melih akbaba
Üye
- Tepki
- 0
- Bisiklet
- Bianchi
Merhaba arkadaşlar, foruma yeni katıldım, öncelikle hepinize iyi günler dilerim.
Şimdiiiii.
Ben bisiklet almaya karar verdim, uzun zamandır sahip olduğum adı-sanı bilinmeyen bi bisikletim vardı, onu kuzene verdim, ve kendime bisiklet bakmaya başladım.
Benim oturduğum yer şehrin merkezine 16-18 km uzaklıkta asfalt bir yolla ulaşılabilen, ancak köy yolu ile kestirme yapılabilen bi yerleşim yeri. Sakarya'da.
Ve fotoğrafçılıkla da uğraştığım için şehrin dışına gidip manzaraydı, köylü portresiydi peşinde koşacağım. Bunun içindir ki, hangi yollarla karşılaşacağımı bilmediğim için ŞEHİR BİSİKLETİne karar kıldım, YOL BİSİKLETİndense.
Ancak;
Bütçemin 1000 liranın üstüne çıkmadığını göz önünde bulundurarak bana yardım etmenizi rica ediyorum.
Çünkü, yok freni V-frendi, vitesleri shimano altus aceradan kötüydü falan, biçok yorum gördüm.
Ve baktığım bisikletlerde biri tavsiye edilen olsa öteki olmuyor.
Boy: 170cm falan
Kilo: 60kg yakınlarında
Günlük en az 30km yapılacak.
Kaldırımı var, trafiği var.
Sürat peşinde değilim, beni yormadan götürsün gideceğim yerlere kâfidir.
Şehrin ilçelerine, patikalarına gireceğim.
Ekşi Sözlük'ten bi yazara bu kriterleri sunduğum zaman bana SEDONA 321 önerdi (VIA DEĞİL AMA)
Tavsiyelerinizi, önerilerinizi, şundansa bularınızı bekliyorum
Hayırlı günler.
Şimdiiiii.
Ben bisiklet almaya karar verdim, uzun zamandır sahip olduğum adı-sanı bilinmeyen bi bisikletim vardı, onu kuzene verdim, ve kendime bisiklet bakmaya başladım.
Benim oturduğum yer şehrin merkezine 16-18 km uzaklıkta asfalt bir yolla ulaşılabilen, ancak köy yolu ile kestirme yapılabilen bi yerleşim yeri. Sakarya'da.
Ve fotoğrafçılıkla da uğraştığım için şehrin dışına gidip manzaraydı, köylü portresiydi peşinde koşacağım. Bunun içindir ki, hangi yollarla karşılaşacağımı bilmediğim için ŞEHİR BİSİKLETİne karar kıldım, YOL BİSİKLETİndense.
Ancak;
Bütçemin 1000 liranın üstüne çıkmadığını göz önünde bulundurarak bana yardım etmenizi rica ediyorum.
Çünkü, yok freni V-frendi, vitesleri shimano altus aceradan kötüydü falan, biçok yorum gördüm.
Ve baktığım bisikletlerde biri tavsiye edilen olsa öteki olmuyor.
Boy: 170cm falan
Kilo: 60kg yakınlarında
Günlük en az 30km yapılacak.
Kaldırımı var, trafiği var.
Sürat peşinde değilim, beni yormadan götürsün gideceğim yerlere kâfidir.
Şehrin ilçelerine, patikalarına gireceğim.
Ekşi Sözlük'ten bi yazara bu kriterleri sunduğum zaman bana SEDONA 321 önerdi (VIA DEĞİL AMA)
Tavsiyelerinizi, önerilerinizi, şundansa bularınızı bekliyorum
Hayırlı günler.