Scudo Sports

Şehir İçi Bisiklet Tavsiyesi

Tepki
0
merhaba bütçem max. 1300 tl işe gidip gelmek için kullanacağım ümraniyeden üstbostancıya gidip geleceğim.Birde hafata Sonu Adalarda Filan Kullanacağım.Yani Yokuş Filan Çok Var.
Boyum 1.79 kilo 75

Forumlardan araştırdığım kadarıyla carraro sportive 225 çok övüyorlar. Bunu Almak Düşüncesindeyim Fakat Almışken Bunumu Almam Lazım Yoksa Aşağıdaki Model Gibi Almam Lazım ?
SALCANO XRS 050 CLARIS 28
MOSSO CAVALIER 700 CLARIS 16 VİTES

Teşekkürler..

Scudo
@fatihayordu Sadece yolda kullanacaksanız sabit maşa daha iyi olabilir.Ayrıca disk frenlerin bakımı daha zordur.V frenler de aynı performansı verebilir.Benim düşüncem sabit maşalı v frenli bir bisiklet almanız.Bu klasmanda carraro 324 veya sedona 410 iyi birer seçim olabilir.Eğer sabit maşa istemiyorsanız carraro sportive 224 işinizi görecektir.Ayrıca Mosso nun modellerine de bakın.

@erenbayrak52
Carraro 324 Aslında Hoşuma Gitti Ama Carraro 806 Elite Man Çok Hoşuma Gitti Bir Ona Göz Atmak İsterim
@Burak Tohatlı
Valla Çok Hoşuma Gitti Bi Bakıcam Buna Acaba Yokuş Çıkarken Zorlanıyormusun Birde Hız Konusunda Nasıl 1.500 tl Civarlarında Bisikletciler İndirim Yaparmı ?
Teşekkürler.

@fatihayordu Kendiniz neyi beğeniyorsanız onu alın ancak amaçlarınıza uygun olsun. Sonradan pişman olmayın.Pişman olup bisikleti bırakanlar oluyor.

ben de sedona420 arıyorum.bilginize.

@fatihayordu
Daha önce şehirde kullanmak için carraro 225 almıştım. Asfaltta kullandığım için maşayı sürekli olarak kilitledim. O yüzden süspansiyon gereksiz, sabit maşalı almanı tavsiye ederim. Bisikletin daha hafif olur ve kuvvet direk tekere gider. Ayrıca disk fren çokta gerekli değil, olmasada olur. Sedona 410 iyi bir tercih olabilir. Ben satıp dahon katlanır bisiklet aldım. Çevrende deneyebilme imkanın varsa bir denemenizi tavsiye ederim.

Geri