Scudo Sports

Şehir içinde bisiklet taytı giyme

Scudo
sen gel bir de o taytı sultanbeylide giy meydanda dolaş bak ozaman millet nasıl bakıyor... adamı bakışlarıyla bezdirirler dalgaya alırlar

Yeri geldi bende konu kirliliği yapmamak için burada sorayım dedim
Merida crossway 20 bisikletim var ama selesi malum tahta gibi
Şu tayti aldım ama rahat edemedim 10 km sonra rahatsız oluyorum
(link)

Acaba bu sele yi alsam yeterli olur mu yoksa daha iyi bir tayt mı baksam?

(link)

Bu arada tayt candır,aliexpress başarılı bir site 12 kez alışveriş yaptım sorun yok

Taytın üzerine de şort kullanıyorum
(link)

inceden konuyu hortlatacağım :)dün bende uzun pedli tayt aldım kapriyi üstüne giydim fakat çok komik durdu kapriyi çıkartıncada erotik oluyor :) yada bana öyle geldi yarın giyeceğim bakalım tecavüze uğramazsak yolda :) birde taytın içine iç çamaşırı giyiyormuyuz giymiyorsak öndeki çıkıntı sıkıntı olabilir :)

@enes dökmen hocam bisiklet üstündeyken sıkıntı olmaz diye düşünüyorum fakat bir yere falan girdiğimizde bakkal market vs sapık muamelesi görmezsek iyi :)

aynen öyle insana bi acaip bakarlar

Merhaba @ATALAY16 ;
Taytınız hayırlı olsun popo acısına en büyük derman olur kendileri :) ...Taytın içine iç çamaşırı giymemenizi tavsiye ederim...Yada en iyisi siz iki şekilde de deneyin ve size ter attıracak bir rota belirleyin ki aradaki farkı en iyi siz görürsünüz...Ayrıca kafanızdan varsa eğer utangaçlığı veya karşı taraf ne düşünür mantığını uzaklaştırın çünkü bu sporun olmazsa olmazlarından biride pedli tayttır :)

Benim koca Migros'a bile taytla girmişliğim var ki sırada da bekledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım...Aslında önemli olan düşünce yapısı sonuçta karşı tarafın kafası başka şeye çalışıyorsa yapacak bişey yok...

@İlker_Yılmaz hocam yorumunuz için çok teşekkürler şimdi giydim sele üstünde de denedim fakat bu ped kısmı kasık arasında olması lazım değilmi tam olarak seleye oturduğumda ped kısmı öne kayıyor kasıkalr gene dolu da:) bu popo kısmı na bir desteği olmuyor :)

• Beğen
Tepkiler: İlker_Yılmaz
askerliğini yapmış arkadaşalr bilir şu istihkak şortu getirmiştim ben taytla beraber kombinasyon oluşturdum güzel oldu fakat seleye oturunca o ped kısmı öne kayıyor bu da pek hoş bir görüntü vermiyor açıkçası

IMG_20151031_104017.jpg

@Arda Bozlak ilk zamanlar bendede olurdu bu.ama uzun mesafeli turlarda gercekten ihtiyaç.sonrasinda alisiyorsun ve kimsenin ne düsündügü umrunda olmuyor.sen eger öz güvenli olursan ki bu dısarıyada yansır o zaman insanlar sana daha profesyonelmişsin gibi bakarlar.bir cocugun babasina dönüp ayne sunu söyledigine sahit oldum ."gercek bisikletçi geçiyo " bak bak...

@aslanpençesi yok hocam o pedin öne kayması na takıldım şimdi :) şortu giyince istediğim kıvama geliyor da ped öne kayınca toplanma yapıyor yokm ubunnu bir çaresi acep :)

Nasıl rahat ediyorsak öyle davranıp veya öyle giyinmek lazım , birilerinden bizene biz kendimize bakmalıyız eğer sele rahatsız ediyorsa şehir içinde de giy yani ne diyelim.

Tayt yerine geniş ve rahat bir sele kullansak bacakların rahat hareket etmesinde bi problem olur mu ?

Pedli taytların altına çamaşır giyilmez arkadaşlar, sadece tayt ile çıkmaktan çekiniyorsanız üstüne kesimleri dar olan koşu eşofman altları, yine tchibo da satılan koşu taytları, yazın ise şortla giyebilirsiniz.

Bnde pedli ic camasiri aldim , ustunede lcwden yuzde yuz polyester spor eşofmanı aldım , paçası dar ustüde ne dar ne bol . iyi bir kombinasyon oldu

Geri