Scudo Sports

Şehir Bisikleti mi? Fixie mi?

Tepki
2
Bisiklet
Bisan
Arkadaşlar merhaba ben Ahmet.Daha önce de sizin tavsiyelerinizle birkaç bisiklet almıştım.Bu seferki komşumuza. Bisikleti Mahallenin sokaklarında pazara giderken,spor amaçlı kullanıcak. Çevremizde yol çalışmaları yavaş yavaş yapılmakta bu yüzden ben fixie den yanayım. sizin önerileriniz nelerdir? Şimdiden herkese teşekkür eder, iyi forumlar dilerim..

Scudo
Pardon ama komşunuz fixed gear'ın ne olduğunu biliyor mu? Bence başkasından tavsiye bekleyene önerilecek birşey değil fixie.

• Beğen
Tepkiler: ismail eren
evet single speed. Murat bey internette fotoğraflara baktık ben dedim abi dedim pedallaman lazım yokuşta yorar diye kararsız kaldık carraro nun yeni çıkan fixie modelini çok beğendi siz neler önerebilirsiniz fixie ya da şehir bisikleti olarak fiyat aralığı 750 -800 tl

Önce şunu okumanızı öneririm:

(link)

Ekleme: Carroro Fixie'ye baktım, arka freni olduğuna göre muhtemelen adı fixie, kendi single speed...

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
:D verdiğiniz link için teşekkürler okuduk ve çaktık köfteyi. Abi fixie sakat iş ya.. Şehir bisikleti bakıcaz biz mecbur. Var mı böyle bildiğiniz uygun fiyatlı şehir bsikletleri ?

bu bisikleti yakından gördüm ve gerçekten çok şık bir bisiklet. anladığım kadarıyla single speed şehir bisikleti aradığınızın tam karşılığı.

(link)

https://www.deltabisiklet.com/Pub/images/4817_3416_md.jpg

@Murat B.

Arka frenin sebebi flip-flop göbek olabilir büyük ihtimal. Yani göbeğin bi tarafı fixed gear, diğer tarafı single speed. Single speed olarak kullanılacağı zaman ön fren yetersiz kalabileceğinden de arka fren konmuştur diye düşünüyorum.

Geri