Scudo Sports

Şehir Bisikleti

Özcan Çömez

Aktif Üye
Tepki
19
Arkadaşlar bisiklet arada sırada lazım oluyor ve dandik birşey almak istemiyorum. Bisikleti şehir içinde kullanicam. Yollar genelde asfalt nadiren topraklı. 2.el fiyatıma göre güzel bir bisiklet de olabilir.
Max 400 Tl'ye kadar. Kaliteli bir bisiklet arıyorum. Amörtisör tercih etmiyorum. vites felan çok önemli değil. önemli olan dayanıklılık. uzun süre kullanabileyim. Mümkün olduğunca hafif olsun istiyorum. BU fiyata zor bulursun diyebilirsiniz. Kenarda durup kullanmayan ardkş. bana satsın en azından ben kullanayım ve onada katkım olsun . Bursa/Gemlikte oturuyorm. Konu altına mesaj bırakabilirsiniz saygılar.

Scudo
Bütçeniz sınırlıysa ikinci el bakabilirsiniz. 400TL'ye iyi bir sıfır bisiklet alabilmeniz zor. Sorun yaşarsınız. Ama 400-500 lira aralığında iyi bir ikinci el bulabilirsiniz. Sahibinden.com'u takip edin.

@yigitkirca
fiyat çok hocam .bu yüzden 2.el terch ediyorum ve şehirlerarası değilde şehir içi kullanabileceğim bir Bis. arıyorm.

@Özcan Çömez

Sizi anlıyorum. Zaten şehiriçi-şehirlerarası diye bir ayrım yok. Bu bisikletinizin ek donanımları ile ilgili bir durum olabilir kaldı ki çıplak bir bisikletle de şehirler arası yolculuk yapılabilir. :) Sizi temin ederim bütçeniz doğrultusunda alacağınız bir bisiklet size keyiften çok problem getirecektir. Ek masrafları çok olur mu bilmem ama sıfır bir bisiklet alıp en azından bir 6 ay kadar iyi bir kullanımla sıkıntı çekmeyeceğinizi düşünüyorum ki tamamen kişisel görüşümdür.

Ben de almadan önce çok araştırma yaptım. Ama en makul bisiklet, kendi sınıfında ve ayarında benimki. Böyle olduğu için aldım bende çünkü, he beğenmedim de değil. at-avrat-silah tadında benim için. İlla alacağım diyorsanız o bütçeye ben bir alternatif sunamam. Ama dediğim gibi, 600 gibi bir rakama bendeki Sedona 301 modelinin çıplağını alabilirsiniz. Komponentleri vs. herşeyi karşılaştırın tüm markalarda, en sınır benimkisi inanın.

İyi günler dilerim.

Mondial falan bence bakmayın. 28" şehir bisikleti arıyorsanız mondial kesinlikle işinizi görmez, elinizde kalabilir. 400 TL ona vereceğinize bence biraz daha bekleyin 500 verip Kron xc250 alırsınız. Şehir bisikleti değil ama en azından ne olduğu belli + serviste rahat edersiniz.

600 TL civarına yine
Kron Tourer var.
Sedona 301
Salcano City Sport 21 VR

gibi bisikletlere bakabilirsiniz.

Bence çok aceleniz yoksa biraz daha birikim yapıp en azından bu tarz bir bisiklet alın.

carraro shako 602 citybike düşünürseniz 400 tl verebilirim.ilk sahibiyim tertemiz çizik bile bulamazsınız.faturası garantisi mevcut.toplamda 450-500 km yapmışımdır.akıcı ve kadro yapısı itibarıyla yıllarca sorunsuz kullanabilirsiniz.14,5 kg.

http://www.bikemore.at/artikelobjekte/pb800/602-shako-man-carraro-titan-l-56cm-376.jpg

Bu sanırım

Yorumlar için teşekkürler. salcano city sport gibi spor tarzı genç işi bir bisiklet olursa daha hoş olur. carrao için teşekkürler.
0 fiyata alamıyacağım bisikleti 2.el bu fiyatlara almak gibi bir niyetim var. düşürebilirsem artık.

bunlr hakkında yorumlarınız nelerdir ?

Çamurlukları çıkarsam göze hoş gelir mi ? (link) 380 TL Kanuni

(link) 475

(link) 485 TL

(link) 390 TL

Geri