bence bir ayrıcalık, yıllar içinde ihtiyaçlarınız doğrultusunda gerekli yükseltmeleri yavaş yavaş yaparsınız size tavsiyem bisikletin bi Taraflarına minik bir nazar boncuğu takmanız başta ben olmak üzere üzerinde kimsenin gözü kalmasın ?
@mariokaldato sende artık forumda bi willier grubu aç bence fotoğraflarınızı paylaşırsınız gözümüz gönlümüz açılır ?

Uzun tur yapilacaksa fuji tuoring yada carraro cr world ten yanayim ozellikle fuji japonlarin yaptigi crom ve molibden maddesinin karisimindan elde ettigi kadro cok saglam ben kullaniyorum ve cok memnunum ise gidip gelmek icinde mosso 1821 aldim ondannda cok memnunum simdi ki bisikletler kotu degil eskiden o bisan ihlaslarla bile ise gidip geliyodum ben

Uzun tur yapilacaksa fuji tuoring yada carraro cr world ten yanayim ozellikle fuji japonlarin yaptigi crom ve molibden maddesinin karisimindan elde ettigi kadro cok saglam ben kullaniyorum ve cok memnunum ise gidip gelmek icinde mosso 1821 aldim ondannda cok memnunum simdi ki bisikletler kotu degil eskiden o bisan ihlaslarla bile ise gidip geliyodum

Son düzenleme:
@mariokaldato
39:)

@mariokaldato
1800 liraya Belçika malı A dan z ye komple deore setli thompson marka bisiklet buldum ne düşünürsün:)

Son düzenleme:
Beyler;
Sedona 410 ile Salcano Citywind v arasında kaldım.
Sizce hangisi?

(link)

@wilson
Arada kalan kalana:)bende carraro 224 le mosso 1721 arasında kaldım:)

• Beğen
Tepkiler: jettthasan
@Evrenoz
merhaba,
ben de 3000-3500 tl üzerinden bisikletler bakarken ve yavaş yavaş bilgilenirken bazı kararları netleştirirken
iki arada bir derede kalacak duruma geldim.
1-kadro kalitesi iyi bisikletler
a-sıfır ama donanımları karışık deore setler
b- 2.el donanımları ke kadroları da iyi ama 2016-2017 bisikletler
2- donanımları deore sıfır 2018-2019 bisikletler
benim bir de kadro boyu sorunu var 46-50 arası bacak boyu 76 cm olunca artık bisikletleri görüp deneme ve kadro boyuna göre
karar verip alma durumundayım. bu da beni ankara içi aramaya itiyor. internet farklı il-satıcılar üzerinden 46-50 gibi olsa da risk almayacağım.
örnek:velesbit te 2017 whistle guepago 1830 30 vites full deore vardı 48 cm. teşhir ürünü ben riske girene kadar 2620 satılmış....

ankarada cube touring var 2016 full deore swabıl lastik v. 46 kadro 3400 fiyat
ankarada carraro sportive 230 var 2017 full deore fakat sanırım çarpma ya da düşme var birkaç foto var fiyat 2750

sıfır mı 2.el mi kararsızlığı da sıkıyor insanı

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato
Çok yardımcı oldun sağol:)

@mariokaldato
Bir mesaj daha atmıştım onu okumadan celallenmişsin kardeşim neyse boşver

Geri