Scudo Sports

şehir-tur bisikleti öneri

Ömer Yüzgeç

Daimi Üye
Tepki
118
Bisiklet
Salcano
Herkese merhabalar. İstanbul'da yaşıyorum. okul-işe gidip gelmek ve sonrasında da turlara katılabilmek için şehir-tur bisikleti almak istiyorum. Tempolu sürüyorum. Bütçe 500-700 tl :(. okul ev arası 15km ve 50 60 km'lik turlar yapıyorum. Bu fiyata alabileceğim en iyi bisiklet nedir? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...
Bunu buldum ama nasıldır veya başka önerilerinizi de bekliyorum.
(link)

Scudo
Yanlis anlama sozum sana degil,boyle konular cok aciliyo deneyimli olanlar fikir vermeye calisiyo sora konuyu acan ukalaca biz paramizin yettigini aliriz paramiz olsa soyle olur boyle olur vs vs yuzlerce ukalaca cevaplar veriliyo ,bundan oturude artik kimse cevap yazmiyo cunku bu konulardan herkes siklidi ve sonuc hep ayni oluyo,tavsiyem forum ici konulara bakmaniz yada o konu uzerinden birseyler sormaniz nacizane,sakin yanlis anlamayin soz meclisden disari,decatlhondan bakmanizi tavsiye ederim ayrica butceniz dahilinde.

• Beğen
Tepkiler: ilker
Bu gun city fun 50 aldim pek gormuyom piyasada ama cok guzel 900 tl ye aldim oneririm

• Beğen
Tepkiler: Ömer Yüzgeç
Konu açamadıgim icin buraya yazıyorum. Kusuruma bakmayın.
Herkese selam
İki bisiklet arasında kaldım yardımcı olurmusunuz?
Merida crossway 300

Cube nature allroad

Şimdiden tesekkurler

@Ömer Yüzgeç Bütçenizin tamamıyla bisiklet almayın. ikinci el salcano city fun, city sport gibi modellere yönelmenizi tavsiye ederim.

@TarıkT kesinlikle cube(alman tanki)donanimida gayet guzel

• Beğen
Tepkiler: TarıkT
@wenom yanı iki bisikleti karşılaştırdığinizda donanım olarak cube U tavsiye ediyorsunuz? Cok tesekkurler yardım icin

@Ömer Yüzgeç
Sana ikinci el bakman daha yararlı olacaktır salcano city fun a bakabilirsin carrarolara bakabilirsin ve ayriyetten sedona 300 veya 410 a bakabilirsin

@wenom selam bugün kararımı değiştirdim ve aşağıdaki iki bisiklet arasında kaldım. Göbekten vites tavsiye ediyormusunuz?

Rotwild t1 liste fiyatı normalde 6500 ben 4000 TL ye alacağım.

(link)

Merida Crossway 500 2900 tl

(link)

Tesekkurler.

@TarıkT ben marka olarak cubeyi tavsiye ederim meridayi cozemedim marka olarak isinamadim,crosway 600e bugun baktim 2900dedi metin bisiklet zorlasam 200daha kirarrim bence ama nedense isinamadim meridaya,cube ise harbi alman ve fiyat performansi rakipsiz gibi

Bence de ikinci ele bakmakta fayda var. Sitede bu konuda bayağı çok alternatif sunuyor.

@TarıkT bilmedigim bir urun yorum yapmak istemem bilmedigim bise hakkinda,cubeyi incelerseniz sl road race modeline bakin

Geri