Scudo Sports

Şehir bisikleti

Uğur2929

Xrs001Ultegra
Tepki
65
İsim
Uğur Karabey
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar. Mahalleden bi dostum, 1 hafta önce bisiklet alıyım gezeriz dedi, bende kendisine yardımcı olmak isterim, kendisi biraz kilolu, şehir bisikleti istedi. Fiyat olarak 600 700 arasın da olur dedi, tek istediğim temiz bakımlı olması. İstanbul Alibeyköy de oturuyoruz teşekkürler şimdiden.

Scudo
aynı şekilde benim de bir arkadaşım arayışına 600 700 tl arası hedefle başladı şuan 1200e arıyor. Piyasa felaket 1k nın altında masrafsız bisiklet zor bulunuyor

Ben de 200-250 tl arasında bir ürün arıyorum. Temiz ve iyi olsun, bide çok hızlı gitsin

Hem ucuz hemde hızlı giden bir bisiklet arıyorsanız Sağlık bakanlığının dağıttığı bisikletleri letgo ve sahibindende ucuza satıyorlar. Tekerleri ince ve 28 inç. 3 vites göbekten. Düz bir bölgede yaşıyorsanız her türlü işinizi görecektir.

sıfır bile bulamıyuorum şehir bisikleti

1600 civarı ankarada arayan varsa yardımcı olabilirim

2000 tl ye kadar 2.el bisiklet ariyorum bende carraro sportive 225 önerdi arkadaşım tavsiye edermisiniz veya bu ondan daha iyidir diyebileceğiniz bir bisiklet var mi

SATILIK MOSSO CARAVALER 700 SORA 2 AYLIK BİLE DEĞİL . ODAMDA DURUYO 4.000 TL

Arkadaşlar legarda serisi bisiklet arıyorum 48 kadro boyum. Varsa satıcı kütfen haber versin. Göbeğim benden önde gitmeye başladı

aynı şekilde benim de bir arkadaşım arayışına 600 700 tl arası hedefle başladı şuan 1200e arıyor. Piyasa felaket 1k nın altında masrafsız bisiklet zor bulunuyor
bin tl'ye pazarlıksız salcano hector 24 jant satıyorum hiç bir masrafı yoktur ufak tefek cizikler ve kolduğunun kenar kısmında deforme var sadece bu kadar her yere kargo ile gönderebilirim detaylı bilgi isterseniz özelde yazabilirsiniz (forumda yeniyim özel yok ise burdan belirtin ) :)

@ibrahiimmsenn geçen senenin mesajı o hocam arkadaş bisiklet alıp çaldırdı bile 😂

@karamanyusufahmet fark etmemişim 😂 eğer almak isteyen varsa kargo ile her yere gönderim yapabilirim fotorafta atabilirim. :)

Merhaba scott speedster 50 ve giant fastroad aluxx slr 2 düşünürseniz konuşabiliriz

mosso 700 cavalair sora set mantıklı şehir bisikletiyle takas olur. (ön amartisözsüz)

dostlar 700- 1200 eğer değecekse bütçe artabilir, şehir içinde kullanmalık bisiklet marka-model önerebilir misiniz ? biri kron xc150- 500 falan dedi. siz ne düşünüyorsunuz ?

Scott Sub Cross 30 s kadro bisikletimi satiyorum nakite sıkıştım faturalı garantili ömür boyu KADRO garantili cokk cok acil makul teklife açığım ilanlarda var.

Geri