Scudo Sports

Şehir bisikleti vs dağ bisikleti

Scudo
@Bülent Yanar
Yok hocam araba tercih etmiyorum 10.000 civarı cylocross öneriniz varsa görmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
bende ilk önce yol alcaktım ama bel ağrısı var. düz yolda kullanıcam sadece mtbler daha büyük gözüktüğü için sordum. 2 senedir avatar daki bisikleti kullanıyorum fena kas yaptırdı :)

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Mtb Candır..heyecandır yolla uğraşma derim :)

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
@V3DAT yol sürmek istiyordumda bel ağrısı yapıyor bende. soma da mtb yi sürcek yer malesef yok

• Beğen
@suleymanozgun33
MTB al yol lastiği tak :) Geçmiş olsun bu arada..

@V3DAT teşekkürler nedense birazcık eğildiğimde belim baya bi ağrıyor.

@Berke Hocam o fiyata cyclocross değil normal yol bile alsanız sağlam bi kadro olucağı için hiç bişe olmaz bisiklete :D ama cx daha iyidir tabi speciliazed veya cannandale lere bakmanızı öneririm

@İhsnn_zyvl
Teşekkürler hocam. Yarın gidip cannandolle ve spicizalieyzd modellerini inceleyeceğim.
İnşallah sağlam markadır bunlar.

Specialized ve cannondale mi ? 1000 liraya varsa alıyım :)

• Beğen
Teşekkürler hepinize en iyisi şehir almak soma da mtb yapılcak yer yok malesef

@suleymanozgun33
Ben berkeye cevap olarak dedim onu bütçem 10 000 dediği için size ise mossonun cycle cross modelini öneririm 2. El bulabilirsiniz kendim de kullanıyorum

Bugünlerde buralarda birşeyler dönüyor ama hadi hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
@hogutmen
Ne gibi şeyler hocam?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Okumuşluğum da pek yok. Tahsilim pek el vermiyor. Birileri şaka mı yapıyor ciddi mi anlaşılamıyor yani.@Berke

@hogutmen
Ciddidir herhalde hocam, bana öyle geldi yani.

• Beğen
Hybrid yada şehir bisikleti her açıdan avantajlıdır.Ben üst seviye mtb de kullandım ama Fitness bisikletin hafiflik ve lastik inceliğinin yerini tutmuyor.İkisininde yeri ayrı demekte adet üzere olmuş..Yokuş çıkarken mtb de harcadığım eforun yarısını Fitness bisiklette harcamıyorum.Kesinlikle abartmıyorum.1.50 700x38)lastikle 1.25(700x32) lastik arasında bile yuvarlanma direncinden dolayı doğan farkı oldukça hissettim.Kısacası Hybrid-Fitness kısa ve uzun yol için her açıdan idealdir.

Hybrid yada şehir bisikleti her açıdan avantajlıdır.Ben üst seviye mtb de kullandım ama Fitness bisikletin hafiflik ve lastik inceliğinin yerini tutmuyor.İkisininde yeri ayrı demekte adet üzere olmuş..Yokuş çıkarken mtb de harcadığım eforun yarısını Fitness bisiklette harcamıyorum.Kesinlikle abartmıyorum.1.50 700x38)lastikle 1.25(700x32) lastik arasında bile yuvarlanma direncinden dolayı doğan farkı oldukça hissettim.Kısacası Hybrid-Fitness kısa ve uzun yol için her açıdan idealdir.

Konuyu buraya açtığınıza göre katlanır bisiklet alın gitsin.Konunun açıldığı yere bakmadan 38 cevap yazılmış birde.Tövbe tövbe :mad:

• Beğen
Geri