Scudo Sports

Şehir İçi Hız Rekorunuz.

80.01 km bizim şehir içinde körüklü otobüsün yanından geçtiğimizi hatırlıyorum.tabi ki çok dikkatliydik.sıradan bisikletim var demir kadrolu ama birçok parçası değişti bi kadro eksik.arka arttırıcı duruyo ama orjinali.tamamen benden gelen bi yetenek diye düşünüyorum

Scudo
sadece 3 kere gittiğim bir yol var.yukarı dudulludan bi yan yol ama ne yol..eğim yavaş yavaş gittikçe aşağı doğru artıyor.En sonunda dimdik oluyor.Fecide uzun bir yol..Hiç durmadan aşağı doğru süzülüyorsunuz yolda ..Tek kusuru bağımlılık yapıyor ve çok tehlikeli...Yandan arabalar 85-90 km hızla gidiyor.Ve bisikletle onlarla kafa kafaya gidebiliyorsunuz.
Yaptığım hızı bilmiyorum ama her seferinde başıma gelen olay şu..Gözlerim şıpır şıpır sulanıyor.okadar çok rüzgar oluyor ki beni arabaların üstüne doğru itiyor bu yüzden yarış motorlarındaki gibi eğilmek zorunda kalıyorum yoksa vücudum karşıdan rüzgarı yediği için paraşüt etkisiye sağa sola atıyor.

o yolda dediğim gibi 3 kere heralde geçtim her seferinde de beynim adrenalinden uyuşuyor.Hızda bence 80-90 arası..
Bisiklette Kron XC 1000.Modifiyesiz fabrika çıkışı :)
Biraz daha asfalt için güzel dağ taş içinse iş gören bir dış lastik arıyorum..
Onun içinede cam,raptiye,küçük çivi parçalarına karşı koruma sağlayan bir şerit var ondan döşüyecem.
Yüksek hızlı yokuşlarda teker patlarsa ne olur diye düşünüyorumda..Çok tehlikeli.

yapmayın lütfen.. kötü örnek oluyorsunuz.
hem de şehir içinde...

bunun farkına varıyosan örnek olmadığı kesin.

ankara-cinnahta şu an hız yaomak imkansız, şu an yol yukarı doğru tek yön. :D bu yolda geçen sene xc1000 ile 86 yapmıstım.
iran caddesini bende tavsiye etmiyorum. tam ortasında ışıklar ve ciddi bir viraj var.:rolleyes:

(ben denemeyi trafiğin nerdeyse hiç olmadığı saatlerde, pürdikkat yapıyorum. gündüz ve kalabalık saatlerde yapmaktan kaçınalım.)

Geri