Açıkçası konunun tamamını okumadım, elbet birilerinin haklı, birilerinin haksız olduğu bir çok nokta vardır. Kendi fikrimi söyleyeceğim ama ondan önce Serkan Abi haklısın (cannonfire) bu söylediklerine kimse karşı birşey söyleyemez. Atilla Bisiklet gerek firma, gerek takım olarak çok şeyler yapmıştır ve yapmaya da devam ediyordur. Buna kimsenin bir sözü yok.
Ama bana sorarsanız bu yol bisikletinin tek yerde bulunma durumu bana da pek bir manasız geldi. Tabi aslında bunun ardında yatan gerçekleri görmek gerek. Sonuçta yol bisikletine olan talepten dolayı az adetli geldiğini ve fazla bayiye dağıtıldığında ürünlerin azar azar firmalara gideceğini tahmin edebiliyorum. Fakat yine de bana kalırsa hatalı bir ticari yaklaşım.
Sanıyorum ki bu durum Sedona'nın yol bisikleti satışlarını %1 bile etkilemeyecektir, fakat markanın "müşteri odaklı" yaklaşımına zarar vermesinden endişe etmiyor değilim...
Bunlar tamamiyle kişisel görüşlerimdir, lütfen kimse üzerine alınmasın. Sürç-i lisan ettiysek affola...