Scudo Sports

Şehir Bisikleti

Dolohov

Üye
Tepki
1
Bir süredir bisiklet almayı düşünüyorum ama netleştiremediğim şeyler var yardımlarınızı bekliyorum ;

istanbul(avrupa yakası) bisiklet kullanmaya ne kadar uygun yani şehir içinde rahat kullanılabiliyor mu ? ne gibi problemlerle karşılaşabilirim ?

sedona 311 almayı düşünüyorum başlangıç içinde uygun göründü, bu modelle ilgili fikirleriniz nelerdir ?

saracoglu bisikletten alacagım sanırım burası ile ilgili bilgisi olanlar paylaşabilirler mi yada önerebileceğiniz başka bir yer var mı ?

Sorularımın bazılarının belki hepsinin cevapları forumda mevcuttur,ancak birçoğunuda okumama rağmen net bir fikre ulaşamadım.Bu kararsız insandan yardımlarınızı ve bilgilerinizi esirgemesseniz çok mutlu olurum.

Scudo
311 tam bir şehir bisikletidir içiniz rahat olsun..İsteklerinizi karşılar.
Trafikle beraber hareket edeceğiniz için pek sorun yaşamazsınız bence :)
Saraçoğlu hakkında fikrim yok :)

Uygun fiyatlı olarak Raleigh Urban ve Raleigh Metro LX serilerine de bakabilirsiniz şehir bisikleti olarak...

Daha iyi seçenekler olarak ise Specialized Sirrus 2009'u tavsiye ederim...

o zaman sedona uygun gibi kadro boyu olarak 16' düşünüyorum (boy 172) alabileceğim bildiğiniz başka biryer varsa öğrenmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: Cem Erdoğan
forum bölümlerini biraz gezersen sorularına cevapları rahatça bulabilirsin.

@Dolohov

16' küçük olur boyunuza göre , birde şehir bisikletinin ölçüleri daha yukarıda olursa daha iyi sanırım...

Geri