Scudo Sports

Şehir içinde bisiklet taytı giyme

@Gökhan BİROL

Gökhan Bey selamlar, bu kanserojen konusu çok kafalara takılıyor, sizin mesajınız üstünden düşüncelerimi aktarmış olayım.

Yanlış bilmiyorsam Mart ayı itibari ile bu ürünlerin hepsi Çin'de gümrüklerde kurulan test merkezlerinden geçmeye başladı. Sakıncalı ürününü ülkeden çıkmasına artık izin vermiyorlar, hatta bu yüzden yaptığımız alışverişler artık ortalama 1 1,5 hafta daha uzun sürede gelir oldu. Kaldı ki bu ürünleri Avrupa'dan Amerika'dan Kanada'dan alıp kullanan insanlar var, böyle bir risk olsa bu ürünler bu gelişmiş ülkelerin sınırından içeri bir adım bile atamaz.

Bu kanserojen konusu benim gördüğüm kadarıyla oyuncak ve giyimde çok dillendiriliyor, dikkat ederseniz her ikisi de geniş ve güçlü sektörler. Yapılan haberler hep aynı çizgide, haftada bir ya da ayda bir ısıtıp ısıtıp ortaya çıkartıyorlar. Çin'in fiyat avantajıyla rekabet edemeyenler kasıtlı olarak bu söylentileri yayıyor gibi geliyor. Çünkü yıllardır Çin'den alışveriş yaparım, her geçen gün kaliteyi daha da yukarı taşıdıklarına kendi gözlerimle şahit oldum. Eskiden kullan at gözüyle baktığım şeyleri alırdım, kaliteleri de bu standartta olurdu gerçekten kullanıp atmanız gerekirdi. Şimdi ise fiyatlarıyla kıyaslandığında şaşırtan kalitede ürünler geliyor.

Satıcı memnuniyeti yüzde 99 ve üstü olan satıcılardan alışveriş yapıyorum, şimdiye kadar en ufak bir memnuniyetsizliğim olmadı. Her zaman verdiğim fiyatla kıyasladığımda beklentimi karşılayan ya da aşan ürünlerle karşılaştım.

Kısacası ben inanmıyorum Türkiye'de herhangi bir mağazadan alacağımız üründen daha tehlikeli olduklarına.

Scudo
Ben de kahveci arkadaşla aynı şeyleri düşünüyorum. Rekabet edemeyince yok ayakkabılarda kansorejen, yok saatler şöyle...

Bence tayt giyiyorsan üzerinde mutlaka forma olmalı, kafanda kask olmalı, ellerinde eldiven olmalı vs. Bunlar olmadan günlük kıyafetin altına tayt giymek bence abes bir görüntü olur.

Sıkıntı Yok. Diyarbakır'da giyorum. Problem olmuyor. Ama kaskın eldivenin forman da üzerinde oalcak !

pedli tayt kullananlara şöyle bir soru yöneltmek istiyorum.
ben yalnız pedli tayt ile sokağa çıkamam.:eek:ops: o yüzden...
özellikle yazın kısa pedli taytınızın üzerine şehir içinde neler giyebiliriz?

@Emre Örsel Şort veya Capri giyebilirsin. taytın kısalığını bilmiyorum ancak onu kapatacak kadar uzunlukta bir şort giyersen absürt bir görüntü oluşturmamış olursun.

@Emre Örsel, pamuklu ve kalın olmaması koşulu ile teri atıp çabuk kuruyan, her hangi bir markanın şortunu alıp giyebilirsin. Şortun uzun ya da kısa olması senin tercihin.

(link)

Bu tarz şortlardan kullanan var mı acaba? bunun içine padli tayt giyilir mi? ben normalde spor kapri pantolon var onun altına padli tayt giyiyorum.

Konu ile alakalı olarak kıllı bacakları olupta tayt giyermiyim bilemedim, diz altına kadar inen taytlar var onlar nasıl olur acaba.
Şunun gibi: (link)

şu aliexpress türk şirketimi yabancı mı anlayamıyorum site çok karışık bu konuda :) ve sürekli alışveriş yapan arkadaşlar ne kadar güvenilir bir site bu?? :)

Tayt değil de bisiklet şortları çok güzel ya.Tayt düşünmüyorum ama bisikletimi alayım şortsuz binmeyi aklımdam bile geçirmem.Hele bi de takım forması oldu mu mis mis :D ayrıca kim bakarsa baksın, kimin umrunda? Bisiklet sürdüğünüz sürece hep tip tip bakılıyor zaten tayta gerek yok aslında. :D Thug Life :D

Yaklaşık 1 hafta önce tayt alıp, giymeye başladım. Alta tayt üste nefes alan şortlardan. Tayt büyük rahatlıkmış, kendime bunca zaman neden almadın? dedim. Denemeyenler önce bi kere denesin ondan sonra karar versin :) Ayrıca kimin ne düşündüğüne takılmayın, bana bişey söyleyen biri denk gelmedi gelse de fark etmez cevabını veririm. Madem bu kadar rahatsın şortu niye giyiyosun derseniz, kendim o görüntüden hoşlanmıyorum :)

ben çok nike dar paça eşofman takımı giyiyorum çok hafif toplam 500 gramdan çok daha az çok rahat kullanıyorum aracımı

@Sabih Bağcı

yabancı site, içinde bir çok çan çin çon firması var, ücretsiz kargo yapanlarda var ama gemi ile filan geliyor (15-20 gün) bende 3-4 kez alış veriş yaptım sıkıntı olmadı (ptt kargo ile geldi) tabi alacağın şey çok pahalı ise gümrüğe takılır.

kardesim ben zeytinburnu gibi bi yerde oturuyorum rahat bi şekilde giyebiliyorum tamamen özgüven meselsi

• Beğen
Tepkiler: Berke
geçen pazar 35 km pedal kesmeden yaptığımız antremanda ,uzun kışlık tayt terletmedi, şile taraflarında,kömürlük kervansaray köyleri halkı bize alıştı ,oranın insanları daha medeni şehire geldikçe uygarlık seviyesi aynen düşmekte,
köy halkı bize yarışçı gözle bakıyor
köy çocukları ağbi yarışçımısınız diyor, tabi biz kim yarışçı olmak kim,
italya giro'da adamlar deli gibi basıyor, 200 km boyunca,
sonda dehşet atak yapıyorlar, kazın ayağı öyle kolay değil ,bisiklet sporu dünyanın en zor sporlarından biridir.
yaza doğru uzun yazlık tayt beni çok rahatlatmakta hele hele 200 km 'lik etapta bana asla azap vermiyor..

Bence bisikletin uzerinde bisiklet kiyafeti tercih edilmeli aksi halde goruntu bozuyor :) ziraa takim elbise ile bisiklet sureni bile gordum fiyasko :))

amsterdam halkı tayt yok ,kask yok , yalnız ne hikmet ise acaip bisiklet hırsızlığı var imiş .

evet burada yapılan hatalar var dikkatle izleyelim
kuralsızlık sadece bize mahsus değil gördüğünüz gibi

@Taner James

verdiğiniz değil fakat şunu ((link) kullanıyorum. gayet rahat bir şort, bacak kısımları slim fit kesim, bisiklet üzerinde çok rahat oluyor.

Merhaba, tayt üzerine genelde basket şortu veya adidas'ın nefes alan kumaş diye tanıttığı şortlardan giyiyorum, herhangi bir rahatsızlık hissetmedim.

Üzerine şort giyin ve giymeyin sizin seçiminiz ancak uzun mesafe bisiklet kullanırken tayt çok büyük rahatlık sağlamakta.

Giyilebilir,çok fazla düşünme derim.

Geri