Scudo Sports

Şehir Bisikleti Seçimi(İşe gidip gelmek için)

@tolsen92 Carraro v fren 224 yada disk frenli 225 modeli..ikinci elde guzel firsatlar denk gelebilir.
2.el 224 aldim gayet memnunum..ayrica aksesuarlara bidünya para gidiyor bunuda goz onunde bulundurun...onuda al bunuda al bisikletinde eksigi hic bitmiyor :)
Edit: konu linki
Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Bisiklete ayıracağınız bütçeye, kask ve güvenlik ekipmanlarınıda eklemeniz gerekiyor. Daha iyi bir bisiklet alacağım diye güvenlik ekipmanlarını boşvermemek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Merhabalar,Gerçekten çok teşekkür ederim şimdi bir salcano bayisi ile konuştum fiyatlar uçmuş resmen CF serisi 830 tl olmuş.Benimde moralim bozuldu sizce btwin lar nasıldır

Ben yaklaşık 1 ay önce Salcano City Fun 60V modelini 510 TL 'ye satın aldım. Gerçekten işinizi rahatlıkla görebilecek bir bisiklet. Tavsiye ederim ;)

n11.com üzerinden satın almıştım. Hatta aldığımın ertesi günü 480 TL'ye indirime girmişti çok üzülmüştüm.

Salcano (link)
carraro sportive 225 sürdüğüm bisikletlerden biri. şehir içi için denenebilir. ama fiyatı biraz belirttiğinizin üstünde olabilir...(link)

Arkadaşlar,Salcano bodrum modeli ile uzun yol yapılabilir mi

Yapmak istedikten sonra tabiki yapılır fakat turun sounudada bayağı uzun bir dinlenme yapılır:D

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Düz maşa hemde vfren ikinci el 410'lara da bi göz gezdirin. Düz maşa daha az yoruyor emin olun. Çakır çukurda da küt diye vurmuyor esneme payları var. 3200km dir düz maşalı bisiklet kullanıyorum akıcılık rahatlık gerçekten şahane. Tavsiye ederim!
Ayrıca bisikleti alırken ucuza kaçmayın biraz fazla vermeye uğraşın. Gerekirse 1veya 2 ay bekleyin aldıktan sonra kafanız rahat ve hoşunuza giden bi bisikletiniz olmuş olur. Sürdüğünüz bisikletten qeyf almak önemli :D

en fazla 1-1,5 metre yükseklerden atlayabileceğim mtb arıyoum. lütfen yarımcı olun .
1)bütçem max 4000-4500 tl
2)max ağırlık 11 kg
3)fren sistemleri dahil(HD) full shimano xt donanım (en az)
4)ön amasör kilitlenebilir olcak(arka ya gerek varmı 1 metre atlayışlar için.gerek varsa oda kilitlenebilir olcak ve agırlık 12 kg olabilir)

LÜTFEN ACİL CEVAP VERİN . ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.ŞEHİRDE ÇOK KULLANMICAM ZATEN VE MARKA FARKETMEZ(dediğim özellikler dahilinde)

Salcano City Fun 60 V düşünüyorum ama ön amortisörü olması beni itiyor acaba aldıktan sonra maşayı düz maşaya çevirsem iyi olurmu sizce ?

@.melih.
1-1,5 metre demişsin ama düşünce uf olur yaştasın az dur hele, baban kemiklerini kırar sonra.

• Beğen
Tepkiler: tolsen92
Konu açamadıgim icin buraya yazıyorum. kusuruma bakmayın.

Herkese selam
İki bisiklet arasında kaldım yardımcı olurmusunuz?
Merida crossway 300

Cube nature allroad

Şimdiden tesekkurler

Merhaba arkadaşlar kafamda 2-3 model var fakat hala hangisini seçecegimi bilmiyorum cok kararsız kaldım cok fazla da bilgim yok bu yüzden size sormak istiyorum yardımcı olursanız cok mutlu olacagım.

Yazlıkta kullanmak için genelde düz bi coğrafyaya sahip fakat yol kalitesi iyi degil taşlı yollar v.s mevcut toprak yollar da var.Kamp yapmaya giderken uzun yola da cıkıyoruz (50-70km) bu durumda hibrit bisiklet almak uygun mudur ?

kafamdaki modeller :
2.el SEDONA 300-S (2015)
SIFIR MOSSO LEGARDA MSM -V fren (2016)
Salcano City Fun 60

Yukarıda bahsettiklerime göre hangisini seçmeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi günler :)

@Bekir EREN Selamlar. 224 veya 225 düşünmekteyim, siz memnun musunuz 225'ten? Bir sıkıntısı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim ve koşa koşa 225'i alırım :D

2.el mosso legarda 1621 msm v
Veya sıfır ümit magnetic

@kuşlar gibi özgür merhabalar. birkaç gündür girmiyorum foruma o sebepten geç yazıyorum kusurama bakmayınız. ben 225 den memnunum evet. sıkıntı çıkaracak bir sorun ile karşılaşmadım. bende ki 2014 model idi onlarda cst lastikler vardı. pek memnun ettiğini söyleyemem ancak 2015 modelini kardeşime almıştım onda michelin lastikler vardı. çok iyiydi hiç patlamadı hala diyebilirim. çok üst düzey performans yani atlamalı zıplamalı işler yapmayı planlamıyor isen şehir içinde kullanılabilecek bir bisiklet. ikinci bisikleti aldım race e geçtim ama yine de carraro 225 den vazgeçemedim. Binilecek bisiklettir rahatlıkla söyleyebilirim.

Geri