Scudo Sports

Sedyeye çıkıp hastaya kalp masajı yapan doktor

Videodaki kişileri devlet kovmuş ya..!
(link)
Devletin bu kararları doğru değil..Bu insanlar senin benim gibi sıradan insanlar..Sıradan insanlar arasında yaşanan,sıradan gelişmeler bunlar..Buradaki vatandaş,ağıt yakan kadınları taklit ediyor..Bunu dalga geçmek,insanları küçümsemek olarak algılamamak lazım..
Belki görevini çok iyi yapan personellerdi ama bir dakikalık video yüzünden işlerinden ediyorsun bu kişileri..Bu kadar kolay yani..

Scudo
@ahlaksız
Milletin acısıyla dalga geçip internette paylaşıyorlar ne olmasını bekliyordun? Tabi kovulurlar, bir daha hastahanelere bile alınmamaları gerek.
Senin annen ölecek köşede, bunlar geçecek maytap geçecek acınla?

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@Gökhan Akkaya
Hoşgörüye ne oldu?
Bu insanların boş vakitlerinde kuantum fiziğinden mi bahsetmelerini bekliyorsunuz?

İnsanların acılarıyla dalga geçmek ne zamandan beridir "İyi bir şey" olarak algılanmaya başladı ben bunu anlamıyorum?
Dolu vaktinde zaten işini yapacak, boş vaktinde de milletin acısıyla dalga geçmeyecek. Geçiyorsa da videoya geçip alay etmeyecek.
Alay ediyorsa da sonuçlarına katlanacak. Birde sözde kapalı videodaki kız, sen milletin acısıyla dalga geçtikten sonra kapalı olsan kaç yazar?

Saçma olan sizin bu davranışları savunuyor olmanız. Onların boş vaktinde saçmalaması çok da saçma bir şey değil aslında. Ölünün arkasından, hastanın arkasından eğlenilir mi hiç? Onlar hastalık nedir çekmedi galiba, aynı şekilde sen de hastalık nedir bilmiyorsun. Ondan bu kadar rahat savunuyorsun dalga geçenleri. Arkadaşların falan galiba?

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@Gökhan Akkaya
Savunduğuma dair bir cümle kurmadım:)
Ben insanların bir anda işinden edilmesinin yanlış olduğunu söylemeye çalışıyorum..Anladınız mı?
Adam 20 sene özveriyle çalışmış diyelim..1 dakikalık bir videoda,yakınları için ağlayan kadınları taklit etti diye,bu adamı linç etmeye kalkmamalıyız diyorum..
Eğer böyle hareket edilecekse,o zaman tüm patronlar en ufak yanlışını gördükleri işçileri kapının önüne koyuversinler..
Burada inanılmaz bir acımasızlık var..

@ahlaksız
O zaman durum değişir tabi. Ancak Sağlık Bakanlığına kadar ulaşmış durum. Tüm Türkiye'nin haberi olmuş, bunun geri dönüşü yok.
Kendi aralarında eğlenseler hastahane yönetimi belki müsamaha gösterirdi ancak paylaşmak gibi bir hatada bulunmuşlar.

@Gökhan Akkaya
Madem bu kişiler cezalandırılacak,bunu doğru yapmak lazım..
Mesela bu kişilerin internette paylaşım yapmalarını yasaklarsın,konu tatlıya bağlanır..İşten atıp,soruşturma açmak demek;hem çalışanların emeğine saygısızlık,hem de çalışanların kendisine..
''Nasılsa bir sürü işsiz var,sizi atarız,başkasını alıveririz'' mantığı çok acımasız..Ben bu linç kültürüne karşıyım..Ne yazık ki Türkiye'de böyle bir kültür var..

Konudaki doktoru herkes gördü..Bu kişi yarın internette bir paylaşım yapsa ve birileri bu paylaşımı şikayet etse,ne olacak?Hemen işine son mu verilecek?
Lafa geldi mi herkes hoşgörüden/sevgiden/saygıdan bahseder ama biri en ufak bir yanlışında linç edilir..

Saygı duyarım düşüncene, daha hafif bir ceza verilebilirdi dediğin gibi. Ancak yaptıkları da hoş bir şey değil, ne desem bilemedim :)

Gayet normal bir davranış aslında bu kadar büyütülmemesi gerekir. Doktor yapması gerekeni yapmış ama bizler yeteneksiz ve baştan savan doktorlar görmeye alışkın olduğumuz için biraz farklı gelebiliyor. Ülkede sırf puanı yetiyor ve maaşı iyi olduğu için doktorluğu seçen fakat doktorluğa yeteneği olmayan ve bunu gözetmeksizin bu kişileri doktor yapan eğitim sistemimiz var ki bu görüntüler bizlere farklı geliyor.

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
Geri