Scudo Sports

Şehir bisikleti vs dağ bisikleti

Scudo
Salıverin gitsin...

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@Berke 10.000 lira bütçeyle ikinci el ümitim var orjinalde 30.000 e almıştım ama sana 10.000 olur seni temin ederim en küçük boya çizik değişen yok ayrıca istersen sana indirimli 500 liraya bikefit yapabilirim doğuştan göz kararı bike fit yapmak gibi bir yeteneğim var. inanmazsın ama söyliyim peter saganın bikefit ini ben yaptım.

@big bike hocam Ümit nerenin malıydı? Alman üretimi diye biliyorum çok iyi marka olduğunu duymuştum.

@Berke ümit ünlü bir alman firmasıyla ünlü bir italyan firmasının ortak üretimi zaten çok özel olduğu için yılda maksimum 10 tane üretiliyor

(link)

"KIr belini Ali dayı kır belini" tarzı bisikletleri tavsiye etmiyoruz.Malum bisikletler çıt kırıldım nela tarzı olduğundan kırılgan ve çatlat gan olurlar.
Doçççç dogtor dingildog usta da genelde ve ısrarla ve yine abartılı olarak bu kır belini ali dayı kır belini bisikletlerini tavsiye etmediğini cihana ilan etmiştir eeehh bizde Doççç Dogtor dilgildog efendiden dahamı iyi bileceğiz.

Birde burada 10.000 tl bisklet tavsyesi istiyeceğine 3 gün 3 gece istihareye yat be çocuk. Bak orada ana en uygununu bulursun,,,bulamazsan tekrardan bu mecralara sorursun.

Neyse ben tüm bilgi birikimimle sana bir kıyak yapap. AL 3 TEKERLEKLİ VELESPİT RAHAT ET yada 10.000 tl ile 4 amele edin seni taş,toprak,yağmur çamur demeden taşısın. Kalkınmada öncelikli yerde bu turu yaparsan vergiden ve sosyal hakların tamamını devlet öder sen keyfini çıkarırsın.
Yabana atma ahh bu önermi 4 kişi demek 4 çarpı 4 eşitliktirrrrr bursa eder.

@Asusmune Hocam 10.000 lik bisiklet tavsiyesi isteyen ben değilim :) Sadece eğik pozisyonda durduğum zaman belim ağrıyor.

@suleymanozgun33 KIr belini Ali dayıda Anonim bir türkü zaten :) konu zaten karışım olmuş ama sen yinede bele dikkar et. bel ağrısı şakaya gelmez.

arkadşlar sedona 340 mı alıyım yoksa sedona 940 mı bilemiyorum dağ bisikletiyle kolay çıkıyorum şehir bisikletiyle bu kadar rahat çıkabilir miyim istanbul burası 15 cm kaldırımda var sonuç olarak

15 -30 yazıcaktım yanlışlık oldu yani benim demek istediğim mtb gibi şehir bisikletiyle çıkabilirmiyim böyle engelle felan illa 15 cm kaldırım değil

Cyclocross..

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben şöyle bir şey söylemek istiyorum, yazılanların çoğunda mtb ülkemiz şartlarında evet zorlayıcı bir hal alıyor ve bunda hem fikiriz.Bende 2001 model Salcano Everest var maşallah öyle bir sağlam kadroya sahip ki çıkmadığım dağ tepe kalmadı ama amortisör sistemine sahip olmadığı için göbeğe tık tık sesler çıkarması için zemin yaratıyor,normalde şehir-tur bisikleti olarak geçiyor benim bisiklet ve üzerindeyken baya eklem ağrısı yapıyor tabi bu ağrılar ilk aşamada belli olmuyor sonradan çıkıyor acısı :) Yani genel olarak baktığımızda şehir-tur bisikletleri biraz daha uygun.Bende dağ bayır çamur ortamından geçiyorum ama mtb olmadığı için bir süre sonra çekilmez bir hal alıyor.Tabi hepsinin yeri apayrı.

Cevap çok basit: Şehirde kullanacaksanız şehir bisikleti, dağda kullanacaksanız dağ bisikleti.

• Beğen
Tepkiler: engin444
şehir bisikletinin dag bisikletine göre hızlı ve daha akıcı olması tekerinin ince olması mı yoksa jant boyunun mu büyük olması ? mesela 27.5 jant dag bisikleti alsakta sehir biiskleti gibi hızlı ve akıcı olur mu ?

Geri