Oxsy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.956
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Focus
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti

Haklısınız 98de Kuzey Irak operasyonlarına katılmıştım o zamandan beri envanterde bu cougarlar,bütün ikmali bunlar yapıyordu. (link)Cougar lar 90 lardan beri kullanılıyor .
Yer ekiplerinin olağanüstü gayreti sayesinde uçuyor , kırılan dökülen parçalarını inanın torna tezgahlarında yapıyorlar neredeyse uçurabilmek için , yok çünkü yedek parçaları envanterden kaldıralı çok oluyor. Lanet olsun ki zengin bir ülke değiliz bir anda 100 tane personel taşıma amaçlı uçar alamıyoruz . Biliyorsunuz ki operasyonlarda taksi dolmuş gibi çalışıyorlar 98 de ki operasyonu örnek vermişsiniz personel taşımadan , tedavi amaçlı taşımaya , lojistikten ikmale kadar her işteler . Yazık keşke mercedes ler yerine çok sayıda uçar alıp filoları yenilesek . Pilotlarıma diyecek yok zaten hakları ÖDENEMEZ mükemmel ötesi olağanüstü pilotlar öyle şeylere şahit oldum ki anlatılmaz yaşanır.Maalesef 11 oldu,Allah rahmet eylesin mekanları peygamber efendimize komşu olsun.
Haklısınız 98de Kuzey Irak operasyonlarına katılmıştım o zamandan beri envanterde bu cougarlar,bütün ikmali bunlar yapıyordu. (link)
Hepsinden Allah razı olsun hiç birinin hakkı ödenmez. Ben içerisinde Korg. olan bir helikopterin düşmesini Eşref Bitlis, Muhsin Yazıcıoğlu gibi Şehitlerin durumuna benzettiğim için sabotaj ihtimali de değerlendirilmeli dedim. Ama durum sizin anlattığınız gibiyse sabotaj sa bile bunu tespit etmek mümkün görünmüyor. Allah sabır versin.Yer ekiplerinin olağanüstü gayreti sayesinde uçuyor , kırılan dökülen parçalarını inanın torna tezgahlarında yapıyorlar uçurabilmek için , yok çünkü yedek parçaları envanterden kaldıralı çok oluyor. Lanet olsun ki zengin bir ülke değiliz bir anda 100 tane personel taşıma amaçlı uçar alamıyoruz . Biliyorsunuz ki operasyonlarda taksi dolmuş gibi çalışıyorlar 98 de ki operasyonu örnek vermişsiniz personel taşımadan , tedavi amaçlı taşımaya , lojistikten ikmale kadar her işteler . Yazık keşke mercedes ler yerine çok sayıda uçar alıp filoları yenilesek . Pilotlarıma diyecek yok zaten hakları ÖDENEMEZ mükemmel ötesi olağanüstü pilotlar öyle şeylere şahit oldum ki anlatılmaz yaşanır.
Farklı yerler çekiyorsunuz olayı değmez cümleler içinden harfleri cımbızlamaya gerek yok , hala şehitlerimize bir baş sağlığınız yok yakınları ne düşünür diye toparlamaya çalışmayın , ben sizin niyetinizi sezdim . Bu sayfaya daha fazla bir şey yazamam şehidime saygısızlık olur . Sağlıcakla .@İSKORPİT Scorpaena yukardaki mesajınızda benzetme yaptığınıza dair bir ibare yok. sanki bu işi yapan birisiymiş gibi konuşup olay hakkında yanlış yönlendirmede bulunuyorsunuz. Sizin şu an o helikopteri son uçuşuna gönderen yer ekibinin durumu hakkında herhangi bir fikriniz var mı? bu yazdığınızı gören şehit yakını olsa ne düşünür? Lütfen bir olayla ilgili bilginiz yoksa bu şekilde kritik yorumlar yapmayınız.