Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Scudo
@memphisHocam arkadasin dedigi gibi merida speeder 20v yi kesinlikle degerlendirin! 2018 model zaten doviz kuru artmadan once 1740tl idi. Bence satan arkadasin yeni fiyatlardan haberi yok.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba Dostlar,

Sehir/Tur bisikleti almak istiyorum. Uzun arayislar sonucunda Giant Escape 2 City almaya karar verdim. (Trek Fx de dusunmustum ama onu deneme firsatim olmadi.)
Simdi bide heryerde Specialized markasini duyuyorum, Specialized a bakmaya gerek var mi yoksa bildigin yoldam ilerleyip Giant in pesine mi gideyim?

@memphis taşımaya değecek değil derken nedemek istedin anlamadım da

@uussff

Giant Escape R3 ve Air var, o modeller 10kg alti agirliga sahipler. Ama Escape 2 City de diger modellerden farkli olarak ekstra arka bagaj ve camurluklar var, 12kg gibi bir agirligi var. Specialized in agirligina bakmadim, ona da bir bakayim.

• Beğen
@Merkekoc

bu forumda farklı farklı başlıklar altında farklı farklı kişiler tarafından bi çok yorumda şehir bisikletlerinde zoom marka amortisör hem kalitesiz hem bir zaman sonra amortisör özelliği kalmıyor boşa ağırlık taşımış olursunuz diye okumuştum

• Beğen
Herkese merhabalar. Kendimce bana uygun olacağını düşündüğüm bisiklet modelleri arasında renk ve tasarımıyla da beni cezbeden mat mavi Carraro Sportive 224'e karar kılmış bulunmaktayım. İşe gidip gelmek için kullanacağım nasipse. Sorum şu olacak; Sanırım son modellerde kadro boylari 46-51 vs. şeklinde gidiyor, ben kendime en uygununa bir sitede denk geldim ve satıcı bisikletin 48cm kadro boyuna sahip olduğunu belirtiyor. Bisiklet 2018 model fakat bu seride 48 diye kadro boyu var mi acaba? Başka hiçbir yerde denk gelmedim çünkü. Eger varsa, bana uygun mudur? Kaç cm kadro boy tercih etmeliyim? Boyum 1.75~, İç bacak ise 82~. Sizce uyar mı? Eğer örnek teşkil edecekse 52 beden Fitness bisiklet kullanmaktayım. Gördüğüm kadarıyla şehir bisikletinde daha küçük kadro boyu tercih ediliyor.

• Beğen
Bende btwin orginal 520 aldim cokta memnunum agirligi haric gerisi cok konforlu

@BugAdam

Bende alirken carraro 227 ile ilgilenmistim ama kadro boylari 46-51 seklinde. Satici yanlış aktarmis gibi geldi bana. Bence size carraro 46 kadro uyum saglar.

Ben carraro sportive 227'i kullanıyorum tavsıye ederım

@historiyst
Hocam, hedefte Giant Escape 2 City almak vardi, onun uygun ikinci elini bulamiyorum. Geriye Escape Air alip onu modifiye etmek kaldi ;)
Parayida hazirladik ama, bu defada evde hanimdan izin almaya calisiyoruz.

• Beğen
@historiyst
Hocam ben Yunanistan ve Bulgaristan a turlara cikiyorum, onun icin bisiklete heybe koyabilecegim bir bagaj ekleyecegim. Mutlaka iki suluk olacak, dinamo takma sansim var mi onu arastiracagim. Giant in yaninda gelen lastiklerin saglamligi nasil bilmiyorum, zirhli dis lastik almaya gerek var mi onu da zamanla ogrenirim.

Ben önceki bisikletten xlc bagajı taktım ayrıca ön ve arka usb girişli aydınlatmalar var ...

dostlar şu bisiklet nasıldır hakkında bilgi bulamadım

(link)

Geri