Scudo Sports

Şehir/Trekking bisikletini yol bisikletine çevirme (mosso legarda 1621)

Scudo
Mosso bisiklete dropbar sevdamızdan vaz geçtik.:) Ona uygun fren de almamız gerekiyormuş. Neyse :) Bu arada arkadaşlar deore lx ön aktarıcı mosso 1621 bisiklete uymadı ve servis tourney sistemin kalmasına karar verdi. Tabii bu arada şimdi aklımda kalmayan başka alternatif markalarda önerdi.
Bisiklet full set deore lx oldu ama ön aktarıcı hariç.
Ne diyorsunuz arkadaşlar , bir olumsuzluk yaşar mıyım yada şu markayı kullanın gibi öneriniz olabilir mi?

Ne bakimdan uymadi kardes ? Alttan cekmeliydide kadro üstten mi cekmeli yada baska bir durum mu nasil uymadi ?
Mosso bisiklete dropbar sevdamızdan vaz geçtik.:) Ona uygun fren de almamız gerekiyormuş. Neyse :) Bu arada arkadaşlar deore lx ön aktarıcı mosso 1621 bisiklete uymadı ve servis tourney sistemin kalmasına karar verdi. Tabii bu arada şimdi aklımda kalmayan başka alternatif markalarda önerdi.
Ne diyorsunuz arkadaşlar , bir olumsuzluk yaşar mıyım yada şu markayı kullanın gibi öneriniz olabilir mi?

Uymadı derken kelepçe vs gibi mi çalışmasında mı sorun oldu.

Uymadı derken kelepçe vs gibi mi çalışmasında mı sorun oldu.
Kelepçe uymadı dedi servis.
Ne bakimdan uymadi kardes ? Alttan cekmeliydide kadro üstten mi cekmeli yada baska bir durum mu nasil uymadi ?
Valla şimdi ne desem boş. Sadece bağlantı olmuyor, çaplar farklı dedi. Kelepçe civata bağlantı delikleri karşılamıyormuş. Bu şekilde sıkarsam kırılma olabilir dedi.

Valla şimdi ne desem boş. Sadece bağlantı olmuyor, çaplar farklı dedi. Kelepçe civata bağlantı delikleri karşılamıyormuş. Bu şekilde sıkarsam kırılma olabilir dedi.

Fotoğraf ekleyebilirsen daha net bir şeyler söyleyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: onatt

Sacmalamislar dostum.

Valla üstadım. Bisikleti bıraktığım yer İzmir Hermes bisiklet. Sungur beyin kendi yorumuydu aynen.
Henüz bisikleti almaya gidemedim. İş icabı ancak Cuma günü gidip göreceğiz durumu. Yani Ankara Emre bisiklet Harun ağbi Tourney ön aktarıcı için sorun çıkarmaz dedi ama neden olsun. Deore group set diyorduk, bir bacağı kısa kaldı artık :) Burada drop bar için sizin ürünlere niyetlenmiştim ancak mevcut frenler uymaz denince de o işi de iptal ettik :)

Geri