Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@GandalfArda siparis verdin mi bilmiyorum ama bisikletcim.com biraz sabıkalı diye biliyorum. Araştırırsan bulabilirsin, forumda da vardı sanırım. Bende üzerinden hayli zaman geçti ama bir sorun yaşamıştım.

Scudo
@Eray Gündoğdu Henüz vermedim ancak şikayetvar'dan ekşiden filan baktım da her sitede olabilecek sorunlar gibi geldi. Tabi biraz şans işi bunlar da bana da denk gelebilir yine. Ama dediğim gibi servis bana 1700 fiyat çekti fiyat farkı olunca denemeye değer gibi geldi

@memphis

Yok hocam, fatura vermedi. Saticinin sattigi 3 tane Giant vardi hocam, temizlik ve beden seciminden dolayi, sari renkli bir Giant vardi onu aldim. Fatura vermedi

• Beğen
Tepkiler: memphis
@DayKnight

baktım bi giant var s kadro boyu bi trek var 44 kadro boyu 182 boyum 80 ic bacak boyum ikisi de ufak gelir bence, sizce ??
tabi birde İzmir de olmanın dezavantajı var

//////////////////^

değerli arkadaşlar üç tane bisiklete denk geldim biri btwin

btwin şehir bisikleti nasıldır, hoprider ın aynısıymış 750 lira ilan açmış pazarlık yok son fiyat diyor

Sakarya da gidip bakmıyorum da
uzaktan bisiklet nasıl alınır ? alınır mı ?
yardımcı olursanız sevinirim

(link)

aynı kişi birde Climber satıyor 1000 lira ilan açmış onun ön maşa amortisorlü sıkıntı olur mu bilmem de ağırlık yapar o belli :):)

(link)

bir de trek 7.2 var 1350 lira ilan açmış İstanbul da üçüde alakasız bisikletler evet hangisi alınır gerçi aralarında 600 lira fark var

(link)

ben İzmir deyim uzak mesafeden bu alma satma işlerini nasıl yapıyorsunuz ?

@memphis
Hepsine baktim. Trek fx i tek gecerim. Satin alma konusu ise tamamen muamma acikcasi tanidik biri varsa istanbulda gidip bakip onaylayip elden alsa sana yollasa en mantiklisi. Haa adam guvenilirdir belkide ama nerden bileceksin bunu ? Adama desen sen yolla ben bakam okeyse parani yollarim, kabul etmez, haklidirda.

• Beğen
@mariokaldato

Teşekkür ederim başkan Trek ten gideyim (bu arada Trek in fiyatı nasıl daha hesaplı bulunabilir mi ? fiyatı ne kadara düşürmeye çalışayım), ben bi konuşayım nolacak bakalım ;)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@memphis
Fotoğrafları biraz karanlik buda kusku uyandiran bir durum.
Ama huylanmamak lazim
Belki bisikletten yada ilan vermekten anlamiyor olabilir . Iletisime gecince whats uptan yakindan resimlerini ve kisa vidoesunu.yollamasini talep edin

• Beğen
@mariokaldato

Aynen karanlık olan ilanlar kuşku uyandırıyor,
mesaj yazdım iki farklı ortamdan (arayarak rahatsızlık vermeyi sevmiyorum)
mesajlara dönüş yaparsa fotoğraf ve video isteyeceğim bakalım nasıl gelişecek durum

@memphis

Trek fx 7.2 satılmış hocam, o rakamlara yakın Trek bilmiyorum başka, geriye kalan linkini attığım 2 seçeneği mi değerlendirmeli başka bir bisiklet mi ? dersiniz hocam

Hocalarım bana da bir tavsiye de bulunabilir misiniz? Bütçem 3000 TL civarı. Biraz esneyebilir. Antalya da yaşıyorum, boyum 1.80. 10 senedir Orbis marka mtb tarzı bir bisiklete biniyorum çelik kadrolu acayip yoruldum artık hantalligindan. Sadece şehir içi kullanacağım. Gerekirse kaldırıma girerim gerekmezse asfalttan gitmek tercihimdir. Olabildiğince akıcı bir bisiklet ariyorum, ilk tercihim sıfır ama olursa temiz ikinci el de düşünebilirim. Antalya içi ve de faturalı olması şartıyla. Sıfır, 2018 model Whistle Nakoda 1681 buldum 2000 TL'ye. 10.7 Kg, 16 vites. Bunu mu alayım yoksa 11.11 kampanyalarindan başka bir marka/model mi önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
3000 lira bir bisiklet için çok iyi bir para hocam. Üzerine az daha ekleseniz çok kaliteli motor alınır :D

@Yunus07
Whistle nakoda guzel alettir, onun disnda carraro 330 , merida.speeder ve giant air escape tavsiye ederim

@bikeacar hocam doğru diyorsunuz ama motoru sevmiyorum hele Antalya da sürücüler çok dikkatsiz. Bisiklet candır

@mariokaldato hocam cevabınız için teşekkür ederim :) Nakoda da aynakol 2'li. Yokuşta cok zorlanır miyim? Gerçi her gün kullanmayacağım ama. Önerdiğiniz diğer modellere de bakacağım.

• Beğen
@Yunus07
Usta varsa nakitin direk carraro 330 al her yonden kusursuz. Hic bir parca degisimine ihtiyaç duymazssin. Ustundeki donanimlar ust seviye ve rampa icin ideal cunku arka dişli 11-36 li bu şu demek cikamayacagi rampa yok. Tabi seninde kondusyon yapman gerek ayrı konu

• Beğen
Tepkiler: Yunus07
@Yunus07
Boy kac senin kardes? Goggle dan bir arastir , satıcılara danis bence

• Beğen
Tepkiler: Yunus07
@Yunus07Ic Bacak boyunuza gore degisir ama 46 yada 51 kadrodan biri size mutlaka uyum saglar.

@uussff hocam iç bacak boyumu şimdi ölçtüm. 81.5 cm geldi (bir kaç mm hata payı olabilir) . Ne dersiniz kaç kadro ideal olur?

Geri