Scudo Sports

Şehir Bisikleti Önerisi 1000tl-1200 tl

bacobaba39

Daimi Üye
Tepki
180
İsim
Barış
Merhaba öncelikle bu forumda yeniyim.
Bu forumda doğru tavsiyeler verildiğini gördüm ve katıldım bütçem 1200tl kadardır.Yaşadığım il küçük olduğu için Önerdiğiniz bisiklet bulunması kolay bir bisiklet olursa sevinirim.Bisikleti genel olarak sehirde,köylerde tarlalarda vs. Yerlerde süreceğim hafta ici 5-6km haftasonu 30-35 km yol yapacağım.Kırklarelide pek yokuş bulunmamakta ancak yollar çok güzel değil:acpsnr: bu nedenleri göz önüne alarak
Cevap verirseniz güzel olur.:)

Scudo
genelde sedona 410 oneriliyor butcenize ama tabi daha tecrübeliler baksin birde konununza :)

Trek'in FX serilerine bakabilirsiniz ikinci el.

Tarlada ve köyde süreceğinden ve yolların pek iyi durumda olmamasından dolayı şehir bisikleti yanlış bir tercih olabilir. Dağ bisikleti almak daha faydalı olur. NG450 29 HD şöyle bir model gibi mesela.

Özelden de yazdım Merida crossway 40v mi satmayı düşünüyorum fiyatta da anlaşabiliriz yani )

@atafemrea
Teşekkurler fakat okadar kotu degil yollar asfaltli ama kalitesi düsük
Eski sehir bisikletimle cok rahat gittigim icin sehir bisikleti arzuladim yinede yorumunuz icin tessekur ederim.

@kuşlar gibi özgür

Carraro sportive 224 daha aklıma yattı baska bir arkadasimdada bulunuyor
sorun cıkartmiyor ve akıcı gidiyor
Test edildi:)

@oguzh4n 2.el düşünmüyorum

@Necip Reis
2.el istediğim bisiklet buralarda yok küçük sehir olduğu icin

Hepinize tessekur ederim bazı bisikletler kafama yattı kısmetse haftaya hepsini deneyerek bisiklet bayisinden alacağım hepiniz kafama yatanı alacağım tanıdığım bir yer var elinde 4-5 bisiklet kalmış diye %20lik bir indirim uyguluyor
(Kdv yi kaldırmış) oradan alacağım.

Geri