Scudo Sports

Şehir bisikletini arazide sürmek

atabr

Üye
Tepki
7
İsim
Bora
Bisiklet
Lapierre
Bende whistle 1603 şehir bisikleti var (amortisörlü ön maşa). İnternetde yol bisikletleriyle bile arazide hoplayıp zıplayanların videosunu görüyorum (tabi videolarda düştükleri kısımlar kesiliyor)

Ağırlıklı olarak yolda sahilde bineceğim için şehir bisikleti aldım ama arada da kaçamak yapmak isterim.
Mesela Polonezköy parkurununda turlarsam ne olur turun yarısında bisikleti elime alır mıyım?

Scudo
Hızlı gitmessen birşey olmaz herhalde bende de şehir var toprak yolda falan gittim çok sıkıntı olmuyor

Şehir bisikletlerinin ön amortisörü kısa olduğu için engebeli bir arazide vuruyor.Bende Giant Roam 1 var. Dağ inişlerinde eğim biraz fazlaysa arka teker havaya kalkıyor. Bir çok kez takla attım. Sanırım şehir bisikletleri daha dengesiz ya da ben doğru tekniği bilmiyorum :)

Daha dün sabit maşalı bisikletle resmen downhill yaptım ama inerken arkaya 30 kg çanta vs bağladım ve bildiğiniz bagaja oturdum takla atmamak için çok konforlu değildi takır takır vurdu ama zevkliydi yinede bi de arazide zıplayan bisikletler yol değil cyclocross

Geri