Scudo Sports

Şehir içi gezi için bisiklet seçimi

Scudo
@bislet

çok güzel bir bisiklet.. ben olsam bunu direk alırdım.. :in:

Trek 7.1 alacağım sanırım. İnşallah Apple Iphone aldıktan sonraki pişmanlığımı yaşamam. Telefonda konuşmaktan başka bir şey yapmadığım halde (3 ayda anca 3 sms atıyorum) Apple Iphone 3GS alıp 1 ay sonra pişman olmuştum.

>S.Emre DURMAZ

Bianchi konusunda bir önceki sayfada bayiler konusunda yardım rica etmiştim. Tanıdığınız, bildiğiniz ve nakit paraya 700 liranın altına inen bir var mı?

>bislet teşekkürler öneriniz için ama 2. el ile hiç hoş anılarım yok. 2. el bir passat aldım 2 sene oldu hala onun sıkıntılarını çekiyorum. Bu nedenle bir daha asla 2. el bir ürün almayı düşünmüyorum.

----

Trek 7.0 ve Trek 7.1 için en iyi peşin fiyatı veren yer neresi acaba?

Birde ben bu Trek'in bayi listelerini bulamadım. İstanbul'da bu firmanın bayileri nerede var? Salcano ve Bianchi servis sıkıntısı çektirmiyor, Trek için servis sıkıntısı çeker miyim?

----

Sorularıma üşenmeden cevap yazan herkese değerli vakitlerini ayırdıkları için teşekkür ederim.

senin gibi çok kararsız kaldım sonunda trek 7.0 aldım çok memnunum şehir içi değermi diye düşünme kesinlikle yukarda verilen linkdeki bisiklet güzel ama sıfır dersen şu an için döviz düşük gibi trek hiç düşünmeden al kullandıkça neden bunları yazdığımı anlayacaksın bende eşime bisiklet arayışındayım şu an için bütçem yeterli değil trek için o yüzden ya salcona yada geotec düşüneceğim kal sağlıcakla

Trek 7.0 için nakit ihtiyaçlarına göre peşinde 600'e inen satıcılar var.
Biraz kişisel pazarlık gücünüze bağlı. Ancak sezon başladı sayılır her geçen
gün şansınız azalıyor.

Trek 7.0 bakacaksanız Anadolu yakasında Ali's Bisiklet'te var. Velespit'ti galiba stadın yanında
orada gördüm. Minibus yolunda Yeşil Bisiklet'te var... Beşiktaş adrenalin'de var...
Ortaköy'de Bahar hirdavat'ta var. Çok yerde var...

Özel mesaj atamıyorum kusura bakmayın.

Ali's Bisiklet'tekiler 2010'mu? mtb forumda sanki onlar 2008 ve 2009 satıyor gibi bir şey görmüştüm.

Giant'ın bu ayarda hangi bisikleti gelecek?

Birde Trek 7.0 da anladığım kadarıyla 3 tür kadro boyu var. Benim boyum 1.69-1.70. Hangi FX 7.0 kadrosunu almalıyım?

Teşekkürler.

benim gördüğüm Trek 7.0... 2010'du... sifir... arayip bilgi alabilirsiniz... mtbtr'nin giriş sayfasında tur bisikletleri için bacak kadro boyu hesaplayan bir fasilite var... ama tur bisikleti için tavsiye edilen genelde yol bisikleti şablonlarını kullanmak veya yarim-1 incha rası altını seçmektir. MTB hesaplayıcıları kullanılmaz. Ancak genede bisiklete oturunca sele ile gidon arasındaki mesafeyi belirleyen üst kadro borusunun mesafesini denemek gerekir.

boyum 178 17.5 kadro kullanıyorum yeterli sizede uygun olur kanımca

ikinci el tercih etmemişsin ama daha 1 haftalıkmış değerlendirmeni öneririm saygılar
(link)

@Mustafa Ozler

Tamam o zaman buradan alacağım.

Trek FX 7.0 da karar kıldım.

Birde bu aletlerin üzerinde model yılı yazıyor mu? Birçok konuda kazıklanıyorum birde 2010 diye 2008-2009 satmasınlar.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

>ydrm öneriniz için teşekkürler. 2. el ile ilgili çok kötü tecrübelerim olduğu için 2. el almayı düşünmüyorum.

bu zamanda ön süspansiyonu olmayan bir bisiklet almak iyi bir seçim midir?

7 serisi gezmek görmek, mesafe katetmek için gayet uygun. Aynı bisikeltçinin dağ bisikleti ile yapacağı mesafe ve hızın çok üstüne çıkarsınız... 28 jant... amortisörsüz bir bisikletle. Basitliği, hafifliği cabası...

Bu arada bisikleti almak için acele edin sezon başladı ve her geçen gün pazarlık gücünüz düşüyor. Geçen hafta yüzde yirmi inen bisikeltçi du hafta yüzde onbeş düşüyor haftaya yüzde on düşecek...bu işler böyle...

Valla ilk bisikletinizi alıyorsanız, ben yerinizde olsam sıfır bisiklete o kadar para gömmezdim. İkinci el vasat bir bisiklet alın, ve paranızı gözden çıkarın. Baktınız çok sardı, ilerde çok iyi bir bisiklet alır, ayrıca daha bilinçli bir tercih yapabilirsiniz.

İlla en iyi bisikleti alacaksınız diye bir şey yok, bisiklet bisiklettir. Eğer amatör olarak ve spor amaçlı binecekseniz her bisiklet sizin işinizi haydi haydi görür.

Hayırlı olsun :)

Geri