Scudo Sports

Şehir Bisikleti Seçimi(İşe gidip gelmek için)

Scudo
@mrtg Ben gecen sene mosso legarde 1521 aldım.Hala kullanıyorum.Bir sıkıntı yaşamadım.sele haricinde memnunum bisikletimden.

@Heraklia
hafif arazıda kullanılır mı uygun mudur toprak yolda ? bide 1621 den farkı var mı ?

@mrtg cok 1521 de 700*38 lastiik vardı 1621 de 700*32 kullanmışlar. biraz incelmiş lastik. baska bir değişklik yok sanırım.fazla da anlamıyorum diğer parcalardan.yol cok bozuk değilse toprakta sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum.

Bu hafta içinde bisiklet almayı planlıyorum.yaklaşık 5 yıldır bisiklet kullanmıyorum . boy 1.80 kilo 95 aydında şehir içinde asfalta kullanabileceğim bir bisiklet arıyorum.yazları biraz sıcak oldugundan asfaltın sıcaklıgından pek etkilenmeyecek fiyat aralığı 650-1 000 tl arası .marka model takıntım yok ama hem dayanıklı olsun hem altıma yakışsın istiyorum rengi mümkünse beyaz olmasın . pazar günleri 30-45 dk hafta için 15-30 dk kullanacağım, toprak yolda kullanmıyacağım.yollarımız biraz eğimli.söylediklerime uygun bana göre bir tavsiyeiz var mıdır

Baslik, bisiklet almayi dusunen genc arkadaslarimizin kurtaricisi olmus, duyan gelmis :)
Ey sevgili arkadaslar, amortisor denen mekanizma sadece arazi kosullarinda gerekli, sanirim sehirde kullanacaksiniz, gerek yok fazladan 2 kg yuk tasimaya, duz masa bisikletlere bakin.

Geri