M mahurbuselik Üye Kayıt 13 Eylül 2007 Mesaj 19 Tepki 1 Şehir Kastamonu 14 Eylül 2007 #1 Bir bisiklet almak istiyorum. Kullanım şehir içinde olacak. Bana ne önerebilirsiniz. Marka ve model belirtirseniz sevinirim. Düşündüğüm fiyat 800-900 YTL civarı. Herkese iyi günler, şimdiden çok teşekkürler...
Bir bisiklet almak istiyorum. Kullanım şehir içinde olacak. Bana ne önerebilirsiniz. Marka ve model belirtirseniz sevinirim. Düşündüğüm fiyat 800-900 YTL civarı. Herkese iyi günler, şimdiden çok teşekkürler...
N nuhcan Forum Bağımlısı Kayıt 2 Nisan 2007 Mesaj 2.036 Tepki 796 Şehir istanbul / kadıköy İsim nuh can 14 Eylül 2007 #2 Trek'in yeni modelleri çıkmış, sitesinden bir incele derim 7.x serisi Ben modifiye edilmiş Kron CT1000 kullanıyorum, çok memnunum... Bir de Sedona'nın bir modeli var, forumda çok dile getiriliyor ancak şu an hatırlayamadım.... Tepkiler: mahurbuselik
Trek'in yeni modelleri çıkmış, sitesinden bir incele derim 7.x serisi Ben modifiye edilmiş Kron CT1000 kullanıyorum, çok memnunum... Bir de Sedona'nın bir modeli var, forumda çok dile getiriliyor ancak şu an hatırlayamadım....
M mahurbuselik Üye Kayıt 13 Eylül 2007 Mesaj 19 Tepki 1 Şehir Kastamonu 14 Eylül 2007 #3 @nuhcan Tamamdır, çok güzel modeller var gerçekten.. Teşekkür ederim...