Scudo Sports

Sedona'larımızın fotoğrafları buraya

Scudo
Resimler yakinda gelicek insaallah:)ve ben bu resim yukleme isini cozemedim.nereye yukleyip sonra urlyi kopyalicaz resim yukleme yerine:) ve cidden cok temiz makine fiyati uygun mu sizce:)

Hayırlı olsun.Kazasız belasız inş. :)

Forumlar lınkkını kopyalayıp hızlıcevap taki kucuk resmın ıcıne kopyalayıp paylasabılırsın. Bır kac temsılı resım paylasıyım

Sagolun muhiddin bey.
Benim asil adim muhiddin daha onceki hesabimin sifresini unuttugum icin kardesimin adiyla actim.:))simdiden memnun oldum.sizce fiyat nasil.bu konuda kimse bisey demiyo:)

Benim bisiklette ayni bu temizlikte:))kusursuz

Yalniz benim masada kilit yok:)neden acaba.kilit yeride yok.

Fiyatı çok iyi bence iyi almışsınız kafanız rahat olsun o konuda ama maşada kilit yok dediniz ve bu maşa kilitli maşa, siz eminmisiniz acaba olmadığından ?

Ayrıca hayırlı olsun :)

Valla sagina soluna baktim ama kilit felan yok.orjinal maşasi.:)bi vide gibi bisey bar sag bacakta..bilgisi olan ozeldennyazsada watsaptan resimleri atip yardimci olsak birbirimize:)

İyi almışsın güzel bisiklet Maşallah adaş :D

Ben de değiştirsem mi kararsızım Salcano Insomnia 292 var cube acid 29 a mı geçsem diyorum ama Türk malı diye içimde bir bağ var Salcano'ya her ne kadar müşteri hizmetleri kıt olsa da...

Valla adas bendede salcano ng 650 vardi ben bugun baska bi bisiklete ve vites sistemine gecmenin kalitesini fark ettim adas:)bence gecmelisin

Selamlar Cihat,

Ben yanılıyor olabilirim ama o maşanın kilidi maşa üzerinde değil de gidonundaki şu parça gibi görüyorum

https://i.hizliresim.com/pvo910.jpg

Madem Sedonadan Konu Açıldı Bi Trollük Yapıyım. : )

Şu Anda Alacağımdan Değilde Belki Bi İhtimal Alabilme Umuduyla Soruyorum Bu Soruyu : )

Fiyat Olarak Karbon Bir Bisiklet İçin İyi Gibi Geldi Bana Sizce Bu Fiyata Bu Bisiklet İyi midir ? Yoksa Bu Fİyatlara Daha İyi Bİşey Varmıdır ? (Var / Yok) Derseniz de Kafi : ) Renk ve Görüntü Olarakda Şık Bir Bisiklet Cezbediyor Hani : )

Bu Arada Güzel Bisiklet Dostum İyi Günlerde Kullanman Dileğiyle. Allah Kaza Bela Vermesin.

Bu arada yazmayı atlamışım,

Maşallah çok güzel bisiklet artık o tarafa gelirsek bi tur verirsen bineriz :)

@Tolga Atasagun
sen gelde 3 tur bın abim:)

@Tolga Atasagun

valla ustam kılıtlı maşanın nasıl oldugunu bılıyorum ama bunda gıdon kılıtı felan yok.yenı maşa yolu gorundu bana sanırım.

İsrail malı olmasından ne olursa olsun :) Hayırlı olsun güzel bisiklet

@Abdullah T.

eyvallah usta sagolasın:)

Aklıma şöyle bir ihtimal geliyo bisikleti aldığınız kişi maşayı değiştirmiş olmasın??

Nereden aldınız, bir tane daha varmı? Fiyatı çok iyiymiş. Bisiklette çok güzel.

@cihat koçaşoğlu

Nasıl yok yahu :)

Maşan orjinal maşa. Bisikletin üzerinde gidondan kilitli maşa mevcut. Yani arkadaşın işaretlediği şey senin maşanı aşağıya uzanmadan rahatlıkla kilitleyip açabileceğin bir aparat.

Mustafa bey aynen açıklamış sonuçta maşandan bir kablo cıkıp gidon 'una geliyor onun baglandıgı RST yazısı goruluyor ( RST Suspension ) orası işte :)

Geri